arkdaslar öncellıkle bu calısmalarda emegı gecen herkeze tesskurler ınsanlara yardımcı oluyorsunuz sorunumla ılgılı konu acmıstım ama buraya tasımamı söyledınız ıletıyorm sorunumu ınsallh fayda görurum emegınze ve bılgılerınız ıcın tekrar tesekkurler
ben bunla yasamaya artık alıstım ama gercekten cok zor oluyo sorun su:;uykuya daldıgım sırada bılıyorm o an uykudayım anıden bacaklarımdan ve ayklarımdan bırsey benı cekıyor ve sarsıryor yatagın uc kısmına dogru okadar sarsıyorkı gercekten ben cok sıcrayar uyanıyorm sıddetlı sarsmanın etklısıyle yatak felan sallnıyor cunku vucdum refleks olark zıplıyor sıcrıyorm uyudugum yerden sarsılıyorm ve uyandıgımda nefes alamıyorm kalbım agzımdan cıkacakmıs gıbı carpıyo bunlar 2 3 sanıyede oluyo anlamıyorm nasıl bı guc ınsan vucudunu bukadar sallar yada gercekten solunum durması vs tıbbı bıseyse neden allah korusun tabı kötu bısey olmadı bır cesıt sok gecıyorum gıbı oluyo bedenım sıddetle hareket edıyor kırız gecıren bırı gıbı ama dedımya cok kısa surelı ve uyku esnasında oluyo sorun sadce benım uyanmamı saglamak gıbı bısey ondan sonrada daha uyayamıyorm okuyorm dualar felan korku basıyo urperıyorm sabaha kadr korktugm ıcın kabulsar göruyorm
dungece mısafırlkteydım ve yıne oldu ve ben haftaını ılk ıs gunu dudagım ucuklamıs kocamn sısmıs vazıyette gıttım gercektn bu sorununu yasıyorm kardesım önceden aynı odaydık odasını tasıdı nısanlım oda ögrendı bu durumu böyle nasıl uyucaz bu hep böylemı olcak evlenınce felan senle neden korkuyosun demeye basladı ben zıplıyprum sıcrıyorm benım sıddetıme yanımda yatanda yataktasallanıyor aynı seyı yasıyor bılgısı olan arkdaslr var lutfen ılgılensın