Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rüyalarım bana yön gösteriyor. Bana kimin ne yapacağını nezaman ne olacağını ve benim ne yapmam gerektiğini gösteriyor. telefonuma nezaman mesaj geldiğini ve beni nezaman arayacaklarını hissediyorum ve oluyor. bazende öylesine baktığım kaşık ,toka vb eşyalar kayboluyor ve telekinezi ile uğraşıyorum :)

ateş hariç 3 elementi kontrol edebiliyorum sanırım :/ anlık duygu değişimlerinde dairemiz sallanabiliyor ( kendi elementim toprak ya ondan sanırım) ayrıca çiçekler benim yanımdayken daha çabuk açıyor ve bi ağaca odaklanıp rüzgar çıkarmak istediğimde hep rüzgar çıkıyor :)

Lusid le ilgilenmiyorum ama o benim peşimi bırakmıyor :D ilgi alanlarım ve yeteneklerimi açığa çıkarmaya çalıştığım alanlar mevcut.

Yetenek midir bilmem ama, başka bir odada açılan televizyonun yaydığı dalgayı ve arabaların fren yaparken çıkardığı titreşimi -ya da her ne denirse- hissedebiliyorum. Bir de kimse bana bakmıyorken görünmez olabiliyorum :D

Psişik vampirizm, enokyan, demonoloji, sümerlilerin çağrısı (Nekronomikon), Şeytan davetleri, VooDoo, HooDoo, biokinesis, tılsımlar, kara büyü, olumlama, enerji arama, çakralar ve aura, aura kodlama ve imajinasyon. Hepsiyle ilgileniyorum. Yeteneklerim vardır belki ama bilmiyorum. Emin olduğumu sansaydım da söyleyemezdim herhalde.

hayata karşı öfke dolu olmak, her şeyi negative etmek, hased derecesi kıskançlık, yani olumsuzluk yayan bir psişik yetenekler toplamıyım.

arada bir düşündüklerimin olması ve rüya ile algılamam, ayrıca söylemekten imtina ettiğim bir yetenek hariç.

kimse beni negatif oldugum için arkadaş grubuna bile almıyor. ne ... yaranıyorum ne .... ya.

sonrada biraz pozitif olun diyorsunuz dogru demesi kolay ama olması zor. meselede orda zaten bu benim pozitif olmaya başlamış halim. :)

geçen hafta sonu 1 gün ankaradaydım keşke sizlerle buluşsabilseydim. belki hasbahal ederdim de biraz enerjim düzelirdi. ama nasip degilmiş.
inşallah bir dahaki sefere yazarım şöyle buluşur konuşur tanışırız. nasip.

kimse beni negatif oldugum için arkadaş grubuna bile almıyor. ne ... yaranıyorum ne .... ya.

sonrada biraz pozitif olun diyorsunuz dogru demesi kolay ama olması zor. meselede orda zaten bu benim pozitif olmaya başlamış halim. :)

geçen hafta sonu 1 gün ankaradaydım keşke sizlerle buluşsabilseydim. belki hasbahal ederdim de biraz enerjim düzelirdi. ama nasip degilmiş.
inşallah bir dahaki sefere yazarım şöyle buluşur konuşur tanışırız. nasip.

Kendime adıma konuşayım, bende kötü şeyler yaşadım kötü olaylar atlattım , hayatımda en sevdiklerimi genç yaşlarında topraklar altına bıraktım. Ama bu ben de hayata küstüm, negatif oldum hep ama bu bana bir şey katmadı. Biz insanız, acı da sevinç de üzüntü de bizim için ve başımıza kötü olaylar geliyorsa bu evrenin bizi sınama şeklidir. Bu yüzden diyorum başınıza her ne geliyorsa evren sizi sınava tabii tutuyordur, sizin yapmanız gereken her ne yaşarsanız yaşayın karamsarlığa düşmeyin dimdik ayakta durun ve tüm sınavlarınıza gülümseyerek bakın, siz güçlüsünüz unutmayın içinizdeki güce inanın..

hayırlı geceler öncelike kadir geceniz mübarek dualarınız kabul tövbeleriniz makbul olsun inşALLAH canım kardeşim
benim istediğim
etrafımdaki hasta olanların şifasına vesile olmak birde yakınımda veya uzağımdaki yakınımın ne düşündüğünü bilmek isterim hakkımda kötü düşüyorsa ondan gelebilecek kötülükleri tedbir almak
kendimde şuan hissetiklerimin çoğu gerçek oluşudaha acayım hissettiğim kişinin sadece sıkıntıda olduğunu ve sorduğumda evet sıkıntım vardı demesi
saygılarımla
hakkınızı helal edin olurmu kendimi pek iyi hissetmiyorum rahatsızım uzun zamandan beri olaki birdaha görüşemezsek helalleşmek istedim

Bende pek söyleme isteğinde değilim açıkçası ama madem çoğu kişi söyledi bende söyleyeyim.Benimde Durugörü ve Durubili yeteneklerim iyiymiş çözdüğüm bir testte öğrendim ve sık yaşarım bu 2 yetenek ile ilgili olaylar.Daha ne yeteneğim var bilmiyorum.Bildiğim bu kadar.

Geri