"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba...

Bir gün hakkımız var akla gelmez.Üzmeyin,kırmayın,yakmayın şeytan her yerden akıl çeler siz uymayın kural bu saygı gösterin.

Sana koca bir "AH" ahirette bu sana yeter.
Sizin gerçek amacınız nedir? Sürekli söylenip yakınıyorsunuz bi sizin derdiniz var biz pamuklar içinde yaşıyoruz zaten, neyse..
O ah işi o kadar kolay değil o zaman herkes herkese ah etsin. Siz burda bir üyesiniz sadece bizler de yorum yapan üyeler. Ve kaç kişi yardım etmeye çalıştı her birine bir bahane buldunuz çözüm önerilerine yaklaşmadınız. Bi doktora görünün, gerçekten.

Evet sabırsızlığım var oda kim bana hangi bilgeliği öğretecek diye heyecandan.
Niye beddua ettiniz şimdi, size bilgeliği öğretmediler diye mi?

Eğer gerçekten Ergenekon'dan yargılanıyorsanız eminim buradaki herkesten daha bilgesinizdir. Hasta ve mağdur ayaklarını bırakın da anlatın bakalım, nedir bu Baalzebub meselesi, ABD niye onun peşinde? Beyaz saraya mesaj attığınıza göre mutlaka bir şeyler biliyor olmalısınız bu konuda..

Sizin gerçek amacınız nedir? Sürekli söylenip yakınıyorsunuz bi sizin derdiniz var biz pamuklar içinde yaşıyoruz zaten, neyse..
O ah işi o kadar kolay değil o zaman herkes herkese ah etsin. Siz burda bir üyesiniz sadece bizler de yorum yapan üyeler. Ve kaç kişi yardım etmeye çalıştı her birine bir bahane buldunuz çözüm önerilerine yaklaşmadınız. Bi doktora görünün, gerçekten.
Daha fazla yorum, daha fazla bilgiyle bilgeliğine bilgelik katmak istiyor sanırım..

Kendini öldürme isteği, aslında içinde öldürmen gereken bir şey olduğunun en net göstergesidir.

Yaşamak için öldüremezsen, öldüremediğin için kendini feda etmek zorunda bırakılırsın.

Bu çıkarımı yapabilmek için de iç uzayında bilinçler ayrıștırması yapabilmen lazım.

Tek bir bilinçte yașayan varlıklar değiliz. Tevhid bilinci bile 99 binek enerjiden oluşan Esma bilinçlerini yönetebilip yönetemediğine göre sende karar kılıyor veya derebeyliklere ayrılıyorsun iç aleminde.

Tüm bunların yanında, şeytan bilinci ve cin bilinci de hatta musallat bilinci de hayatımızda aktif rol oynuyor.

Her bilinç, kalıcı gerçekliğin olmak için sonsuza kadar motivasyon üretebilir durumdadır. Enerji sonsuzdur çünkü. Bilinç kodlanmıșlıkların, enerjiyi ve enerji bedenli varlıkları covert ederek sonsuza kadar uzanan bir bağlantı koridoru oluşturur.

Yapı olarak Duygunun kendisinde köklenen bir insan için hayat çok bunaltıcı olabilir. Çünkü amigdala beyinde yașıyordur. Bir kedi düşünün. Önüne bir yumak atarsın hemen ardına düşer ve onu patilemeye başlar. Önünü arkasını tartmaz. Tuzak mı, değil mi düşünmez. Dürtüsel bilinçte kalmaya programlıdır çünkü ve ezberleri üzerinden hareket eder.

Dürtüsellikte hapsolan insan malesef cinlerin oyuncağı olacaktır.

Kendini gerçekleştirmeyi reddeden insanların, hayatlarının ileriki dönemlerinde suç ișlemeseler dahi yaşayacakları tüm musibetperin temeli bu gizli perdelenmișlikle atılır aslında. Hayatı adaletsiz olarak suçladıkları zaman bile aslında amigdaladan konuşurlar. Oradan direnmeye devam ederler.

Son düzenleme:
İlk başta 4.sayfanın sonuna kadar okudum olay ve yapılan yorumlar çok ilginç geldi

sonra 4 den 7 e geçtim bir baktım orda yorumların birinde ergenekondan yargılandığınızı söylüyorsunuz falan denildiğini görünce döndüm 5.sayfaya tekrar sıradan devam ettim okumaya

arkadaşa sabır diliyorum. ben bu işlerden hiç anlamam. psikolojik sorunlarım herkes gibi oldu intiharı da düşündüm ki herkesin hayatında en az 1 kere düşündüğünü hesap ediyorum.

bu tarz paranormal seyler yasamadım yasamamak için de dua ederim çünkü ölürüm heralde fazla dayanmam :)

Tiberseptim sana tavsiyem sana verilen tavsiyelere uy. En azından emin olabileceğin bir şey şu ki yorum yazanların hiç biri kötü niyetli değil

Tek kalıcı şifa var o da şifalanmayı istemeyen tarafının da ayrı bir paralel bilinç ekosistemi oluşturduğunu farketmendir. Yoksa bir yandan kahrından perişan olsan da, öbür yandan senin kahrına vesile olan ișlere de müptelalıkta ısrar ederek yaşamaya devam edersin.

Son düzenleme:
Bu çıkarımı yapabilmek için de iç uzayında bilinçler ayrıștırması yapabilmen lazım.

Tek bir bilinçte yașayan varlıklar değiliz. Tevhid bilinci bile 99 binek enerjiden oluşan Esma bilinçlerini yönetebilip yönetemediğine göre sende karar kılıyor veya derebeyliklere ayrılıyorsun iç aleminde.

Tüm bunların yanında, şeytan bilinci ve cin bilinci de hatta musallat bilinci de hayatımızda aktif rol oynuyor.

Her bilinç, kalıcı gerçekliğin olmak için sonsuza kadar motivasyon üretebilir durumdadır. Enerji sonsuzdur çünkü. Bilinç kodlanmıșlıkların, enerjiyi ve enerji bedenli varlıkları covert ederek sonsuza kadar uzanan bir bağlantı koridoru oluşturur.

Yapı olarak Duygunun kendisinde köklenen bir insan için hayat çok bunaltıcı olabilir. Çünkü amigdala beyinde yașıyordur. Bir kedi düşünün. Önüne bir yumak atarsın hemen ardına düşer ve onu patilemeye başlar. Önünü arkasını tartmaz. Tuzak mı, değil mi düşünmez. Dürtüsel bilinçte kalmaya programlıdır çünkü ve ezberleri üzerinden hareket eder.

Dürtüsellikte hapsolan insan malesef cinlerin oyuncağı olacaktır.

Kendini gerçekleştirmeyi reddeden insanların sonradan suç ișlemeseler dahi yaşayacakları tüm musibetperin temeli bu gizli derdelenmișlikle atılır aslında. Hayatı adaletsiz olarak suçladıkları zaman bile aslında amigdaladan konuşurlar.
Dissosyatif kimlik bozukluğunda olduğu gibi. Zararlı karakterler ölmeli, birbirinden bağımsız olan zararsız karakterler de tek bir karakterde birleşmeli.

Dissosyatif kimlik bozukluğunda olduğu gibi. Zararlı karakterler ölmeli, birbirinden bağımsız olan zararsız karakterler de tek bir karakterde birleşmeli.

Kesinlikle.

Çünkü beyin hologramik te çalışabilir. Tam kapasite hologramik çalışan bir beynin 4'te 3'ü hasar alsa bile kalan çeyrek eğer gerçek anlamda biyolojik antrenmanlar geçirip tekilleșebildi ise, hologramını kurar, bütüne varır, böylece işine devam eder. Block chain gibidir yani. 1 000 000 kullanıcının 999 999'u hesabını kapatsa bile, kalan o son 1 kullanıcıda tüm data, kim kaç bitcoin almış, satmış, harcamış tertemiz durmaktadir. Beynin bu sırrını aktif etmek ise vahdet sırrına ulaşmakla başlar. Herseyi tek bir vorolușsal amaca iliștirmekle devam eder.

Ama tekilliği özümseyememiș bir beyin için her lob ayrı bir kopuk alt kimliktir. Ve bu kimlikler de, kalabalık iç uzayda kendi özgünlük alanlarını korumak için diğer kimlikleri itme, görmezden gelme hatta ignore etme etkisi gösterecektir.

Böyle de yaşanabilir mi? Yaşanabilir. Ama karışık yaşamak, bir noktada seni kilitleyen sorunların çözümünü de içinden çıkılamaz hale getirebilir.

Mesela musallattan korunmak için yapman gereken şeyler sende musallattan daha beter sorunlar çıkarabilir. Bir şifa yöntemini bilinç altındaki bir kimlik reddedebilir ve şifayı sabote edebilir. Gibi.

Herseyin sifası Tevhid ile başlar. Tevhid aslında şifanın kendisidir. Nerde neyin var tak diye analiz eder bulursun. Çünkü iç alemine ulaşmak ve aksayan yerini farketmek, düzenli bir kütüphanedeki aradığın kitabı bulmak gibidir. İstersen British Library'de ol. Nereye bakacağını bilirsin. 1 milyon tane kitap sana vakit kaybettirmez. Ama samanlıkta iğne arayacak hale geldik iç alemimizi tanzim etmediğimiz için.

Son düzenleme:
Tek kalıcı şifa var o da şifalanmayı istemeyen tarafının da ayrı bir paralel bilinç ekosistemi oluşturduğunu farketmendir. Yoksa bir yandan kahrından perişan olsan da, öbür yandan senin kahrına vesile olan ișlere de müptelalıkta ısrar ederek yaşamaya devam edersin.
Sayın Retro anlayışınız ve dalga geçmediğiniz için teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun.Bunun için en büyük bağımlılığım tütün.Ondan vaz geçmem gerekiyor ama bir türlü vazgeçemiyorum.Bu konuda hipnoz tedavisi etkili olur mu?

Bir şey daha danışmak istiyorum.Bu büyük musallatlarda peygamberimiz ile görüşmeye gelen cin padişahı Gırvanez tepesinde oturuyormuş diye duydum.Gırvanez köyüne git 3 gün uyu dediler o cin padişahı onları kovuyormuş?

Geri