"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hüddam Davet Etmek İçin Formül

yad şöyle diyelim sadace sülfiler geldi yani şeytaniler rahmaniler gelmedi peki varlıklar bizden belirli bir takım istekleri olursa anlaşamazsak sonucu ne olur musallatmı olur çarpılmamı ?

bence bu davet eksik nedenmi bu daveti verdiniz madem ki kormasını da yazmanız gerekir başında ve sonunda nasıl korunacagımızı yazmanız
gerekir

Ayetlerinnyazılı oldugu takvim yapraklarını yerde buldugumuzda öpüp belimizden yukarı yere koyan bir milletin torunları, Hz. Muhammed'in (sas) ümmetiyiz.
E kaldı ki yakmak...

Cinci şarlatanlar nasıl ki tuvaletlerde Kur an açıp okuyorlarsa (üstelik tersten)
sizlerde Kuran ı okumak için değil yakmak için kullanacaksınız cehennemde yanmaya hazır olun.
Çünkü Kuran a inanıyorsanız müslümansınızdır, inanmıyorsanız işiniz olmazdı. Haliyle Allah ın kelamını yakanı, Allah yakar.

Başka yöntemler bulun. Hüddam isteyen (ki merak edilebilir, isteyebilirsiniz ben insan olmamız hasebiyle böyle şeyleri merkw edip arzu edenlere saygı duyuyorum, anlamaya çalışıyorm her daim) Allah a bende bir kul olsun.

Siz inanmıyorsunuz ama öyle...
Her gün Kuran okuyun. Sürekli okuyun. Size zaten ayetlerin hadimleri yardım edecektir. Kendinize hizmet ettirmek için köle aramanıza gerke yok ki... ?

Başka yöntemler bulun. Hüddam isteyen (ki merak edilebilir, isteyebilirsiniz ben insan olmamız hasebiyle böyle şeyleri merkw edip arzu edenlere saygı duyuyorum, anlamaya çalışıyorm her daim) Allah a bende bir kul olsun.

Siz inanmıyorsunuz ama öyle...
Her gün Kuran okuyun. Sürekli okuyun. Size zaten ayetlerin hadimleri yardım edecektir. Kendinize hizmet ettirmek için köle aramanıza gerke yok ki... ?

Üstad her konuda seni takip ediyorum bizim camii hocası gibi vaaz verip duruyorsun adamların gözünü iblis bürümüş seni dinlerlermi sence :) uğraşma

Üstad her konuda seni takip ediyorum bizim camii hocası gibi vaaz verip duruyorsun adamların gözünü iblis bürümüş seni dinlerlermi sence :) uğraşma

Camii hocası mı?
Herkes gibi bende yorum yapıyorm.

Hakaret etmiyorum diye mi bu kadar dikkat cekiyor?:unsure:

Adam hüddam istiyor. Al sana hüddam diyorm.
Bu da pek bir vaazlık taraf göremedim.
Camii hocaları kürsülerde hüddam edinme yollarını anlatmaz.
Camiye gidiyor muydun sahi? :unsure:

Camii hocası mı?
Herkes gibi bende yorum yapıyorm.

Hakaret etmiyorum diye mi bu kadar dikkat cekiyor?:unsure:

Adam hüddam istiyor. Al sana hüddam diyorm.
Bu da pek bir vaazlık taraf göremedim.
Camii hocaları kürsülerde hüddam edinme yollarını anlatmaz.
Camiye gidiyor muydun sahi? :unsure:

Yok ben çok boş konuşuyorsunuz yerine nazikçe sölüyüm dedim ama siz anlamadınız bari direk söylüyim çok boş yorum yapıyorsunuz

Yok ben çok boş konuşuyorsunuz yerine nazikçe sölüyüm dedim ama siz anlamadınız bari direk söylüyim çok boş yorum yapıyorsunuz

Ben en azından sorulanlara boş(!) cevap yazıyorumdur.

Sen ise fikrini sormadıgım halde yorumlarım hakkında beş para etmez düşünceni bildiriyorsun.

Şimdi boş konuşan sen mi oluyorsun ben mi?

İĞNEYİ KENDİNE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIR!

Geri