URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
deneyimler buraya yazılacak özel mesaja yada insiliye takvimindeki belirtilen konuya değil
deneyimlerinizi burda paylaşın lütfen.
daha önceki çalışmalarda yüzlerce kez belirttiğim gibi( okuma zahmetine katlanılmadığı için) yeniden yazıyorum.
enerjiyi bişey hiisetsenizde histmesenizde anlarsınız. hiisetikleriniz sadece deneyimdir.
bu deneyimi bazı kişiler yoğun yaşar bazı kişiler az yaşar bu titreşim seviyesi ilgilir. çalışmada dikkatinizi dağitacak herhangi bişey olduysa bu deneyimlemenizi engeller yada azaltır.ama enerjiyi almanızı engelemez.
nerji aklıllıdır. ne yapacağını bilir. niyetleri bili. niyetlere göre hareket eder.
bitip bitmediği zamanı önemli değil. deneyim bitince kalkabilirisniz. ihtiyaç duyduğunuz enerji 5 dakikada da gelebilir 24 saattede devam edebilir.
yaşınılan deneyimlerin bir anlamı yoktur. enerji sırasında oluşur. bazıları subjektiftir bazıları genel.
hayılı olsun
39 kişi vardı çalışma isteyen ama....... . çalışmaya katılma konusunda özen göstermeyecekseniz. niye istersinizki anlamıyorum
bendede olanı yazayım bende..
saat 23.00'dan 3dk önce hazırlandım ve başladım.. 5-6 dk zikir ettim ama hiç bir şey hissetmedim.. kerimden geleni almaya hazırım kısmını ayaktayken söylemiştim buna bağladım.. daha sonra gözlerimi açtım 5e kadar saydım ve yatar halde gözlerimi kapatıp kerimden geleni almaya hazırım dedim.. o anda enerjiyi hissettim vücudum titremeye başladı. anladım enerji akışının başladığını o anda.. önce başımın sağ tarafında oldu sonra tüm başıma yayıldı ardından 2kolumda da avuçlarımdan başlayarak yukarı doğru yayıldı.. Ardından tüm vücudunda bir uyuşma hissettim.. Sonra üşüme hissimi desem bu enerjimi desem bilmiyorum. tabir-i caizse zangır zangır titredim.. Bir süre devam ettim bu şekilde.. 3-4dk oldu sanıyordum benim alabileceğim enerji bu kadar diye düşündüm ve kalktım.. 23 dakika olmuş.. bulanıktı biraz ortalık başta 1dk sonra falan düzeldi.. Acayip bir şeydi ama kalktıktan 2-3dk sonra falan gitti titreme o enerjinin yoğunluğu.. inşallah başarılı bir şekilde tamamlamışımdır insileyi...
insallah yhemen hemen aynı seyler gibi hissttiklerimiz üsüme enerjiden herhalde çünkü bende de vardı donacak gibiydim![]()
yha sorma gitsin vücudum fena sallanıyordu. ilk denemem bide Allah'tan insiliye isteğim korkuma baskın geldi xDxD
fal bakın kullanmak için evet enerji çok yoğundu niyetimi bitirir bitirmez emmeye başladınız. volkan ismi geldi kullağıma o çok emmi hangi nickli üyeydi hatırlamıyorum.
rizayetteyim o yüzden sanırım enerji fazla fazla oldu yada katılımcılar aşırı istekliydi