İnsiliye çalışmaları çok yakında başlıyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PUNKY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PUNKY

Kayıtlı Üye
Sevgili Üyelerimiz, nihayet zorunlu bekleyiş sona eriyor ve insiliye çalışmaları yeniden başlıyor.Adminimiz ve Site Sahibimiz Sevgili Urumhamatahayil kısa süre sonra başarılı çalışmalarla yine sizlerle birlikte olacak.İnsiliye takvimi ve yapılacak olan çalışmaları bu bölümden takip edebilirsiniz...

Daha insiliye çalışmaları başlamadı başladığı zaman hepinizin haberi olacak arkadaşlar az sabır. :D

eğer şart gerektirmiyorsa aranıza yeni katılan biri olarak bende dahil olmak isterim

İnsiliyeler için bir şart aranmıyor. Sadece insiliye takvimini takip edin. Oradan biz sizlere gerekli açıklamaları yapacağız.

selam.bende ciddi ve bilinçli bir istekle bu çalışmaya katılmak istiyorum.kayıt olmak gerkiyormu yada takipmi etmemiz gerekiyor

Şey affedersiniz bu sizin inisiliye dedğiniz inisye olabilir mi? Eğer öyle ise inisiye edildiğ için inisiye olunur. Ama İnsiliye başka bir eylemse onu bilemem tabii ama İnsiliye diye bir şey ilk defa burada duyuyorum. Nedir İnsiliye?

Saygılarımla

rinda enerji sonrası başlıgı altında bir bölümümüz var orada medyumluk için insiliye çalışması yazıyo bir takip edersen o bölümü sorularına yanıt bulacaksın eminim
kolay gelsin

Kendim bir dilci olduğum için büyle ayrıntılar hemen dikkatimi çekiyor. Madem türkçeleştirmek istiyorsunuz bu sonuçta eğitmektir, eğitim diyebilirdiniz diye düşünüyorum. Tabii bu benim naçizane fikrim sayın URUMHAMATAHAYİL

Sayın asagnak,
post_old.gif
Bugün, 16:41 #15 asagnak

Ben sadece bu bölüm içindeki "inilisiye" kelimesini kastetemedim, tüm site içindeki "inilisiye" sözcüğünü kastettim. O nedenle orayı okusaydım yine aynı soruyu soracaktim. Forumlar arası ayrım yapmam...

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri