Öncelikle karanlıkta yapmanız daha uygundur bunu. Karanlıkta görüşümüz azaldığından farklı şeyleri görmek daha kolay olacaktır. Gözlerinizi ister kapatın ister açın ve karanlığa odaklanın. Karanlığa iyice odaklandıktan ve rahatladıktan sonra (yaklaşık 30 dk) konuşmak istediğiniz varlığa seslenin. Mesela rehberinizle konuşmak istiyorsunuz “rehberim seninle konuşmak istiyorum” diye seslenebilirsiniz. Size hemen cevap gelmesini beklemeyin iyi bir dinleyici olun her şey bir cevap olabilir. İlk denemelerde içinize doğan hisler olacaktır. Doğan his derken bunu da seçmeli kendi hislerinizden ayırmalısınız. (genelde bu hisler bir anda gelir)
Bunda geliştikten sonra sesleri duymaya başlarsınız sesleri duyma aşamasına gelince artık görme vakti gelmiş demektir. Şimdi tekrar varlığa seslenin. (rehber için) “rehberim seni görmek istiyorum” diyin. Etrafınıza dikkatli bakın ve bir aura gibi çizgiyle görünecektir varlık. Fark edilmeyecek derecede. (aurayı göremeyenler zorlanabilir). Daha sonra farkındalığınız arttıkça net görmeye de başlayacaksınız.
Alıntı.
Bunu ruhname'nin sorusuna hitaben paylaşıyorum. Şahsi olarak demedim ama deneyen bir arkadaşım var. İşe yaradıgını soyledı tabı ne kadar dogru bılmıyorum.
Bunda geliştikten sonra sesleri duymaya başlarsınız sesleri duyma aşamasına gelince artık görme vakti gelmiş demektir. Şimdi tekrar varlığa seslenin. (rehber için) “rehberim seni görmek istiyorum” diyin. Etrafınıza dikkatli bakın ve bir aura gibi çizgiyle görünecektir varlık. Fark edilmeyecek derecede. (aurayı göremeyenler zorlanabilir). Daha sonra farkındalığınız arttıkça net görmeye de başlayacaksınız.
Alıntı.
Bunu ruhname'nin sorusuna hitaben paylaşıyorum. Şahsi olarak demedim ama deneyen bir arkadaşım var. İşe yaradıgını soyledı tabı ne kadar dogru bılmıyorum.