"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rüyamda bir çok fare vardı ve ayaklarımın dibinde dolanıyrolardı çok korktuğumu bana dokundukça ay ay diye çığlık attığımı hatırlıyorum

rüyamda bir çok fare vardı ve ayaklarımın dibinde dolanıyrolardı çok korktuğumu bana dokundukça ay ay diye çığlık attığımı hatırlıyorum
Cevreniz de size sikinti veren bir cok kis yada durum var gibi,kisiliginizin baski altinda kalmis oldugu gozleniyor, sevmediginiz istemediginiz ortamlarda yada sartlarda yasiyor olabilirsiniz , cverenizde fikirlerinizi onaylamayan surekli sizi yargilamalarinda endise duydugunuz insanlar var.
Kimi zaman istemedigimiz sartlara , kisilere ve benzeri seylere gerekli tepkiyi veremedigimizde bu tur ruyalar goruruz , bazende bize zarar verebileceklerini dusundugumuz kimseler oldugunda yine bu ruyayi goruruz.
Genel olarak tepkilerini yansitamayan , ofkesini itirazini aciga vuramanyan, fikirleri ,inanclari yada yasam tarzi surekli elestiri alan kisiler bu ruyayi gorebilirler.Bire bir kisiyi hedef alan durum yada kisiler soz konusu olmasa bile kisinin genel olara dunyaya ve topluma bakisi ve sure gelen duzeni zararli bulmasi da bu ruyaya neden olabilir.Son olarak cinsel kimligimize saldiri tehlikesi hissettigimizde de bu ruyayi gormek mumkundur.

rüyamda bi evdeyim bi erkekle ama kim hatırlamıyorum güzel bir ev kapının önüne iniyoruz karşıda yaşlıca bi teyze hopluyo fal bakıyorum diyo sizde bakayım ordan bi kadın geçiyo bu deli yine çıkmış diyo sonra birden karşı tarafta kalabalık görüyorum ağlamalar cenaze varmış tabut görmüyorum duygunun beden eğitimi öğretmeni die söyleniyolar( duygu benim bu arada. ) 3 kadın çok ağlıyo kol kolalar yürüyerek geçiyolar önümden ben sanki yukardayım uçuyorum onları tepeden izliyorum ne ev tanıdık ne mahalle nede ordaki insanlar site gibi güzel bi yer ferah akşamüstü gibi ortalık garipti

benim rüyamıda yorumlarmısınız.erkek arkadaşım rüyamda bizim eve geliyo ama sıkıntılı halde sürekli yatıyo.yemek hazırlıyoruz ve ben erkek arkadaşımın yanına gidip yemeğe gel diyorum o da bana başının ağrıdığını sölüyo.bende ilaç getireyimmi diyorum kabul ediyo.ilaç almaya gidiyorum kahverengi tabletler ve ne güzel rengi varmış diyorum.sonrası yok uyandı çünkü:)

rüyamda bi evdeyim bi erkekle ama kim hatırlamıyorum güzel bir ev kapının önüne iniyoruz karşıda yaşlıca bi teyze hopluyo fal bakıyorum diyo sizde bakayım ordan bi kadın geçiyo bu deli yine çıkmış diyo sonra birden karşı tarafta kalabalık görüyorum ağlamalar cenaze varmış tabut görmüyorum duygunun beden eğitimi öğretmeni die söyleniyolar( duygu benim bu arada. ) 3 kadın çok ağlıyo kol kolalar yürüyerek geçiyolar önümden ben sanki yukardayım uçuyorum onları tepeden izliyorum ne ev tanıdık ne mahalle nede ordaki insanlar site gibi güzel bi yer ferah akşamüstü gibi ortalık garipti

Evlimisiniz destina ? evliyseniz esinizin parapisikolojiye yada fal , buyu v.b gibi seylere karsi dusundukleri sizinkiyle zit olmali, bu konulara olan ilginiz yada calismalariniz baskalari tarafinda alayci bir tavirla elestiri aliyor olabilir , size destek olan dusuncelerinizi ve inanadiklarinizi onaylayan kisler azinlikdalar ve onlari da yitirmekden korkuyorsunuz yada sizinle ayni gorusu paylasanlarin yanildiklarini ve tum inandiklarinizin yanlis oldugunu gormekden korkuyorsunuz.
Soz konusu durumlarla surekli catisma halinde olmamaniza ragmen ne zaman bu konulardan soz etseniz fikrilerinizi savunsaniz baskalarini ikna etmekde yetersiz kaldiginizi dusunup uzuntu duyuyor ve kendinizi farkli ayricalikli hissediyorsunuz.
Bilinc altiniz su an hayatinizda sahip oldugunuz her seyden ve tum sorumluluklardan uzak sadece inandiklarinizi yaparak yasamayi arzuladiginizi yansitiyor.
Aslinda sizde sizi sorgulayanlari yadirgiyorsunuz .Kendi inanclariniz hakkinda cok nadir olarak suphe duyuyorsunuz ama guclu inanclara sahisiniz bu nedenle bir sure sonra sizi elestirienleri sorgulamaya basliyorsunuz.

benim rüyamıda yorumlarmısınız.erkek arkadaşım rüyamda bizim eve geliyo ama sıkıntılı halde sürekli yatıyo.yemek hazırlıyoruz ve ben erkek arkadaşımın yanına gidip yemeğe gel diyorum o da bana başının ağrıdığını sölüyo.bende ilaç getireyimmi diyorum kabul ediyo.ilaç almaya gidiyorum kahverengi tabletler ve ne güzel rengi varmış diyorum.sonrası yok uyandı çünkü:)
Erkek arkadasinizin size karsi olan duygularindan ve sizinle bir gelecek kurup kurmama hakkindaki dusuncelerinden emin degilsiniz,kimi zamanda ondan beklediginiz yakinligi goremiyorsunuz bu endiselenmenize neden oluyor , bunu ona bellietmemeye hersey yolunda gibi davranmaya ozen gosteriyorsunuz , ona fazlasiyla bagli oldugunuz anlasiliyor,icin icin uzulsenizde ona olan sevginiz agir basiyor ama bu durum ruhunuzun incinmesine neden oluyor,sabirli olmaya calisiyorsunuz ama birlikde bir gelecek kuracak olursaniz simdi bilinc altina ittiginiz ve gormezden gelmeye calisdiginiz olumsuz davranislari yuzunden ona karsi ofkeniz disa vurulacak ve her ikiniz icinde yipratici ve hayal kirikligiyla dolu bir evlilik olacak .Uzuntulerinizi kirginliklarinizi ve sizi inciten davranislarini ona uygun dille anlatmayi secin simdiden bazi seylerin tartisilmasi eger olmayacaksa bitmesi daha sonra yasanacaklardan iyidir.

merahaba ben ruyamda normal erkek arkadasimdan hoslaniyorum ve onunla konusmaya calisiyorum oda benden hoslaniyormus telefonumu ona veriyorum ve surekli konusuyoruz sonra ben onlarin evine gidiyorum yasli bir annesi ve ablalari var ve evin icinde birsuru ayakkabi cocuk ve yetiskin ayakkabileri annesi bana sariliyor hos geldin diyor bende burak nerde duyorum bana diyorki icerde dua et kizim diyor bura gada senin gibi iyi bir kiz bulayim evlendircem onu diyor bende icimden cok uzuluyorum ama biz beraberiz diyorum icimden o uzuntuyle uyandim ve ruyaymis :)

Evlimisiniz destina ? evliyseniz esinizin parapisikolojiye yada fal , buyu v.b gibi seylere karsi dusundukleri sizinkiyle zit olmali, bu konulara olan ilginiz yada calismalariniz baskalari tarafinda alayci bir tavirla elestiri aliyor olabilir , size destek olan dusuncelerinizi ve inanadiklarinizi onaylayan kisler azinlikdalar ve onlari da yitirmekden korkuyorsunuz yada sizinle ayni gorusu paylasanlarin yanildiklarini ve tum inandiklarinizin yanlis oldugunu gormekden korkuyorsunuz.
Soz konusu durumlarla surekli catisma halinde olmamaniza ragmen ne zaman bu konulardan soz etseniz fikrilerinizi savunsaniz baskalarini ikna etmekde yetersiz kaldiginizi dusunup uzuntu duyuyor ve kendinizi farkli ayricalikli hissediyorsunuz.
Bilinc altiniz su an hayatinizda sahip oldugunuz her seyden ve tum sorumluluklardan uzak sadece inandiklarinizi yaparak yasamayi arzuladiginizi yansitiyor.
Aslinda sizde sizi sorgulayanlari yadirgiyorsunuz .Kendi inanclariniz hakkinda cok nadir olarak suphe duyuyorsunuz ama guclu inanclara sahisiniz bu nedenle bir sure sonra sizi elestirienleri sorgulamaya basliyorsunuz.

evli deilim. sevdiğim kişi dahil l çevremdekileri fal büyü vs. bu olaylara inanmalarında ikna etmede güçlük çekiyorum çok doğru
beni şaşırtıyosun :):) emeğine yüreğine sağlık

rüyamda evin kapısnın önüne çıkmışım geceydi ama o kadar karanlık değildi..baktığımda gökyüzündeki yıldızlar aşağıdaydı sonra birden yıldızlar dönerek gökyüzüne yükseldi parlıyorlardı..hepsi yavaş yavaş düşmeye başladı bir tanesi elime düştü ve biri bu senin yıldızın dedi, elimde parlamaya başladı..evin önüne düşen diğer yıldızları elimle alırkan birden yıldızlar avcumda kum tanelerine dönüştü, denizde kum nasıl parlıyosa avcumdada öyle parlıyolardı..
user_online.gif

rüyamda evin kapısnın önüne çıkmışım geceydi ama o kadar karanlık değildi..baktığımda gökyüzündeki yıldızlar aşağıdaydı sonra birden yıldızlar dönerek gökyüzüne yükseldi parlıyorlardı..hepsi yavaş yavaş düşmeye başladı bir tanesi elime düştü ve biri bu senin yıldızın dedi, elimde parlamaya başladı..evin önüne düşen diğer yıldızları elimle alırkan birden yıldızlar avcumda kum tanelerine dönüştü, denizde kum nasıl parlıyosa avcumdada öyle parlıyolardı..
user_online.gif
Manevi yonu cok kuvvetli birsiniz , temiz kalpli , acik yurekli ,sevgi dolu ama kirilgan bir yapiniz var , maneviyatinizin guclu olmasina rgamen duygularinizdan cok aklinizla kararlar aliyor ve hayatinizda cok fazla zarara ugramiyorsunuz ,kirginliklariniz kalici olabiliyor ama asla kine donusmuyorlar,insanlari ve yasamayi cok seviyorsunuz,ufak tefek yenilgi ve hatalar disinda genelde hayatiniz istediginiz gibi suruyor,hayallerinizi gercege donusturebilme yetisine sahipsiniz,bu ruyaniz genelde olumlu ve yapici bir kisilginiz oldugunu yansitmanin yanisira geleceginizinde tipki ruyanizda gordugunuz yildizlar gibi parlak olacagini gosteriyor , ruyaniz eger bekarsaniz guzel bir evliligin ve maddi refahin sizi bekledigi seklinde yorumlanabilir ,evli iseniz kisa sure icinde maddi yonden buyuk basarilar elde edeceginize delalet ediyor.
Altinci hissinizinde guclu oldugunu dusunuyorum.

merahaba ben ruyamda normal erkek arkadasimdan hoslaniyorum ve onunla konusmaya calisiyorum oda benden hoslaniyormus telefonumu ona veriyorum ve surekli konusuyoruz sonra ben onlarin evine gidiyorum yasli bir annesi ve ablalari var ve evin icinde birsuru ayakkabi cocuk ve yetiskin ayakkabileri annesi bana sariliyor hos geldin diyor bende burak nerde duyorum bana diyorki icerde dua et kizim diyor bura gada senin gibi iyi bir kiz bulayim evlendircem onu diyor bende icimden cok uzuluyorum ama biz beraberiz diyorum icimden o uzuntuyle uyandim ve ruyaymis :) benim ruya arada kaynamis pantea gormemisin sona aldim tekrar :)

Almanyaya akrabalarımıza gitmişiz ailecek. Dışarı gezmeye çıkıyoruz. Bahçesi olan bir yerde duvar kenarında yürürken birden bahçede bir festival olduğunu görüyorum. Festival için bahçeye girmeye çalışan bir fayton var. Faytonu çeken kahverengi, 4 büyük at, beni duvar kenarına sıkıştırıyor. Aralarında kalıyorum çıkmaya çalışıyorum ama kurtulamıyorum

Manevi yonu cok kuvvetli birsiniz , temiz kalpli , acik yurekli ,sevgi dolu ama kirilgan bir yapiniz var , maneviyatinizin guclu olmasina rgamen duygularinizdan cok aklinizla kararlar aliyor ve hayatinizda cok fazla zarara ugramiyorsunuz ,kirginliklariniz kalici olabiliyor ama asla kine donusmuyorlar,insanlari ve yasamayi cok seviyorsunuz,ufak tefek yenilgi ve hatalar disinda genelde hayatiniz istediginiz gibi suruyor,hayallerinizi gercege donusturebilme yetisine sahipsiniz,bu ruyaniz genelde olumlu ve yapici bir kisilginiz oldugunu yansitmanin yanisira geleceginizinde tipki ruyanizda gordugunuz yildizlar gibi parlak olacagini gosteriyor , ruyaniz eger bekarsaniz guzel bir evliligin ve maddi refahin sizi bekledigi seklinde yorumlanabilir ,evli iseniz kisa sure icinde maddi yonden buyuk basarilar elde edeceginize delalet ediyor.
Altinci hissinizinde guclu oldugunu dusunuyorum.

çok teşekkür ederim yorumladığın için diline sağlık:)

bu rüyayı akşam gördüm, saçlarımı kat kat kestirmişim ve aynaya baktığımda saçlarımın bana çok yakıştığını ve çok güzel bir yüzümün olduğunu gördüm..gözlerimin rengi koyu ve iri bir bal rengine dönüşmüştü aynaya bakıp gülümsüyorum..sonra bir tiyatroda baş rol oyuncusu olarak beni seçmişler (tiyatroyu çok severim normalde) oyunculardan tuba büyüküstün ve bez bebekteki nana vardı(evrim akın) evrim akın beni tiyatro için hazırlamış süslemiş , çok güzel bir elbise giymişim kırmızı renkti sanki..makyajım filanda yapılmıştı çok güzel görünüyordum, sonrada uyandım..

çok teşekkür ederim yorumunuz için bu kadar doğru bi yorum yapılabilirdi.tekrar teşekkür ederim

merahaba ben ruyamda normal erkek arkadasimdan hoslaniyorum ve onunla konusmaya calisiyorum oda benden hoslaniyormus telefonumu ona veriyorum ve surekli konusuyoruz sonra ben onlarin evine gidiyorum yasli bir annesi ve ablalari var ve evin icinde birsuru ayakkabi cocuk ve yetiskin ayakkabileri annesi bana sariliyor hos geldin diyor bende burak nerde duyorum bana diyorki icerde dua et kizim diyor bura gada senin gibi iyi bir kiz bulayim evlendircem onu diyor bende icimden cok uzuluyorum ama biz beraberiz diyorum icimden o uzuntuyle uyandim ve ruyaymis :) benim ruya arada kaynamis pantea gormemisin sona aldim tekrar :)
Kaynamis evet ozur dilerim bazen gec vakte kaliyor yorgun oluyorum gozden kacirmisim.

Ruyan erkek arkadasinla olan iliskin hakkinda endiselerin oldugunu onunla daha yakin ve siki bir iliskin olmasini istedigini ama onun bu yolda bir girisimi olmadigini gosteriyor,aranizda iletisim kopuklugu var gibi,bu durum senin aklini karistiriyor kimi zaman guvensizlik ve suhheye dusuyorsun,onun ailesinden sana destek olmalarini bekliyorsun yada seni aralarina kabul etmelerini cok istiyorsun bu sekilde erkek arkadasina daha yakin olacagini umuyorsun.
Ailesinin seni onaylamamalarindan endiselisin,ve icden ice onlara kizginlik besliyorsun.

Almanyaya akrabalarımıza gitmişiz ailecek. Dışarı gezmeye çıkıyoruz. Bahçesi olan bir yerde duvar kenarında yürürken birden bahçede bir festival olduğunu görüyorum. Festival için bahçeye girmeye çalışan bir fayton var. Faytonu çeken kahverengi, 4 büyük at, beni duvar kenarına sıkıştırıyor. Aralarında kalıyorum çıkmaya çalışıyorum ama kurtulamıyorum
Yasamin guzelliklerine ulasmaniza engel olan insanlar oldugunu dusunuyorsunuz bu kisiler sizin yakin cevrenizden buyuk ihtimalle ailenizden, konumlari itibariyla onlarla tartismakdan kaciniyorsunuz saygili olmaya ozen gosteriyorsunuz ama yasantinizin sikici ve eglenceden uzak olmasindan onlari suclu buluyorsunuz .Buyuk ihtimalle aileniz cok genis bakis acisina sahip kimselerden olusmuyor tutucu yapilari oldugunu dusunuyorum, sizs gelismeye ilerlemeye hayatin tadini cikarmaya ihtiyac duyuyorsunuz ve daha mazbut tutum sergileyen yakinlarinizin tavirlari sizde baski yaratiyor ve bunaliyorsunuz.

bu rüyayı akşam gördüm, saçlarımı kat kat kestirmişim ve aynaya baktığımda saçlarımın bana çok yakıştığını ve çok güzel bir yüzümün olduğunu gördüm..gözlerimin rengi koyu ve iri bir bal rengine dönüşmüştü aynaya bakıp gülümsüyorum..sonra bir tiyatroda baş rol oyuncusu olarak beni seçmişler (tiyatroyu çok severim normalde) oyunculardan tuba büyüküstün ve bez bebekteki nana vardı(evrim akın) evrim akın beni tiyatro için hazırlamış süslemiş , çok güzel bir elbise giymişim kırmızı renkti sanki..makyajım filanda yapılmıştı çok güzel görünüyordum, sonrada uyandım..
Kendine guvenli bir kisiliginiz var ama bunu yansitmakda yada toplum onunde kendinizi isbatlamakda cekinceleriniz var , cok fazla goze batmanin dogru olmayacagini dusunup aslinda sahip oldugunuz oz guveni yasaminizda tam anlamiyla kullanamiyorsunuz.
Ayrica bir kadin olarak aonaylanmak ve begenilmaya cok ihtiyac duydugunuz bir donnemdesiniz, buyuk ihtimalle adet doneminiz yakin yada o donemdesiniz,icinizde birikmis duygularinizi disa vurmaya ihtiyaciniz var , bunun icin dogru ve saglikli bir kanal bulmalisiniz,kisiliginizi saran zincirleri kirmali kendi farkindaliginizin farkina varmalisiniz.
Yakin bir zamanda bu degisim sureciniz baslayacak bilinc altiniz sizi bu yonde destekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri