Selamlar,
Ben o kadar cok ruya gorurum ki, belli semboller yorumlayabiliyorum. Bazı olecek kisileri ya da agır hastalıkları kazaları aynı olacagı sekilde de gorebiliyorum. Ama bu ruya bir tuhaf bakalım siz ne diyeceksiniz..
Baslıyorum

)
Ruyamda gece karanlıkta isten cıkmısım corak bir tarlanın onundeki bir yerde servis beklerken bana servis artık oradan degil tarlayı dolasman lazım diyorlar. Ben birileri ile konusurken hic yuksek volumeli bir kisi olmadıgım halde cırlak yuksek bir kahkaha atıyorum, cevremdekiler bana hayretle ve ayıplayarak bakıyorlar. utanıyorum ve neden o tur bir kahkaha attıgımı ben de anlayamıyorum.. gidiyorum. tarlayı dolasıyoruz hep beraber, o esnada tek mezartası olan iki kabir goruyorum, bana bunlar sehit diyorlar o zaman kahkahama diye kızdıklarını anlıyorum, mahcubum cok. Mezarın ustunde karalar giymis iki kisi secde dizleri uzerine oturmus basları yana egik namaz kılar gibiler. Benden tarafta olan Allah diye zikir ediyor oyle icten oyle kalben ediyor ki, nefesini hissediyorum. Ancak, sırtının asagısı belinde bir sey yukseliyor, alcalıyor her Allah dediginde sanki bizim cigerlerimize hava cekince gogsumuzun sismesi gibi..sonra baska bir mekanda karman karısık insanlara saldırmıs garip yaratıklar goruyorum, diger insanlarla birlikte kacıyorum vs vs..
ben cok uzun ruyalar goruyorum, hepsini hatırlıyorum ve uyandıgımda o kadar yorgun oluyorum ki. Zaten gece uyurken de uyanık gibi baska mekanlar yerlerde gezdigim icin hep yorgun kalkıyorum..
Simdiii kim tabir edebilecek ruyamı? Urum?? Cok tesekkurler, saygılar.