"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba...

İntihar niye edeceksin.Kimsenin hayatı mükemmel değil.Herkes acılarla dolu bir yaşam sürüyor.Önemli olan onlarla başa çikabilmen.İntihar edersen öte âlem de daha büyük sıkıntılarla karsilarsin.
Cinler varlıklar bunlar bir oyun oynar sadece insanlarla.Güçlü olmak zorundasın.Herkesin başinda şeytan var.Bak neler yazdırıyor şeytanlari.Etme bulma dünyasi burası.
Sen manevi olarak ruh olarak güç ol ister Demon gelsin kabile gelsin bişey yapamaz.Ruhunun gücüne odaklan.Nefsinin terbiye olması için bu sınavlar.Peygambere de deli dediler.Buyulemişsin dediler.Ama kazanan kim oldu sabredenler oldu.....

Peki teşekkür ederim.Sanırım bu zulmü çekmektense intihar etmek en iyisi
Üçüncüye yazıyorum. Psikiyatriye gidin, hatta yatış alın. Bunu etiketlemek ya da “deli” olduğunuzu belirtmek için söylemiyorum. Ciddi anlamda profesyonel yardıma ihtiyacınız var. Yaşadığınız şeylerin devamlılığı kaygılarınızın kaygı bozukluğuna evrilmesine sebep olabilir. Apaçık bir depresyon da var ortada. Belki farkında olmadan psikotik nevroz ya da paranoid durumlar da yaşıyorsunuzdur bilemem. Bu durumları sizin deyimizle musallat yüzünden de deneyimliyor olabilirsiniz. Kanınızdaki zehri temizlemeye beyninizden başlayın, tedavi alın ki nörokimyanız düzelsin. Çok rica ediyorum.

İntihar niye edeceksin.Kimsenin hayatı mükemmel değil.Herkes acılarla dolu bir yaşam sürüyor.Önemli olan onlarla başa çikabilmen.İntihar edersen öte âlem de daha büyük sıkıntılarla karsilarsin.
Cinler varlıklar bunlar bir oyun oynar sadece insanlarla.Güçlü olmak zorundasın.Herkesin başinda şeytan var.Bak neler yazdırıyor şeytanlari.Etme bulma dünyasi burası.
Sen manevi olarak ruh olarak güç ol ister Demon gelsin kabile gelsin bişey yapamaz.Ruhunun gücüne odaklan.Nefsinin terbiye olması için bu sınavlar.Peygambere de deli dediler.Buyulemişsin dediler.Ama kazanan kim oldu sabredenler oldu.....
Sabredilebilecek gibi bir zulm ve eziyet değil ama sabretmeye çalışacağım.

Bir gün hakkımız var akla gelmez.Üzmeyin,kırmayın,yakmayın şeytan her yerden akıl çeler siz uymayın kural bu saygı gösterin.

Sana koca bir "AH" ahirette bu sana yeter.

Geri