"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

köpek Etmek İçin (tabiri caizse)

Hangi hicri ? hicri semsi mi ?hicri kameri mi? Ben Iran'dayim ve burda hicri semsi kullaniliyor onu biliyorum ama hicri kameri nasil cevrilir bilmiyorum.

Formüller açık açık veriliyor diye biliyorum. Bu zamana kadar okuduklarımız hep eksik mi yani?

Zararlı olanları tabiiki eksik ama bu uygulamada bilinçli mi yapılmış yoks Urum'un elindeki tarif bu kadar mı orasını bilemem...

Hangi hicri ? hicri semsi mi ?hicri kameri mi? Ben Iran'dayim ve burda hicri semsi kullaniliyor onu biliyorum ama hicri kameri nasil cevrilir bilmiyorum.

http://prayer.al-islam.com/convert.asp?l=trk bunu kullanabilirsin i bildiğim kadarı ile o şekilde olması lazım...

İsimleri ne şekilde yazıyoruz peki??Arapça mı??

Yazabiliyorsan arapça yaz ama zaten dua süryanice ille arapça yazmanın luzumu olduğunu sanmıyorum...

Uma anadan başka ulu yok

Mutlaka öyledir bunu inkar edende yok zaten ama yanisira bu kelimeler ne anlama geliyor daha dogrusu Uma nedir? Sümer uygarligi ile alakali birseye benzetim bilmiyorum nedir Saman?

resim olması gerek o kişiyi güçlü imajine edebilmek için diye biliyorum resim onun suretidir ne de olsa enerjiyi iletir bence

hem sıcaklık katmak ıcın denılıyot hem kopek etmek nasıl bı ıs bu ya kopek gıbı tapar ya sadece sever sıcak kalır

Her okumada tütsü yakılacak deniyorda zaten tütsüyü 1 kere yakınca zaten o süre boyunca 21 kere söylenir sözler.Her söz bitiminde söndürüp tekrarmı yakalım :D

Sevgili urum bu tılsımı yaptım 21.gün yılbası gecesine denk geldi o güne kadar herşey iyiydi son gece yaptım ve mumu söndürmedim onun resmine bakıyordum uyuyakalmısım ve gece saat 4 sıralarında gözümü actım alevler yükseliyordu odam epey bi yandı zor söndürdük hala etkisi üzerimde cok korktum ve mum yakamıyorum artık korkumdan o kadar zor bi dönemde buldumki siteyi bana cok iyi geldin özellikle senin yazıların teşekkürler

valla ya burda bi tuhaflık yokmu tütsüyü yakıp yakıp söndürücezmi yoksa yeni tütsümü yakıcaz 21*15=315 tütsü demek bu :S

Sevgili Urum bu konuyu biraz daha açar mısın acaba.. Belli bir saatleri var mıdır? Ayrıca bu tütsüleri nereden temin edebiliriz?

Öncelikle platformumuza hoşgeldin. Ne hakkında bilgi edinmek istiyorsun ki? Burada varoluş sebebin nedir? Eğer birşeyler öğrenmekse bunlar hemen olacak şeyler değil :) Sabretmen gerekiyor.

Geri