"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Telepati yeteneğim kuvvetlidir, 6.hissime ve rüyalarıma güvenirim. Lucid ve tarot ile ilgilenirim,aerokinezi konusunda yetenekliyim ve bitkiler aracılığıyla şifa üzerinde çalışıyorum.

Ben karşımdaki kişinin yaşadığı yeri arkadaşlarını ne bileyim onun için önemli olan bazı şeyleri görebiliyorum. O kişide olan sıkıntıları rahatsızlıkları hissedebiliyorum. Mesela başı ağrıyan biri olduğunda birden başıma ağrı giriyor. Bu kendiliğinden oluyor, bazen istesem de başaramıyorum.

Ben iyi ve kötü insanı sezebiliyorum. Negatif elektrik alırsam direk o insan kötü bir amaçlı çıkıyor. Ya da yalan söyleyen bir kişi ama pozitif hissedersem güvenilir ve dürüst biri oluyor.

Benim ilgi duyduğum başarmamı istediğim tek şey ruhumu temizlemek dünya pisliklerinden arınmak. Ben aynı rüyayı abartısız 5-6 sene gördüm ve rüyada gördüğüm yere tesadüfen geldiğimde şaşırdım. Rüya şöyleydi mezarlık gibi bir yer ve bahçede asma var çardavalı yıkılmış onu ya tamir etmeğe çalışıyorum ya da çardavalın üstünde geziyordum ve bahçenin başka köşesinde mezarlar vardı. Eski zamandan kalma yıl 1991 çerrah paşada yattım ozaman her kuruma bağlı hastası kurumundan ilaç yazdırıyor alıyordu. Ben ssk'lı olduğumdan oraya yakın ssk hastahanesine taksiyle gittim dönüşümde taksiyle dönmek için araba çağırmak için çiçekçiyi sordum. Çiçekçi çerrahpaşa buraya çok yakın dedi işaret ettiği yere geldiğimde rüyalarımda gördüğüm kapı gibi bir yere geldim bir kaç basamak çıkınca rüyadaki yerdeydim. Orada bulunan yaşlı bey vardı ona dedim ki burada asma var mıydı dedi ki geçenlerde kesildi çardaval dayanmadı dedi. Rüyamı o beyefendiye anlattım burada eski mezarlar var mı dedim arkanda dedi velhasıl rüyadaki mekanda ne gördüysem hepsi mevcuttu. Bu durumum neyi kapsıyor bilemem bunun gibi bazı rüyalarımda gördüğüm yerleri tesadüfen gürüyorum .Evlenmeden evvel eşimi hiç görmediğim halde rüyada iki kez gördüm aynı mekanda birbirimizi gördük görücü usuluyle evlendim. Çok uzun oldu burada kesmek zorundayım sizlerden yalvararak rica ediyorum başta belirttiğim durumun çözümünü biliyorsanız vesile olur musunuz? Ruhum huzurlu değil çok günahkar olduğumu ve bunun altında kaldığımı hissedip hüsran içindeyim ve kendimi ruhen hiç beğenmiyorum saygılarımla.

Kimi zaman rüyalarımda geleceği gördüğüm oluyor ve bu sıklaşmaya başladı. Tam anlamıyorum ne olduğunu nedense beni korkutuyor.

Yeteneğimin ne olduğunu bilmiyorum ama beni nedense bu aralar cok rahatsız etmeye başladı.. Uzun zamandır görüşmediğim bir insanı farkında olmadan düşündüğümde mutlaka gün içinde bana telefonla veya internet aracılığıyla ulaşıyor. Nasıl oldugumu ve birden özlediğini dile getiriyor... Bu aynı şekilde rüyamda görduğüm insanlar içinde geçerli.. ve gün içersinde durup dururken geçmişteki yaşadığım olup olmadık şeyler özellike önemi olmayan şeyler kare kare gözümün önüne gelebiliyor.. 5 yaşında yaşadığım bi olayda olsa.. Bunun ne olduğuna dair yada yetenek mi olduğuna dair bigi verirseniz sevinirim.. ama bunlar olunca kendimi iyi hissetmiyorum enerjim düşüyor ve psikolojik olarakta etkıleniyorum. Özellikle gece uykuya dalma esnasında..

Bu konuda bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa cok sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar arasında kahve falı bakardık bir ara ve benim bildiğimi söylerlerdi ben atardım tabi tutardı.Ama bi süre sonra ara ara bi yere odaklanıp konuşmaya başladım inanın film gibi gözümün önünden geçiyordu her şey. Hiç unutmuyorum bi keresinde fal bak diye tutturdular elime fincanı alıp bıraktım ve yan dükkanın camına kitlendim resmen bir şeyler görüyordum anlattım kötü şeylerdi büyük bir kavga vardı sonra görüntü birden kesildi ve bütün gücümü kaybetmiştim 3 saat uyumuşum. Aradan iki gün geçti ve evet büyük bir kavga oldu hem de çok büyük tarif ettiğim gibi bir yerde hem de;o günden sonra fal falan bakmamaya yemin ettim ama aynı şeyleri yine yaşadım sürekli olmuyor tabi belirli zamanlarda ve bittikten sonra elimi bile kaldıracak gücü bulamıyorum. Sizce bu psişik bi yetenek mi yoksa farklı bi cevabı mı var?

Birisi için bir iyilik istesem olmuyor ama kötülük istersem hemen ertesi günü başına bir iş geliyor 23 kişide denedim tuttu bu bir güçmüdür lanetmidir bilmem.

Psişik bir güç olarak adledilebilirmi bilmiyorum. Ama kulaklarım aşırı hassas böceklerin hışırtılarını dahi duyabiliyorum birileri benden gizli konuşmaya çalışsa veya normal bir insanın duyamayacağı mesafede fısıltı şeklinde aralarında konuşsalar onu çok net duyabiliyorum.

İnsanların enerjilerini kendime çekiyorum.
Durusezerlik ve durubilirlik var ama hep başkalarının işine yarıyor kendim için bir şey hissedemiyorum çünkü istemeden egoyu sokuyorum devreye istemediğim bir şey çıkarsa diye.

Sayın embriyo,
yazdıklarınızı okuyunca o kadar şaşırdım ki anlatamam, resmen benim yaşadıklarımın aynısı...
Şifacılık,aura ve enerji verirken çıkan ışık,işte bende bunları ne gibi yönlerde kullanacağımı bilmediğimden ve bu yeteneklerimi geliştirmek istediğimden buradayım.
Rica etsem diğer deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?Teşekkürler.:)

sayın ebriyo,
yazdıklarınızı okuyunca o kadar şaşırdım ki anlatamam,
resmen benim yaşadıklarımın aynısı...
şifacılık,aura ve enerji verirken çıkan ışık,işte bende bunları ne gibi yönlerde kullanacağımı bilmediğimden ve bu yetenelerimi geliştirmek istediğimden buradayım.
rica etsem diğer deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?teşekkürler:)

Şifa verirken elimden çıkan ışınları görmem sadece odaklanmamı kuvvetlendiriyor ve kendime olan inancımı arttırıyor. Hatta şifa verirken gözlerim kısık şekilde kişinin fiziksel değilde enerji bedenini algıladığımdan, sanki farklı bir boyutta bulunuyor ve tüm inancımla konsantrasyonumun artmasını sağlıyor. Enerji akışını algılayıp, karşıdakinin aurasının genişlemesini
izleyebiliyorum.
Başka gelişmeler de oldu ancak bunları hiç bir yerden okumadım, okuyabileceğimi de sanmıyorum. Ancak bunlar kendiliğinden oluştular, benim önceliğim şifa olduğu için daha çok bu yönde yeni açılımlar yaşıyorum. Ama artık başlarda olduğu gibi şok yaşamıyor olanları şükranla karşılıyorum. Size anlatsam faydası olacağını sanmıyorum, çünkü kişiye özel deneyimler olduğu inancındayım.
Ancak herkesin deneyimi kendine faydalıdır. Diğer sayfalarda okuduklarınız benim acemilik zamanlarımdı (artık anlatmamam gerektiğini bildiğim için sildim), o zamanlar bilgi eksikliğinden gördüklerime anlam veremiyordum. İnanın zamanla kendi yolunuzu buluyor, ne yapmanız gerektiğinin cevapları da karşınıza çıkıyor. Bu arada sitenin bana çok faydası olduğunu da belirtmeliyim. Size önereceğim bol bol okumanız, ayrıca içinize doğru yönelin. Bir çok sorunun cevabı yine orada, önemli olan doğru soru ve doğru bakışı yöneltmeniz.
Başkalarına değil, soruyu kendinize yöneltin. Öncelikle ne yapmak istediğinize karar verin, mesela şifa mı veya başka bir şey mi? Ancak şifaya karar verirseniz sabırla çok çalışmanız gerektiğini de belirtmeliyim. Yol çok uzun.
Yolunuz açık olsun:)

Geri