Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba,ben neden belirtme taraftarı olunmadığını anlayamadım,sadece merak ediyorum belirtmek sakıncalı mı,yoksa başka bir sebep mi var?bende çok küçük yaşlardan beri olan bir durum vardı.bilmeden şom ağızlı olmak gibi birşey diyordum sonra o şeyin olması gibi.tabi ben olacağından haberdar değildim bu olayların.ya da telefon çalmadan kim olduğunu bilmek.dediğim gibi o kişi çıkınca bildiğimi farkediyorum.bunlar rastlantı da olabilir güçlü 6. his de olabilir.Gelecek Allah ın elindedir.yani net olarak geleceği yalnızca Allah bilir.ben buna inanırım.ama bazen bazı insanlara hissettiriyor olabilir bunu bilemem Allah bilir .ben sadece kendimle ilgili değil dünya çapında ülkenin bambaşka yerinde olacak felaketleri toplu ölümleri görüyordum rüyamda tabi olaylar gerçekleşene kadar ne denilebilir ki.ya da bilinçsizce konuşuyordum mesela hava ne kötü sanki deprem olacak deyip olması gibi.en son ruyamda büyük bir grup insanın vefat şeklini görmüştüm.1 ya da 2 gün sonra olay manşetlerdeydi.bu durumdan bu yetenek ya da her ne iseler hoşlanmıyorum.o yüzden kendimi bir çeşit kontrole aldım.görmek istememe telkini.işe de yarıyor.ne bana ne de bir başkasına faydası olmayan.ancak olduğunda aaa ben bunu görmüştüm dediğim beni üzen şeyler.ben herkeste hissi yetenekler olduğuna inanıyorum.üzerine yoğunlaşıldığında daha çok ortaya çıkıyorlar.isterseniz de kaçabiliyorsunuz onlardan kişiye kalmış.
Sizinkisi durugörü olabilir .

uzaktan psi wheel döndürebiliyoum. 1 ev uzaktan yapmıştım başka uzaktan denemedim. Nasıl döndüğünü biliyorsun diyorsanız telefonun kamerasını psi wheele doğru koydum ve uzaklaştım döndüğünü düşündüm ve elimi onun bulunduğu konuma doğru uzattım ve eve geldim videoyu izledim aynı yakındaki gibi döndürüyorum.

Herhangi birisinin düşüncelerini etkiler-değiştirir-kışkırtırım. Yaşlı-çocuk-erkek-kadın-dindar-ateist ... benim için farketmez . Sahip olduğum ilim ile (ilmin adı verilmez..) adalet ve hak tarafında olduğum sürece her türlü işi yapabilirim..
saygılar :)

Ben bir çok önemli olayı olduğu an rüyamda görüyorum.Babamın ve eski eşimin vefatını rüyamda gördüm mesela.Babamla vedalaştık rüyamda bana ben gidiyorum dedi sabah uyandım arkadaşıma babama bir şey oldu dedim komaya girmiş. Başka bir şehirde yaşadığı için hemen sabah bindim arabaya 7 saatte İstanbul'dan hastaneye girdim.Benim geldiğimi hissetti bir an uyandı kalkmak istedi ama tabii olmadı bana veda etti sanki ve sonra bir daha hiç uyanmadı.Eski eşim ise o genç bir yaşta 6 ay önce kalp yetmezliğinden vefat etti.Onun vefatında ise kalbimden beynime bir şimşek çaktı sanki ve yataktan fırladım birine bir şey oldu diye...
Bunun yanı sıra haberci rüyalarım var,tarotta oldukça iyi olduğumu söylüyorlar...Reiki, feng shui enerji çalısmaları yapıyorum.Bir de boş bir kağıt ve kalem ile yaptığım bir şey var ama bu beni ürkütüyor bu sebeple üstüne gitmiyorum..Kısaca ben kalemi sadece tutuyorum ama bir güç kağıdı karalıyor ama asla ben değilim sanki biri kalemi itip çekiyor gibi.Bu tam nedir bilemiyorum bu sebeple çok da irdelemedim açıkcası ...

Chillout'un farkındalık eğitiminde bendede durugörü olduğu ortaya çıktı ve bayağ geliştirdim.

Sitede yaptığım bi teste göre durubilir ve durusezer yeteneklerim var. Bu yeteneklerimi geliştirmeyi çok istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecekler varsa lütfen özelden mesaj atsınlar...

Merhaba... Bütün mesajlara baktım ve sadece bir arkadaşın yazdığını gördüğüm yeteneğe sahibim sanırım...
Duru sezi... Hep 6.hissim çok kuvvetli oldu ama son 5 aydır yaşadığım bir kalp acısı sonunda, o kadar çok dua ettim ve içime döndüm ki sanırım bunu farkına varmadan geliştirdim...
Çekim yasası, kuantum ile ilgilendim neredeyse bütün kitapları okuyordum o ara..ve sürekli dua ediyordum..Sonra baktım ki hissedebiliyorum bir şeyleri. Kalp acısını yaşatan insan uyuyor mu ,ağlıyor mu ne yapıyorsa...ya da biri beni aklından geçirince beynim uyarıyor o beni aramadan ben o kişiyi aramaya başladım..Kahve falı bakmaya başladım istemsiz ve kahve bahane oldu, çok hızlı bir şekilde karşı tarafa söylüyorum bir şeyler ama kahveye bakmadan bittiğinde fal, yanaklarım kulaklarım yanıyor ve hiçbir şey hatırlamıyorum...
İyi bir şey ya da kötü bir şey olacaksa, fiziksel tepkiler vermeye başladım. Mide bulantısı, kalp sıkışması ya da gereksiz gelen huzur hali gibi...
Hepsini toplayıp araştırdım karşıma duru sezi çıktı ve ilahi rehberlik denilen sistemi kullanabilmek..Deneme yanılma yöntemi ile keşfettiğim her şeyin gerçekten var olduğunu görmek, beni tedirgin etti ve kontrol altına almam gerektiğini hissettim..
Meditasyon yapmaya başladım ve kendimi dinlemeyi öğrendim...ama hiçbir yerde bu konuya ilişkin çok bilgi yok ya da bu yeteneği olan kimsem yok..
Chillout 'un yazdıkları da bana uyuyor ama ben fal bakamıyorum..Gerçekten kalp acısı yaşayıp dua ederek içine dönen kişilerin, hisleri kuvvetlenir mi? Eğer öyleyse benim cevap aradığım sorularım içimde bir yanıt buluyor. Bazen öyle şeyler oluyor ki önsezim mi güçlü yoksa düşünce gücümle mi olumlu veya olumsuz olacak olayları çekiyorum bunu ayırt edemiyorum. Kalbimden hissettiklerim beni doğru yola götüren sesler mi kendimi dinlemem mi gerekiyor bu konuda bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben de yeterli bilgiye sahip değilim.

Rüyama girer bazı olacak şeyler ama memnun değilim bu durumdan hiç. Kötü şeyleri görmek ve zamanı gelince o durumu yaşamak engellenemez birşey ve çok acı.

Yoğunlaştığım zaman insanların akıllarına bir şeyler sokabiliyorum. Mesela geçenlerde birisinin canının çikolata çekmesini istedim ve bir süre yoğunlaştım. Beş on dakika sonra konuştuğumuzda çikolata lafı etmeye başladı. :)
Bir keresinde de izlemek istediğim bir dizi vardı ve babama yoğunlaşıp uykusunun gelmesini istedim. Biraz sonra kalktı uyumak için :):) Bunun bir adı var mı? Bilen yazsın lütfen.
En yakın arkadaşımla telepati yapıyoruz bir de. :) Daha ilk deneyişimizde oldu ben vericiyim. Şu ana kadar gönderdiklerimin hepsini aldı ama anlamlandıramadı. Kısa süre içinde gelişmeyi umuyorum.

Psikometri, duru görü, duru sezi, 5-6 kez Akaşa kayıtlarına çıktım. Muhteşem deneyimlerdi. Ayrıca Bordo cüppeli 50 yaşlarında bir erkek ortalama 6 ayda bir rüyama gelir ve evrenin varoluşundan bu yana, çeşitli zaman dilimlerinden kesitler gösterir. Tibetli rahiplere benziyor, adını bilmiyorum. Beni onların gönderdiği, korkmamam gerektiğini, beni koruduklarını söylüyor. Gördüklerimi yazmam gerektiğini söylüyor. Gösterdiği her şeyi not tutmaya başladım. Eğer doğru ise gördüklerim öteki tarafla ilgili bizim bildiklerimizin sadece %20 si doğru. Mezarlıklarda toprağın altında yatan ölülerin kemiklerini görüyorum. Işık süzmeleri görüyorum, özellikle yatırlarda. Rüyamda öldüğünü bilmediğim tanıdığım insanlar mesajlar gönderiyor. Merak ettiğim, öğrenmek istediğim ne olursa olsun, cevaplar kendi kendine bana gelir.
Aslında sıradan, doğaüstü güçleri olan bir insan değilim, medyum falan da değilim. Astroloji bilgim var, fakat bunu isteyen herkes öğrenebilir. Hayatımda hep mantık ön planda olmuştur ve her şeyin mantıklı bir açıklaması olduğuna inanıyorum.

Ya ben de ortaya karışık yazacağım çünkü çok az var ve farklı dallarda. Hiç birinde bu yüzden yoğunlaşamıyorum.

Ben de hayvanlara hükmetme özelliği var evimin bulunduğu sokaktan kedi köpekler geçemiyor istemezssem. Konuşamıyorum onlarla ama beni dinliyorlar havlamalarını durdurabiliyorum.. Ya da kuş sürüsünü bulundukları ortamdan gönderebiliyorum. Zamanında bulundukları ortamdan komutla gönderebiliyorum. Saçma belki ama köpek kedi ve kuşlarda denedim oldu, halen devam ediyor. Zamanında okuduğum esmalardan dolayı musallat olan ruhanilerim var bana rahatsızlık vermiyorlar koruma yaptıklarını düşünüyorum... Görüntüsü açık olan bir arkadaştan bunları öğrendim. Şu an mutluyum rahatsızlık yok sadece ruhanileri olan ya da musallatlı kişilerle konuşurken ağırlık veriyor.... Umarım konuyu dağıtmamışımdır.. Teşekkürler.

Birine bakınca kişiliğini okuyabiliyorum.
Bazı olacak veya benim gerçekleştirmem gereken olayları görüyorum.
Duruişiti var bende.İçimdeki ses çoğunlukla konuşur ve onu dinlerim,geneldede tutar.
Herhangi birine odaklandığım zaman onun şu anki hislerine,duygularına ortak olabiliyorum.Telepati var.Daha var ama hatırlamıyorum.

Psişik hastalıklardan korunma,psişik saldırılardan korunma, kişiye göre psişik salıdırı(artık yapmıyorum ve öğretmiyorum neler yaptığımı da sormayın), durugörü, telekinezi

Bunların dışında illuminati(ses frekansı olarak) birşey olduğunda algılayabiliyorum ama içindeki telkini algılayamıyorum.

Geri