Sellenay
Kayıtlı Üye
Çok teşekkür ederim Sevgili Pantea. Bu günlerdeki arayışlarımı çok güzel anlatmış rüya yorumunuz. Aradığım şeyi bulacağıma dair sarfettiğiniz olumlu cümleler inanın içimi ferahlattı. Ben arap yada çok esmer kişiler gördüğümde rüyamın negatif(iptal) olduğuna inanırdım. Ama siz bunu olumluya çevirdiniz.
yatmadan önce bazen geçmiş yıllarıma reiki gönderiyorum. Ben sizler gibi genç değilim.
bu günlerde henüz 21-22 yaşıma kadar gelebildim.
Sanırım oralarda takıldığım noktalar bana bu rüyaları rehber rüya olarak çıkarıyor.
Karşıma bu sitenin çıkmasıda arayışlarımın sonucunda.
umarım hepimizin yüreğinden sıkıntılar ve nefret gider yerini tamamen sevgiye bırakır.
Teşekkürler!
Varlığınıza şükrediyorum. Bu hayat oyununda bu günlerde size rastladığım için kendimi takdir ediyorum, kendime şükrediyorum.
Yaptığınız yorum ve destek için size şükrediyor,teşekkür ediyorum.

yatmadan önce bazen geçmiş yıllarıma reiki gönderiyorum. Ben sizler gibi genç değilim.

Sanırım oralarda takıldığım noktalar bana bu rüyaları rehber rüya olarak çıkarıyor.
Karşıma bu sitenin çıkmasıda arayışlarımın sonucunda.
umarım hepimizin yüreğinden sıkıntılar ve nefret gider yerini tamamen sevgiye bırakır.
Teşekkürler!
Varlığınıza şükrediyorum. Bu hayat oyununda bu günlerde size rastladığım için kendimi takdir ediyorum, kendime şükrediyorum.
Yaptığınız yorum ve destek için size şükrediyor,teşekkür ediyorum.