Herkese Günaydın
Arkadaşlar, benim merak ettiğim birşey var. Burası sormak için doğrumudur bilemiyorum ama.. Psişik yeteneklerimizin varlığı çakralarımızı açmakla mı ilgilidir? Yani bir nevi, Çakralarının hepsini açmış bir insan, büyü maji vs yapabilir mi?
Sabah sabah kafama takıldı.. Bir cevap alabilirsem çok sevineceğim
Herkese güzel, ışıklı, sevgi dolu bir gün diliyorum![]()
Evet ama bir faydasını göremedim. Yani neden o kadar zahmet edip veya zorlayıp yapılsın ki? Benim kendi görüşüme göre çok da matah değil. Astral alemde bir şeylerin bir amaç için yoğurulup, enerjiyle aktive edilmesi daha mantıklı ve çok kullanışlı.Farklı bişey yapmayı deneyeniniz oldu mu merak ediyorum mesela bir tulpa yaratmak gibi,,
Öncelikle hoş geldiniz. Bunlar boş işler değil, çağımıza yeni bir isim verdirmeye kadar gidecek, önemli, özümüze ait ve değerli unsurlardır. Nereden başlayacağınızı sormuşsunuz. Sitemize üye olarak başlangıcı yaptınız bile. Takıldığınız ve arayıp bulamadığınız noktaları ilgili yerlerde başlık açarak ve özelse, özel mesaj atarak sorabilirsiniz.Mrb benim 15 ve 18 yaş aralığında rüyalarımda geleceği görüyordum.Ama günlük şeyleri görüyordum sonra harfiyen yaşıyordum.Ayrıca insanlara dokunarak geçmiş ve geleceklerinden bahsedebiliyordum.Bu konularda ablam bana destek veriyordu ancak annem nefret ediyordu beni bir şekilde baskı altına aldı ve kendi istediği kızı yaptı!!Ancak 4 yıl önce rüyalarımda hayatımı etkileyecek şeyler görmeye başladım insanların benden gizlediği şeyleri görüyordum tanımadığım insanlar ve onların hayatlarını görüyordum sonra o insanlarla tanışıyordum ve onlar isimlerini söylerken bana ben onların özel yaşantılarını bile biliyordumSonra rüya dışında gece- gündüz etrafımda olan garip şeyleri farkedince kormaya başladım..vee yine annem beni baskı altına alıp beynimi uyuşturup uzaklaştırdı herşeyden
Ben sizin sitenizi görünce bunların yetenek olduğunu anlıyorum bana bunların boş işler olduğu ve kendimin uydurduğu empoze edildi..şimdi kendimi geliştirmek istiyorum ama nerden başlıcağımı bilemiyorum...
Öncelikle hoş geldiniz. Bunlar boş işler değil, çağımıza yeni bir isim verdirmeye kadar gidecek, önemli, özümüze ait ve değerli unsurlardır. Nereden başlayacağınızı sormuşsunuz. Sitemize üye olarak başlangıcı yaptınız bile. Takıldığınız ve arayıp bulamadığınız noktaları ilgili yerlerde başlık açarak ve özelse, özel mesaj atarak sorabilirsiniz.
Bana uzun zaman önceki hallerimi anımsattınız. İhtiyacınız olduğunda sorularınıza yanıt vermeye çalışır, size yol gösteririz site olarak. Güzel bir yoldasınız tedirgin olmanıza gerek yok diyerek başlayalım.merhaba...bütün mesajlara baktım ve sadece bir arkadaşın yazdığını gördüğüm yeteneğe sahibim sanıırım...
durusezi...hep 6.hissim çok kuvvetli oldu ama son 5 aydr yaşadığım bir kalp acısı sonunda o kadar çok dua ettim ve içime döndüm ki snaırım bunu farkına varmadan geliştirdim...
çekim yasası,kuantum ile ilgilendim neredeyse bütün kitapları okuyordum o ara..ve sürekli dua ediyordum..sonra baktım ki hissedebiliyorum birşeyleri.kap acısını yaşatan insan uyudyor mu ,ağlıyor mu ne yapıyorsa...ya da biri beni aklından geçirince beynim uyarıyor o beni aramadan ben o kişyii aramaya başladım..kahve falı bakmaya başladım istemsiz..ve kahve bahane oldu çok hızlı bir şekilde karşı tarafa söylüyorum birşeyler ama kahveye bakmadan bittiğinde fal yanaklarım kulaklarım yanıyor ve hiçbirşey hatırlamıyorum...
iyi birşey ya da kötü birşey olacaksa fiziksel tepkiler vermeye başladım.mide bulantısı,kalp sıkışması yada gerekszi gelen huzur hali gibi...
hepsini toplayıp araştırdım karşıma durusezi çıktı ve ilahi rehberlik denilen sistemi kullanabilmek..deneme yanılma yönetmi ile keşfettiğim herşeyin gerçekten varolduğunu görmek beni tedirrgin etti ve kontrol altına almam gerektiğini hissettim..
meditasyon yapmaya başladım ve kendimi dinlemeyi öğrendim...ama hiçbir yerde bu konuya ilişkin çok bilgi yok ya da bu yeteneği olan kimsem yok..
bilgisi olan,benden 1 adım önde olan kim varsa yardımcı olursa sevinirim...