Pantea
Kayıtlı Üye
Vefa ,baglilik gibi konulara onem veriyorsunuz,aile icinde bu konunun eksikligini hissediyor olabilirsiniz bu eksikligi siz doldurmaya calisiyorsunuz belkide,durum tam terside olabilir bireyler birbirlerine bagli ve vefali olabilriler ve bunun bozulmasi endisesi bu ruyaya neden olmus olabilir,cevrenizdekilere kendi tutumunuzla bir takim seyleri ogretmeye calisiyorsunuz,bireylerin birbirilerine daha cok ozen gosterip dikkat etmeleri gerekdigini amnlatmaya calisiyor olabilirsiniz.Sabirli bir yapiniz var.Su sira sikintilardan uzak ve aile iliskilerine daha fazla onem verdiginiz bir donemdesiniz.rüyamda evdeyim balkonda bi köpek var ufak tuvaletini yapıyo bende yıkıyorum balkonu sonra köpeği kucağıma alıp mutfağa gidiyorum annemin yanına köpeği ona gösteriyorum bak çok tatlı die köpek birden bebek oluyo çok güzel saçsız tombul erkek bebek anneme diyorum bak bebek gibi işte sonra sarıyorum onu bana sarılıyo bebek diyo daha ilk günden başladı tuvaletini yapmaya diyo bende olur daha ilk günler alışçak diyorum bebeğiyatırıyorum kucağıma köpek oluyo karnını elliyorum köpeğin şişlik var bbak diyorum burdan anlıcaz tuvaleti olup olmadığını diyorum snra uyandım sanki kardeşimde var rüyada ama net hatırlamıyorum.