"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ruyami hatirladim ben ruyamda eski erkek arkadasimla nisanlaniyordum ve bizim evdeydik cok mutluydum ona sariliyorum ve ohh cekiyorum icimden ve parmaklarimizda yuzuklerimiz var yorumlarsaniz sevinirim
Cok ozel bir anlami yok sadece gercek hayatta da bir nisan yada evlilik beklentisinde oldugunuzu yansitmis.

aslında bir arkadaşımın rüyasını söleyeceğim,çünkü benimle ilgili görmüş
rüyasında ben erkek arkadaşımdan hamile kalıyormuşum [gerçekte erkek arkadaşım yok]
ne demektir bu?

mrb.rüyamda bir arkadaşımı(ismi ümit) kuyuda görüyorum.uaznıyorum kuyuya zar zor yetişebiliyorum ama bu kezde gücüm yetmiyo çıkarmaya.her yer karanlık,sadece ilerde bi ağaç ve ağacın orda bi ışık var.ve çok derinden bi ses geliyo.'yavruum,ümit'ime yardım et' diye...çok merak ediyorum anlamı nedir acaba

Rüyamda elimde bir fotoğraf makinesi her yerin ve özellikle piyano fotosu çekiyorum.Tüm bunlar olurken annemlerdeyim ve eşimin gelip beni almasını bekliyorum.Foto çekmeye o kadar dalmışım ki saat gece olmuş hemen bir telaşla eşimi arıyorum 'neden gelip almadın beni'diye soruyorum.Ben yapamıcam diyor bana.Sonra o kadar korkuyorum ki bağıra bağıra ağlıyorum.Çok üzülüyorum.Bu arada gerçekte hamileyim eşim ona nazaran yapamıcam diye düşünüyorum rüyamda.

Merhaba rüyamda bana büyük bir tabak dolusu kiraz getiriyorlar. Birisi bu tabaktaki kirazları ayıklıyor kötülerini bana vermek istiyor hayır bunlar benim diyor ve elinden alıyorum. Oradan çıkıyorum alışveriş yapmısım arabada ıspanak vardı. Bir tanıdık da ben de almıştım ama götüremiyeceğim diyor ve kendi sebzelerinide bana veriyor. arabanın arkası yemyeşil ıspnaklar ve sebze dolu ben bunları ne yapacağım diyorum sonra onları kavurur deepfreze de saklarım diye düşünüyorum.
Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

bu rüyayı ablam gördü, rüyasında oğlunun ikizi varmış 1.5 yaşında ama çok kötü niyetli bir çocukmuş ve eşiyle birlkte o çocuğu baltayla öldürüyolarmış..(ablamın aslında kikizleri olcaktı biri düşmüştü)

Arkadaslar biraz rahatsizim atesim var toparlanir toparlanmaz analize devam edecegim cok onemli ruyalarinizi kaydetmeyi unutmayin.

rüyamda kayınvalidem hastaydı ve ona bakmam için benim işten çıkmam gerektiğini söylüyor ve baskı yapıyordu. eşimde arada kalmıştı görümcem işten çıksın o sana baksın işimden çıkamam dedim baya bir uğraştım ve onu görümcemin yanına gönderdik oda işten çıkmadı habire bana baskı yaptılar ama sonunda ne olduğunu hatırlamıyorum ama ben kesinlikle işime devam ettim.

Merhaba ben ruyamda cok guzel bir otel ve ev gordum ev teyzemin eviymis ve cok buyuktu uc tane buzdolabi gordum ici actigimda sadece havuc ve limon vardi sasiriyordum ve eteyzemin kiziyla disari cikiyoruz bir davet var ben o davet icin sik bir abiye diktiriyorum yavruagzi ebruli renkler var ustunde ve elbise cok hosuma gidiyor ayagimdada sik bir ayakkabi ayakkabinin uzerinde taslar vardi yorumlarsaniz sevinirim ilginize tesekkurler :)

panteacım bunu bir öğretmen arkadaşım görmüş yorumlarmısın rica ersem canım :)
dersaney gıtmek ıcı yola ckıorum medıvenler falan cıkıorum yan taraf denız ama mav otesı koyu ve muths bır mavı bır yalı goruyorum kapısı buyuk ve acık kımse yokk ıcıne gırıorumm..merdıvenler ve evbın ıcındede denız var aynı mavı..cıkmak ıstmıorum bı tulu yalının sahıplerı gelıo cumhurıyt bayram ktlamasından benı hrsız sanıolar saatlerce anltamaya calısıorum ustumu arayn dıorum arıyolar hıc bısey yok kadın benı cok sevıyo sohbet etmeye baslıoruz buarada denız evın bır kosesınde yıne ıcınde ama dısarı cıkmaya erek yok 1000kısılık muzık ekıbızencısıdevar anlatamam bır muzık zıyafetı yapılar yalıya ozelmıs bunlar hep yapıolarmıs..muzıkler calınıp
duruyo..bambaska br dunyadayım sankı ben eve gecıyorum kadın benı arıyor.acaba hırsız olduumdanmı supelenı dorum ama dıyokı ben onun ıcın aramadım..benı sevmıs..daha ara seyler vardı ama klmda bunlar kaldı

slm Panteacigim,
ben son günlerde buhran icinde duygusal karmasiklar, hayal kirikliklari yasamaktayim. maalesef cogu insanin oldugu gibide bu zor zamanimda dahada cok Allah´a yönelip hacetlerimi ona bildirmekteyim.
bir kac gün evvel tuhaf bir rüya gördüm. nette biraz gezindim ama dogru dürüst bir yorum bulamadim.
bembeyaz, biraz da acik mavimsi bir mekan. ucu bucagi görünmüyor. bir kac insan dan ibaret bir topluluk. hepsi ayakta. hepsinin üzerinde beyaz uzun yakasiz gömlek, kaftan gibi bir giysi var. ben aralarinda kendimi göremiyorum ama güya bende onlarin arasindaymisim. olaylari bir seyirci gibi izliyorum fakat ayni zamanda bire bir de hissedip yasiyorum. bu topluluk icerisinde birde büyükce boylu bir erkek görüyorum. bu insanlarin sac sakali yoktu. tertemiz bir görünümde hepsi. ama bende dahil olmak üzere beklemekteyiz. bir müddet sonra bu büyükce erkegin bizlere bekleme asamasinda oldugumuzu izah ediyor. o an bende kendi kendime diyorum ki, vay bee, bayagida beklicekmisiz simdi burada, dünyadaki bütün insanlarin buraya gelmesini. mahser yeri saniyorum önce fakat beklememiz gerektigini ögrendigimde mahser de olmadigimizi yani berzah aleminde oldugumuzu anliyorum. ve sanki bir 40 yillik bir sürec aklimdan geciyor o an. 4o yil burada beklemek bayada SIkIci olacak diye düsünüyorum:p yaa acaba sence bu nedemek. eninde sonunda daualarimin Allah katinda kabul olacagimi yoksa olmicak duaya amin deme kabulü icin daha cooooooooook beklersin mi:eek:? sen nsl yorumlarsin bu rüyami:confused: tsklr canim

merhabalar
rüyamda çok yüksek bi yerdeydim... böyle basamakları olan ve demirden önümde yeşil bi saha vardı... aşağıya inemiyordum ve orada durmaktan korkuyordum... düşmekten korkuyordum... ve bulunduğum yerde hareket ettim iki üç kez sallandı orası gidip gidip geldi resmen... ve ben yıkılacak diye korktum baya korktum rüyaydı ama gerçek gibiydi yani...sonra birileri daha vardı orada başkan diye biri vardı herkes öyle diyordu ona. başkan diyorlardı. ona beni buradan indirin size inerken her basamakta bulunan rakamları söyleyeyim dedim... hem sizinde işiniz görülür benimde dedim. yani her basamakta rakamlar varmışta bende onları okuyup onlara söyleyecekmişim. büyük bir araç getirdiler vinç gibi o yeşil alana beni indirmek için ama ben inmeden uyandım... Bu gördüğüm rüya nedir acaba? bu çok alakasız şeyler yani yaşadıklarımla, yaşadığım hiçbirşey yok buna benzer, gerçekten anlam veremediğim bir rüya... sizce ne olabilir?

aslında bir arkadaşımın rüyasını söleyeceğim,çünkü benimle ilgili görmüş
rüyasında ben erkek arkadaşımdan hamile kalıyormuşum [gerçekte erkek arkadaşım yok]
ne demektir bu?

Arkadasiniz ruyasinda sizin kalibin izda kendisini gormus erkek arkadasiyla ilgili sorunlari oldugunu saniyorum, yada erkek arkadasiyla ilgili bir konuda sikintisi var.

mrb.rüyamda bir arkadaşımı(ismi ümit) kuyuda görüyorum.uaznıyorum kuyuya zar zor yetişebiliyorum ama bu kezde gücüm yetmiyo çıkarmaya.her yer karanlık,sadece ilerde bi ağaç ve ağacın orda bi ışık var.ve çok derinden bi ses geliyo.'yavruum,ümit'ime yardım et' diye...çok merak ediyorum anlamı nedir acaba

Bu arkadasinizin sizin yardiminiza ihtiyaci olabilir , ama ona yardim etmek koniusunda yetersiz kalacksiniz , buda vicdanen sizi sikintiya sokacak kendinizi bu kisi hakkinda sorumlu hissedeceksiniz.Bu olaydan sonra kendinizle ilgili yeni dusuncelere sahip olacaksiniz , kendinizi daha guclu gormeye ihtiyaciniz olacak.

Rüyamda elimde bir fotoğraf makinesi her yerin ve özellikle piyano fotosu çekiyorum.Tüm bunlar olurken annemlerdeyim ve eşimin gelip beni almasını bekliyorum.Foto çekmeye o kadar dalmışım ki saat gece olmuş hemen bir telaşla eşimi arıyorum 'neden gelip almadın beni'diye soruyorum.Ben yapamıcam diyor bana.Sonra o kadar korkuyorum ki bağıra bağıra ağlıyorum.Çok üzülüyorum.Bu arada gerçekte hamileyim eşim ona nazaran yapamıcam diye düşünüyorum rüyamda.

Hamileliginizin neden oldugu hormonal degisiklikler sizi normalden daha duygusal yapmis , tipki bir cocuk gibi korunmaya ihtiyac duyuyorsunuz,dogumunuzun ardindan gelecek yeni gunlerde hayatinizda olacakj dedgisiklikleri heyecanla beklemenize ragmen bilinc altinizda bu dum hamile egisaimden oturu duydugunuz korku belli oluyor, tum hamile kadinlar gibi anne ve kadin olmak arasinda sikisip kalacaksiniz bir muddet, annelik goreviniz elbette ama kadin oldugunuzu da asla unutmayin ve kendinizle ilgilenmeyi ertelemeyin, esinizin ilgisini kaybetmekden korkuyor olabilirsiniz .
Dogun sonrasi depresyona dikkat !!!

Merhaba rüyamda bana büyük bir tabak dolusu kiraz getiriyorlar. Birisi bu tabaktaki kirazları ayıklıyor kötülerini bana vermek istiyor hayır bunlar benim diyor ve elinden alıyorum. Oradan çıkıyorum alışveriş yapmısım arabada ıspanak vardı. Bir tanıdık da ben de almıştım ama götüremiyeceğim diyor ve kendi sebzelerinide bana veriyor. arabanın arkası yemyeşil ıspnaklar ve sebze dolu ben bunları ne yapacağım diyorum sonra onları kavurur deepfreze de saklarım diye düşünüyorum.
Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ruyaniz bana hirsli bir kisilik yapiniz oldugunu dusundurdu , huzura deger veriyorsunuz ama genellikle hirsli ve rekabetci bir yapiniz oldugu icin cok fazla sakin ve dingin bir durumda kalamiyorsunuz,haksizliga tahammulunuz yok gibi,zorluklar karsisinda pratik cozumler bulabilen zeki biri olmalisiniz.

bu rüyayı ablam gördü, rüyasında oğlunun ikizi varmış 1.5 yaşında ama çok kötü niyetli bir çocukmuş ve eşiyle birlkte o çocuğu baltayla öldürüyolarmış..(ablamın aslında kikizleri olcaktı biri düşmüştü)

Bu durum ablanizi ruhen yipratmis olmali , hic nedensiz yere bilinc altinda bu dusuk olayiyla ilgili kendisini suclu buluyor .Bebeklerden birini kaybetmis olmanin uzuntusunu gerekdigince disa yansitamamis etrafindakiler uzuntusunu yeterince yasamasini engellemis olmalilar.

rüyamda kayınvalidem hastaydı ve ona bakmam için benim işten çıkmam gerektiğini söylüyor ve baskı yapıyordu. eşimde arada kalmıştı görümcem işten çıksın o sana baksın işimden çıkamam dedim baya bir uğraştım ve onu görümcemin yanına gönderdik oda işten çıkmadı habire bana baskı yaptılar ama sonunda ne olduğunu hatırlamıyorum ama ben kesinlikle işime devam ettim.

Sanirim esinizin ailesiyle olan diyalogunuzda sorunlar var alenen bir sorun yasamiyor olsanizda gelecekde sizin icin sorun olabileceklerini dusunup endiseleniyorsunuz,onlardan cok fazla hoslanmadiginiz icin ve bunu disa viramadiginizdan sikinti yasiyorsunuz ruyaniz bunu yansitmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri