@Redcerry maalesef tam bir belirsizlik var. O yüzden bende ara ara bu siteye dönmek zorunda kalıyorum, forum ahalisi bir şey yazdı mı diye. Adı geçen üyenin bu kadar isabetli kehanette bulunmasıda şaşırtıyor beni. Bazen
@sin valor 'un siteyi algı yönlendirmesi yaptığını düşünüyorum. Bu kadar coronadan başlayıp bu kehanete kadar nokta atışları beni şaşırtıyor. Yıldızlarda Oturanlar'da insanların eve kapanacağını,korka korka bekleyeceğini yazmış, yer olarak Çin ülkesine atıf yapmış çin takvimi diyip. Sonuç olarak Coronada eve kapatıldık.
Koranaya yeni bi hipotez yazmış. "Aşı yok! diye uyarıyor." Ama aşılanan insanlar var" diyor.
Bu kehanetindeyse cern'i semavi dinlere atıf yapıyor. Sıyıran, depreme yorduk ama bitmedi. Bahsettiği kızılyutucu dediği Aldebaran bana göre Boğa burcu yıldızı.
@sin valor anagramlar üzerinden kehaneti kodluyor. Kurban ritüelinden bahsediyor, ayinlerden bahsediyor. İçerik korkutucu gerçekten.
@sin valor'un içerden biri olduğunu düşünüyorum. Siteyi paravan olarak kullanıyor gibime geliyor. Deringörü deniyorum ama engelleniyorum kendisiyle ilgili metapsişik bir korması olduğunu düşünüyorum. Sitedeki tüm kehaneti alaya alınmış. Ama zaman sin valoru haklı çıkarıyor. Sin valora kehanet çözümü yapan üyelerin hiç biri ortada yok. Neden? Bence sin valoru alaya kalanlarda çözümü yapanlarda
@sin valor un ortadan kabolmasına neden oldu. Siteyi paravan yapıyordu, kehanetleri çözülmeye başlayınca, mesaj alıcından başka yerlere gitti. Fenomen olduğundan çekildi diye düşünüyorum. Kehanetleri kamusal değil örtük olarak belkide birineydi. Bence klasik atroloji takvimine bakarak görü yapmıyor. Belkide yetenekli kişileri seçti buradan