Ajan 47
Kayıtlı Üye
Sizinkisi durugörü olabilir .merhaba,ben neden belirtme taraftarı olunmadığını anlayamadım,sadece merak ediyorum belirtmek sakıncalı mı,yoksa başka bir sebep mi var?bende çok küçük yaşlardan beri olan bir durum vardı.bilmeden şom ağızlı olmak gibi birşey diyordum sonra o şeyin olması gibi.tabi ben olacağından haberdar değildim bu olayların.ya da telefon çalmadan kim olduğunu bilmek.dediğim gibi o kişi çıkınca bildiğimi farkediyorum.bunlar rastlantı da olabilir güçlü 6. his de olabilir.Gelecek Allah ın elindedir.yani net olarak geleceği yalnızca Allah bilir.ben buna inanırım.ama bazen bazı insanlara hissettiriyor olabilir bunu bilemem Allah bilir .ben sadece kendimle ilgili değil dünya çapında ülkenin bambaşka yerinde olacak felaketleri toplu ölümleri görüyordum rüyamda tabi olaylar gerçekleşene kadar ne denilebilir ki.ya da bilinçsizce konuşuyordum mesela hava ne kötü sanki deprem olacak deyip olması gibi.en son ruyamda büyük bir grup insanın vefat şeklini görmüştüm.1 ya da 2 gün sonra olay manşetlerdeydi.bu durumdan bu yetenek ya da her ne iseler hoşlanmıyorum.o yüzden kendimi bir çeşit kontrole aldım.görmek istememe telkini.işe de yarıyor.ne bana ne de bir başkasına faydası olmayan.ancak olduğunda aaa ben bunu görmüştüm dediğim beni üzen şeyler.ben herkeste hissi yetenekler olduğuna inanıyorum.üzerine yoğunlaşıldığında daha çok ortaya çıkıyorlar.isterseniz de kaçabiliyorsunuz onlardan kişiye kalmış.