hayati sorgulayan insan
Kayıtlı Üye
Sonuca göre şanslıyım ama normalde şansın ş si bile yok :/
1/1 öleyim ben o zaman -_-
1/1 ne şanslı ne de şanssızsınız. Ortadasınız diğer şanssızlara göre de şanslısınız) Bence buna sevinin.
Anlamadım ikisinde de en alttayım bu da dünyanın en şanssız grubunda olduğumu göstermez mi? Ve sanırsam yanlış fa hesaplamış olabilirim. 1/11de olabilirim. İki şans yürü arasındaki fark ne ki?
Konu içinde aslında anlatıldı. 1/1 diğerinde ise 1/11 yanlış hesaplama diyorsunuz.İlk sayınız karekter sayınız bu sizin özelliklerinizi gösterir.Numarolojiden sayıların karşılığına bakabilirsiniz.Eğer ki şans sayınızda yüksekse, karekter sayınızı inceleyip hangi alanlarda başarılı olduğunuzu araştırıp o yönde kendi pozisyonunuzu bulmanız daha bir yol gösterici olur. Diğer hesaplamada şans sayısını belirliyorsunuz.Eğer karekter sayınız şans sayınızdan büyükse 8/1 gibi şanssız gruba girersiniz isterseniz başarılı olun bir yerde tıkanırsınız bu fark ne kadar açılırsa o kadar şanssız ya da şanslı olarak nitelendirilir.
Dediğinizi şimdi anladım teşekkür ederim. Tekrar hesapladım ve karakter sayım 11 şans sayım da 1. En iyisi öleyim ben![]()
Konu içinde aslında anlatıldı. 1/1 diğerinde ise 1/11 yanlış hesaplama diyorsunuz.İlk sayınız karekter sayınız bu sizin özelliklerinizi gösterir.Numarolojiden sayıların karşılığına bakabilirsiniz.Eğer ki şans sayınızda yüksekse, karekter sayınızı inceleyip hangi alanlarda başarılı olduğunuzu araştırıp o yönde kendi pozisyonunuzu bulmanız daha bir yol gösterici olur. Diğer hesaplamada şans sayısını belirliyorsunuz.Eğer karekter sayınız şans sayınızdan büyükse 8/1 gibi şanssız gruba girersiniz isterseniz başarılı olun bir yerde tıkanırsınız bu fark ne kadar açılırsa o kadar şanssız ya da şanslı olarak nitelendirilir.
7/11 sözde şanslıyım. Evet istediklerim bir şekilde yoluna girer ama bunun şansın değil kendi çalışma ve çabalarımın karşılığı olduğunu düşünüyorum. Şans denen şey yazı tura işlerinde kalmalı.
8/4 benim arada sırada şansım var ama sayının yani 8/4 hangi gruba giriyor onu anlamadım