URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
dneyimlerinizi buraya yazınız insiliye takvimi içindeki konuya değil. özel mesaj ile deneyimlerinizi bildirmeyiniz buraya yazınız herkez bişeyler öğrensin
tesedüf mü yoksa insiliye işe mi yaradı anlatacagım olay ve yöntem her yönüyle bana aittir..
bu qün okldaydım ve bas parmagımın derisi kanamaya basladı ama ne yaptıysam kan aktı genede sonra insiliye enerjisini kullanma istegi dogdu içime ve yesil bir şifa enerjisini tüm vüccudumda kontrol altına alarak elime gönderdim ve sonra bas parmagıma cok tuhaf bir duyguydu kanın durmasına odaklandım ve parmagıma dogru nefes üfledim üflerken nefesimden yesil bir nefesle enerji gönderdigimi imgeledim ve nedendir bilmem oldu birdaha hiç kanamadı..
tesedüf mü yoksa insiliye işe mi yaradı anlatacagım olay ve yöntem her yönüyle bana aittir..
bu qün okldaydım ve bas parmagımın derisi kanamaya basladı ama ne yaptıysam kan aktı genede sonra insiliye enerjisini kullanma istegi dogdu içime ve yesil bir şifa enerjisini tüm vüccudumda kontrol altına alarak elime gönderdim ve sonra bas parmagıma cok tuhaf bir duyguydu kanın durmasına odaklandım ve parmagıma dogru nefes üfledim üflerken nefesimden yesil bir nefesle enerji gönderdigimi imgeledim ve nedendir bilmem oldu birdaha hiç kanamadı..
ben bunu agma enerjisi ile de yapıyorum herhangi bir zikir çekmesine yada ışıkları felan kapatmaya gerek duymadan , güzel paylaşım tşk..
siz hangi enerjiden bahsediyorsunuz anlamadım biraz yardım pls ben masanın üstyündeki kağıdı beyin gücümle katlıyorum bunun gibi birşeymi bu ?
Tavsiyem, sakin bir ortamda gözlerinizi kapatın ve beyaz bir ışığın baştan ayağa sizi temizlediğini imajine edin. Çakralarınızı her gün temizleyin. Normalde de gergin olduğunuzda yine imajine ederek kendinize bir enerji duvarı örebilirsinizailemdede var bu enerji yeteneği bazen kendime uygulayadığımda onlardan destek istiyorum...
deneyimlerim çok ama birini sölemek istiyorum okuldaydık en yakın arkadaşım çok rahatsızdı.. konsantre olup ağrıyan yerlerde elimi gezdirdim bi tenefüste yaptım bunu yani 5-10 gibi bi süre derse yeni başlamıştıkki yerinden kalkamayan kız eskisi gibi sıplıyordu... fakat ben üzerimdeki kötü enerji en çabuk şekilde nasıl boşaltabilirim bu beni çok yoruyor çünkü...