Sıyıran'ın Vakte Girişine Kadar

@Redcerry benim teorim öyle, gizli kalması gereken bir bilgi yayıldı. Belkide bu ep*te*n olaylarıda var bu işin içinde, adı geçen üye kesinlikle mainstream bir takvim kullanmıyor klasik astrolojiyi kullanmıyor. Astral seyahatle ilgili konusuda aynı. Bilgi iktidardır neticede. Ben paylaşmaması gereken bi bilgiyi ifşa ettiğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi paylaşımı çok lirik ve uslubu güzel. Söyledikleri olaylar gerçekleşmeden önce olan şeyler. Ayin ifaderi, kurban ifadelerinin, başka anlamlarıda olmalı. Kabe örtüsünün halı yapılması gönderilmesi vs... bu olaylara kadar indi bence kehanetinde. Sırf şu olayları nile anlatsa deli damgası vurulurdu @sin valor a ama o aşı yok diyerek en başında uyardı bizi...Korumacı bi yaklaşımıda olmalı
Deli değil tregetya mitoloji gönderme yapmış eski ve yeni arasında bağ köprü kurmuş Burdaki üstadların çoğu analizi olan insanlar İngilizce karşılığı intelling persona master insanlar neden yok kızdımı acaba absolute sin valör yoklar üyelerimi kızdılar sığ bakış açışımı gördüler bugün bir yerde link keşke kopyalayıp atsaydım Cern deneyi 2012 ye denk gelmiş zaman renkler bundan kaymış maya kehanet çıkmış böyle bilgiler var siz daha uzmansınız haddim olmayarak soruyorum bu rastlantımı yoksa proje parçasını?

@Redcerry benim teorim öyle, gizli kalması gereken bir bilgi yayıldı. Belkide bu ep*te*n olaylarıda var bu işin içinde, adı geçen üye kesinlikle mainstream bir takvim kullanmıyor klasik astrolojiyi kullanmıyor. Astral seyahatle ilgili konusuda aynı. Bilgi iktidardır neticede. Ben paylaşmaması gereken bi bilgiyi ifşa ettiğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi paylaşımı çok lirik ve uslubu güzel. Söyledikleri olaylar gerçekleşmeden önce olan şeyler. Ayin ifaderi, kurban ifadelerinin, başka anlamlarıda olmalı. Kabe örtüsünün halı yapılması gönderilmesi vs... bu olaylara kadar indi bence kehanetinde. Sırf şu olayları nile anlatsa deli damgası vurulurdu @sin valor a ama o aşı yok diyerek en başında uyardı bizi...Korumacı bi yaklaşımıda olmalı
Eptsein vakası tarikat siyasi ticari ağlar beyaz kadın çocuk ticareti çok derin konular var gibi sanki şantaj amaçlı bu savaşın çıkma sebebi olarak görende var ama sin valör hepsini görmüş çıkıyor siz astroloji iyi bilen uzmansınız bizi aydınlatırsınız eskiden burda uzman master üstad çoktu eskisi gibi paylaşımları yok bizemi kızdılar kitleye kızıp çekildiler mi çok işi iyi bilen Türkiye’de metafizik masterler var bizde de çok Mükkemel insanlar var .

Yazarın kalibresi, ilk kehanetinden belli, sadece Yıldızlarda Oturanları değerlendirsek bile fazla veriye ulaşıyoruz. "Evlerine kapanmış insanlar, korku içinde bekliyor " diyor. Bu ifşatları olaylar olmadan çok öncesine dayanıyor. Korana hiptozide sadece korona konusu almıyor. İtalyadan gelecek papaya atıf yapmış. İlginçtir papa beyaz cübbesiyle geldi Türkiyeye. İlginçtir sadece iznik çevresinde ayin yapmadı 27 kasımda 2025 ankaraya gitmiş. Türkiyenin göbeği dediği yer bence burası yazarın. Valor diğer kehanetleeinde ayinlerden bahsetmiyor. Niyeyse Sıyar kehanetinde bahsediyor. Bi anda Cern'i anıyor. Cern- semavi batı misyonerleri-müslüman figürler ayinler bu kehanetinde???... bu kehanetiyse bunlar olmadan 2020'de girilmiş???... Bu son kehanetiyle ateşle oynadı bence. Küresel bi ifşatsa daha yeni 2025 sonu 2026da oldu. Koyunun kurt ile gezdiği ortada bu küresel ifşa tamda ayinlere odaklanıyor. Cern'deki deneylerle ilgili ilk ifşa deneyi durduran bir dış güç olduğu yönünde. Bence hayır. Cern'de birşey elde edilmiş olmalı.

Yazarın kalibresi, ilk kehanetinden belli, sadece Yıldızlarda Oturanları değerlendirsek bile fazla veriye ulaşıyoruz. "Evlerine kapanmış insanlar, korku içinde bekliyor " diyor. Bu ifşatları olaylar olmadan çok öncesine dayanıyor. Korana hiptozide sadece korona konusu almıyor. İtalyadan gelecek papaya atıf yapmış. İlginçtir papa beyaz cübbesiyle geldi Türkiyeye. İlginçtir sadece iznik çevresinde ayin yapmadı 27 kasımda 2025 ankaraya gitmiş. Türkiyenin göbeği dediği yer bence burası yazarın. Valor diğer kehanetleeinde ayinlerden bahsetmiyor. Niyeyse Sıyar kehanetinde bahsediyor. Bi anda Cern'i anıyor. Cern- semavi batı misyonerleri-müslüman figürler ayinler bu kehanetinde???... bu kehanetiyse bunlar olmadan 2020'de girilmiş???... Bu son kehanetiyle ateşle oynadı bence. Küresel bi ifşatsa daha yeni 2025 sonu 2026da oldu. Koyunun kurt ile gezdiği ortada bu küresel ifşa tamda ayinlere odaklanıyor. Cern'deki deneylerle ilgili ilk ifşa deneyi durduran bir dış güç olduğu yönünde. Bence hayır. Cern'de birşey elde edilmiş olmalı.
Cernde boyut kapılarının açıldığı söyleniyor sin valör dünya dışı uygarlık işaret etmiş açık emareler epstein vakası ile beraber ifşa olmuş gibi .

Bu deneyler boşuna değildir. İllaki bir şey elde edilmiştir. Boyut kapısı açılmadı bana göre, ama bir şey elde edildi. Quantum düzeyde bir haberleşme sağlandı belki. Benim fikrim. Aldebaran yıldızı üzerine, bu yıldızın iranda da türkiyedede mitik anlamları var, bu denklem kurulacak. Sıy-ıran başlığı bir ip ucu olarak görüyorum, iran bu yıldıza göre aktör olabilir. Takip edici bi yıldız olduğundan tarafların koşullarını değiştirebilir, mühürü kime vurursa süleyman o olacaktır. Aldebaran sembolizmine iyi bakılmalı

Bu deneyler boşuna değildir. İllaki bir şey elde edilmiştir. Boyut kapısı açılmadı bana göre, ama bir şey elde edildi. Quantum düzeyde bir haberleşme sağlandı belki. Benim fikrim. Aldebaran yıldızı üzerine, bu yıldızın iranda da türkiyedede mitik anlamları var, bu denklem kurulacak. Sıy-ıran başlığı bir ip ucu olarak görüyorum, iran bu yıldıza göre aktör olabilir. Takip edici bi yıldız olduğundan tarafların koşullarını değiştirebilir, mühürü kime vurursa süleyman o olacaktır. Aldebaran sembolizmine iyi bakılmalı
Baştan sona tüm yorumları okudum. Yanlış anlamazsanız birşey sorucam,
şu sin valor'un yazdıklarını (kehanet tarzı yazılanları) bir tek siz garip bir şekilde yorumlamışsınız.. ben yada diğer arkadaşlar yorumları okuduğum kadarıyla yazılanlardan pek bir anlam çıkartamadık, siz nasıl bu öngörüleri böyle yorumladınız 🤔 sadece meraktan. (Beyaz yılan kısmı ve helen hariç)

@romeo713 burada alıntıladım. Bunu yazar ısrarla görüler "birbirinin devamı silsile halinde görüler "demesinden kronolojik bir olay olarak değerlendirdim. Yazarın araya girdiği yorumları da baz alıp böyle bir değerlendirmede bulundum. Yazar bunları olaylar çıktığında girseydi bu üslupla yazsaydı takibikide muhatap görmezdim ama entrylerin tarihleri ortada. Sen ve diğer arkadaşlar okuduklarınızdan bir şey çıkaramamış olmanızı kehanetleri daha açık yazılmasını istemenizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. İstediğiniz açıklıkta yazılmış bir kehanetin kehanet olmayacağını söylemem lazım bu tür yazıların hiç biri açıktan yazılmaz. Bende tabidir ki sizin gibi yorumsuyorum, anlaşılır olmalı ama öyle olmuyor. Bu mantığı ise sin valorun davranışına veriyorum. Astral seyahatle ilgili bir konusu var. Astral seyahatin yapılamayacağını belirttiği bir konu. O yüzden mainstream ekollerin temel bir yanlıştıkta olduğunu düşünüyorum. Yukarıdada belirttiğim gibi yazar temel astrolojik verileri baz almıyor astralde olduğu gibi. Kendi takvimi, yada yöntemi olmalı... Bu durumda nasıl çıkarım yapabiliriz? Yazsrın yöntemini bilmiyorsak, işte o kısımda da yazar bize bildiğimiz alandan bi çıkarım yapmamızı istiyor diye düşünüyorum, yani kendi kullanmıyor bize neptündü satürndü diye klasik astrolojiden(geri kalmış) olandan çıkarım yapmamızı sağlıyor. Yoksa zaten benim 2025 te ayin yapılacağı aklıma dahi gelmez. Yazarın öngörülerini bir bütün olarak alıyorum, bahsettiği şeylerin mitolojideki anlamına bakıyorum. Diğer görüler kendi içinde giderken burada sürükli ayin kurban vs. demesini konjenktürede uygun buluyorum. Gerçekten büyük işler yapıldı ifsdeleri ortada cern philadelpia deneylerini konuşması boşa değildir. Yapay zeka bile bu girdilerden sonra bi anda hayatımıza girdi. Başka bi üyenin kehaneti varsa atsın onu yorumlayalım, yada farklı yorumlayan varsa. Hiç bir şeyi boştur diye görmüyorum bilmiyorum belkide bi kadın olarak hislerim o yönde 😊

Yoksa zaten benim 2025 te ayin yapılacağı aklıma dahi gelmez.
Alakadar olduğunuz için size farklı bir alan açayım :

''Kıvrılan bir yılanın ağzından çıkan bir bebek, klanınızın soylu soyunu simgeler. Pela kralının bu tür bir sembol içeren sikkeler bastırdığını ve bununla kendi soyunu kutladığını, Ammon'dan doğduğunu, annesinin yılan suretine aldandığını ve çocuğun ilahi tohumun evladı olduğunu ilan ettiğini gözlemledik. Bebek ağızdan çıkıyor. Bazı yılanların böyle doğduğunu söylerler. Yoksa Pallas'ın Jüpiter'in başından böyle fırlamasından mı kaynaklanıyor?''

Visconti Hanedanlığı - Biscione
998-1018 yılları arasında Baş Piskopos tarafından, İstanbul'dan Milano'ya getirilen yılan (kesin değil)

Kaynak, Vikipedia

ben yada diğer arkadaşlar yorumları okuduğum kadarıyla yazılanlardan pek bir anlam çıkartamadık
Şu mesajı yüzünden dahil olmak istemiyorum 👇Gerçek bir kehanetten bahsediyor olsaydık, kişinin beklentisi ilgi olmazdı.

Yarına 22:00 de bu konu top listede ilk sırada olmassa maalesef açıklamayacagim. Belli kişiler DM ile ögrenecek sadece.

@Elnora_alila canım yazmayım dedim ama bi dokunduruldum sanki💅 Gerçekten yazara saygı duyuyorum bilmiyorum sanki bir bağ var aramızda. Fazla mı yorum yapıyorum diyorum ama yok, bu siteye bu yazı için geliyorum, yorumlayacağım başka şeylerde var ama bazen tıbbi bir olgudur belki diye yorum yapmıyorum üyelere. Ama @sin valor' u yedirtmeyiz 😁🥰😇 . Sanmıyorum Eli🤗... İlgi beklentisi olan biri dediğin kişin kullanıcı adı @sin valor. İspanyolca kullanıcı adı "Değersiz" diye nickname almış birinin ilgibeklentisi yoktur heralde. Ben küresel konjenktürde @Redcerry daha açıktan yazdığı gibi bir durum olduğunu düşünüyorum. Bu anektodlarda. Her neyse senin bahsettiğin yılana geçersek Konu olarak açarsan yorumlarım ben kendim 7 Tepeli Şehirin Yıkılışı olarak açmıştım kendi profilimde. Ama kısaca değinecek olursam, orada bir kehanet yok. Tamamen Eksilark iddiası var.

Canım yazmayım dedim ama bi dokunduruldum sanki
Benimle konuşurken hitap ve üslubunuza dikkat edin lütfen. Canım vb kelimeler kullandıracak samimiyeti kurmadım, kurmam da. Ayrıca yanlış anlamışsınız, herhangi bir dokundurma yok. Konu ile alakadar olduğunuz için ulaştığım bir kaynağı paylaştım, fikir olarak. Konu sahibi ile ilgili bakış açım da yalnızca konunun sahibini ilgilendirir. Yedirmeyiz gibi kelimeler kullanmak istiyorsanız, sohbet kısmında yazabilirsiniz.

Geri