Yesil Cingene
Kayıtlı Üye
Bakın, kendinizi zorlayarak Fibromiyaljiyi yenebilirsiniz. Asla geçmez diyor doktorlar ama bakın ben atlattımDeğerli origanum ve yesil cingene sizlere mesajıma yanıt verdiğiniz için teşekkür ediyorum.Düne kadar yerinde duramayan temiz titiz neşeli dinamik birisi iken evet tembel ve huysuz birine dönüştüm..Ağrıyla gözünüzü açtığınızda ne yazıkki "gün aydın "gelmiyor insana. Dr. 'um fizik tedavi önerdi ve aldım ,ilaç tedavisiyle birlikte tedavi sahiden çok rahatlatıyor ama bir süre sonra yineliyor..ilaçlar, kas gevşetici ve antideprasanlar onlarla da beyniniz pelte kıvamına gelıyor bence en kötüsü ; sanırım hastalıgın etkisi unutkanlığı çok yoğun yaşamaya başladım ağrılarım en çok boyun bölgesinde buda en çok korkunç baş ağrılarına sebep oluyor..beyne yeterince kan gitmediği için "beynin haykırşıymış "bu ağrılar . Allah düşmanıma vermesin. Hep sıcak ve hep sakin olacaksınız ne kadar olunabilirse artık..Ama inanıyorumki derdi veren Yaradanım dermanınıda verecek bir şekilde kurtulacağım..Origanum size gerekli bilgileri gönderirrim .İlginiz ve yardımseverliğiniz için müteşekkirim..