Darkon
Kayıtlı Üye
@Darkon Butters var mı ? Yan karakter olarak geldi ama gönüllere tac oldu.
Evet var onunla da oynayabiliyorsunuz. Paladin sınıfı

@Darkon Butters var mı ? Yan karakter olarak geldi ama gönüllere tac oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 713
Benim gibi keanu reeves hayranı olup da aksiyon da severseniz john wick i izlemeyi ertelemeyin.1 bitmişti, 2 yi de bi çırpıda izledim.Bende bıraktığı etki muhteşemdi.Şiddetle tavsiye edilir!
Şeytanın Avukatı - 1997 yapımı
Her izleyişimde farklı etkiler bırakan film
Al Pacino gerçekliği bir kez daha suratımıza çarpıyor. Kusursuz oyunculuğundan küçük bir parça. İyi seyirler dilerim..
Carnival Row izleyen arkadaş var mı hiç ?
Fantastik tarzda önerebilecek bir dizi var mı?
Eskidi o artık benceGame of Thrones diyeceğim ama izlemişsinizdir herhalde.![]()
Eskidi o artık bence![]()
Herkesin ağzında artık o kitabını hiç okuyan var mı deseneDoğru son sezon zaten berbattı hiç önermemiş olayım.![]()
Mükemmel bir film. Kızı da karakteri de çok sevdimOrphan i seyreden var mi?
Yanilmiyorsam, Barbora Skrlova'nin hayatindan esinlenilmis? Tavsiye eden var mi, ya da ne dusunuyorsunuz film hakkinda?
Ya snuff kategori filmleri bir tek ben seviyorum sanıyordumİç organların dışarı çıktığı sahneler var mı bu filmlerde ?
bence her sezonu kendi içinde fantastik olan "american horror story"Fantastik tarzda önerebilecek bir dizi var mı?
Herkesin ağzında artık o kitabını hiç okuyan var mı desene![]()
Coven ve Apocalypse sezonlarida güzel akıl hastanesi sezonunu bir ben mi sevmedim.bence her sezonu kendi içinde fantastik olan "american horror story"
aj jessica lange ah
ah o akıl hastanesi sezonu ah![]()
Coven ve Apocalypse sezonlarida güzel akıl hastanesi sezonunu bir ben mi sevmedim.
Ya snuff kategori filmleri bir tek ben seviyorum sanıyordum
human centipede serisi
sirpski
under my skin
ve niceleri![]()