"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

istanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa ben gelemedim. O kadar üzgünüm ki. Konuyu okumaktan bile kaçındım. Yule urum u ve diğer katılan arkadaşları gerçekten merak etmiş ve tanışmak istemiştim. Evime de çok yakındı toplanılan yer ama. Evimi misafir bastı. Ben çıkıyorum diyemedim.
Üstelik öyle evinde misafir ağırlayan ev kadını misyonumda yoktur.
Hayırlısı.
İstanbul buluşmasına katılamamanın üzüntüsü bir dahaki buluşmaya dek içimde kalacak..
:banghead:

ankarada bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum. havalar biraz ısınsınn yapalım yada bende toplanalım ve daha rahat olur her gelen kek pasta getirse oooooo bne güzel olur

aaa en iyisi biz gün mü yapsak büyü güne o hafta herkez ev sahibine kısmet açma para koruma yapıp getirsin:)
valla benim meşhur bi tarçınlı kurabiyem var, onu yapar getiririm :D

ankarada bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum. havalar biraz ısınsınn yapalım yada bende toplanalım ve daha rahat olur her gelen kek pasta getirse oooooo bne güzel olur

aaa en iyisi biz gün mü yapsak büyü güne o hafta herkez ev sahibine kısmet açma para koruma yapıp getirsin:)
ay bayıldım bu fikre=)))..toplanalım valla..havaların ısınmasına çok var ama daha urum..hava ısınmasada olur,hoş muhabbetlerle ısıtırız ortamı:party:

ben Ankara'lı deilim ama bir ayağım orda, kardeşim orda okuyor. İstanbul' dakini son dakikaya bıraktığım için tren bileti bulamadım, inşallah Ankara'dakinde tanışma fırsatı bulucaz:cheers2:

nisanda kadim bir arkadaşım yavrulayacak, o zaman ben bittabi ankara yolcusu olacağım. Nisanda yaparsanız ben de katılabilirim.

Ayy canım Apneacım bu toplantı sensiz tadı olmaz bence ... ama oğlunuda getirirsen çok sevinirim ..Evet evet nisanda olsun...o zamana kadar kış deprsifliğinden çıkmış oluruz...napcaz eve tıkılıp..açık hava seven biri olaraktan... Belki dışarda bir yerde yapılır....Herkes pastaları börekleri yapıp getitir yine tabiki bende !!

Hani sigara içenler varsa dedim ben rahatsız oluyorumda acaip derecede....:party::cheers2::D

Sellenaycım, Hiracım, yarencim, sizlerde Ankaraya gelirsiniz olmazmı? şeker kızlarım benim..

İstanbul da burnumun ucundaki toplantıya gelemeyen ben ankara ya misafir oluverirmişim .
Çok teşekkür ederim awra.
Umarım güzel bir buluşma olur.
Sevgiler...:cheers2::boat:

Sellanay'cım kısmet olmamış.. olamayınca burnunun dibindede olsa olmuyor işte.. İklim su sen erdesin Ankarada mı?

hepiniz pissiniz pis pis pissiniz kimse adanaya gelmeyecek değil mi tuuuuu size.evden kaçıcam bu sefer sizin yüzünüzden millet kocaya kaçar bende mabete kaçıcam :)

Kaç kıs aysari.. ben misafir ederim seni meraklanma... ailene tel açarız
kızn bize kaçtı deriz.. olur biteeeer ....Ama oğlum da küçük netces...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri