"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

köpek Etmek İçin (tabiri caizse)

aşık etmek için 7 adet iri tuz üzerine tebbet suresini 7 kere okuyup daha sonra tuzları ateşte yakacaksınız arkadaşlar denenmiş ve faydası görülmüştür.:oops::boxing_smiley::):offtopic:

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza banada bi çözüm bulun lütfen aşık etmek istiorum kendime ama nasıl olucak çaresizim lütfen.

Ben bu yöntemi denedim ama olmadı tutmadı yani :( sanırım benden kaynaklanıyor enerjimi biraz daha yükseltmem gerekiyor olabilir...

Yazabiliyorsan arapça yaz ama zaten dua süryanice ille arapça yazmanın luzumu olduğunu sanmıyorum...

ismimizi vede dogum tarihimizi Latince yazsak olurmu!
neden olsa büyü Islami bir büyü degil Babil/Süryani büyüsü
ismimi vede dogum tarihimi arapca yazamam arapcam yok
yazabilecek bir arkadas varsa sevinirim.

benim bildiğim kadarıyla her okuma için bir tütsü yakılıyor yani 21 okuma ve 21 tütsü her okumadan sonra söndürülüyor sonuna kadar yanmasını beklemek gerekmiyor ama aynı tütsüleri tekrar kullanabiliyoruz bitene kadar

Diyelim ki tabiri caiz se köpek ettik
Doğa da karşılıksız bi şey yok. Bu duayı yaptığımız ve yerine getirenlere ne verdik? Bu dua ile Allah a birini eş mi koştuk? taptık mı?

ahh ölecegim sanırım hergün 1 tütsü yakın o tütsü yanarken 21 defa okuyun isterseniz okuma bitince tütsüyü söndürüp bir sonraki gün yakın isterseniz hergün baska yakın toplamda 15 gün boyunca yapacaksınız toplamda yani 15 günde 15 tütsü yakmış olacaksınız

bir baska soruya cevap ben bu büyüyü denedim 8. günde sonuç aldım ancak büyüyü devam ettirmek istemedim ve etkisini gördüm 15 gün devam etsem sanırım tam anlamıyla sonuca ulasırdım büyüyü sizi hiç tanımayan hiç sevmeyen birine yapmayın daha önce duygusal bagınız olan veya sizden hoşlandıgına emin oldugunuz birine yapın yoksa boşuna emek harcamış olursunuz ben eski sevgilime denedim 8. günde bırakmama ragmen en azından artık aramız iyi ve iyi bir sekilde görüsürüyoruz amacım köpek etmek değildi çünkü sadece bagları güçlendirip buzları eritmekti

Büyü yaptıktan sonra ne dillendirin ne de sürekli onu düşünün. Yoksa tutmaz. Bunu neden diye sormayın defalarca açıklamaktan ben yoruldum.

Geri