Siz davet ettiniz mi? Etmediyseniz neden bizim etmemizi istiyorsunuz? Ettiyseniz nasıl gönderdiniz?
Başka yöntemler bulun. Hüddam isteyen (ki merak edilebilir, isteyebilirsiniz ben insan olmamız hasebiyle böyle şeyleri merkw edip arzu edenlere saygı duyuyorum, anlamaya çalışıyorm her daim) Allah a bende bir kul olsun.
Siz inanmıyorsunuz ama öyle...
Her gün Kuran okuyun. Sürekli okuyun. Size zaten ayetlerin hadimleri yardım edecektir. Kendinize hizmet ettirmek için köle aramanıza gerke yok ki... ?
Üstad her konuda seni takip ediyorum bizim camii hocası gibi vaaz verip duruyorsun adamların gözünü iblis bürümüş seni dinlerlermi senceuğraşma
Camii hocası mı?
Herkes gibi bende yorum yapıyorm.
Hakaret etmiyorum diye mi bu kadar dikkat cekiyor?
Adam hüddam istiyor. Al sana hüddam diyorm.
Bu da pek bir vaazlık taraf göremedim.
Camii hocaları kürsülerde hüddam edinme yollarını anlatmaz.
Camiye gidiyor muydun sahi?![]()
Yok ben çok boş konuşuyorsunuz yerine nazikçe sölüyüm dedim ama siz anlamadınız bari direk söylüyim çok boş yorum yapıyorsunuz
Allame'nin şarkısı aklıma geldi daimon...ama biraz daha kötü bi tabirle ?İĞNEYİ KENDİNE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIR!
Madem yorumlarının boş olduğunu düşünüyorsun engellersin olur biter. Neden bunu polemik yaratacak şekilde sunuyorsunuz? İlginç.Yok ben çok boş konuşuyorsunuz yerine nazikçe sölüyüm dedim ama siz anlamadınız bari direk söylüyim çok boş yorum yapıyorsunuz
tehlikeli sularda yüzüyorsunuz gayb alemi bir okyanustur kapıyı zorlasanız oda sizi zorlar burada geleceklerin hepsi şeytanidir..