"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

isim ve doğum tarihinize göre şansınızın belirlenmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın üyeler konu içerisinde gerekli bilgi anlatılmıştır.Çıkan sonuçlarınızı örneklerle eşleştirerek yorumlayabilirsiniz. Daha da anlaşılmadı ise konu içerisinde yeterince örneklemelerle açıklama yapılmıştır. İyi forumlar.

Yine aynısı çıktı isim 29 çıkıyor 7 harfli bi isim olunca toplayınca 11

doğum tarihinden de 28 çıkıyor toplayınca 10

toplanan sayıyı bidaha mı toplamamız gerekiyor doğum tarihindeki sayılar sırasıyla 0 1 1 1 1 6 9 9 : 28 = 2 + 8 = 10

10 u bidaha mı kendi arasında toplamamız gerekiyor

Sayın Nefertiti, hesaplamayi bir türlü beceremedim, rica etsem benim yerime hesaplarmısinız, isim rakamı: 4, ........

Sayın Nefertiti, hesaplamayi bir türlü beceremedim, rica etsem benim yerime hesaplarmısinız, isim rakamı: 4, ........

sayınız hesaplamaya göre 4/5

toplanan sayıyı bidaha mı toplamamız gerekiyor doğum tarihindeki sayılar sırasıyla 0 1 1 1 1 6 9 9 : 28 = 2 + 8 = 10

10 u bidaha mı kendi arasında toplamamız gerekiyor

Evet kendi arasında 1'e indirgeniyor.Genel numarolojik hesaplamalarda da kural bu şekildedir.11 mistik bir sayıdır.Şans belirlemede etken rol oynar.Konuda şansı belirleme amaç olduğu için derin açıklama yapılmamıştır.Ama araştırma yapabilirsiniz.İyi forumlar.

Başlığınız ne kadar işime yaradı size anlatamam gerçekten minnettarım. Benim bu konuyla ilgili özel bir sorum olacak acaba size ulaşmam mümkün mü mesaj kutunuz doluymuş?

İsmimin karakter sayısı 48 çıktı 4+8 = 12 yaptım doğum tarihim topladığım zaman 27 çıktı 2+7 = 9 1+2= 3 3/9 şanşlı sınıfına mı giriyorum

İsmimin karakter sayısı 48 çıktı 4+8 = 12 yaptım doğum tarihim topladığım zaman 27 çıktı 2+7 = 9 1+2= 3 3/9 şanşlı sınıfına mı giriyorum

Gerekli açıklamayı konu içerisinde yaptım.Şans sayınızla karekter sayınız arasındaki farkla ilgili.İncelerseniz sorunuzun cevabını bulursunuz.

Karakter 11 Şans 9 şanssızlığım doğuştanmış intihar etme isteğim gitgide artıyor. Ama kahretsinki Annem uzulecek diye yaşıyorum.

Karakter:11 Şans:3
Diğeri,
Karakter:4 Şans:7

Yorumlarsan sevinirim.

Konu içeri gereği yorumlama yapmıyorum.Hesaplama sonrası örneklerden şanslı yada şanssız olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz.Araştırmak istiyorsanız numarolojiden karekter sayınızı inceleyip hangi alanlarda başarı katedebileceğinizi görebilirsiniz.

Geri