Ü
Üye silindi 58480
Tamam biseyler dusunucem
Tamam biseyler dusunucem
Bu nasil![]()
Ademe secde eden melekler arasında Mikail de var mıydı? Vardı. Mikail hangi titreşim den sorumlu? Doğal afetlerden.
Secde etmek ne demek? Ademin frekansina hapsolmak ve o frekansta göre dış alemi şekillendirmek ve Adem kendini aşarsa ademin duasına göre davranmak.
demek istediği melekler ademe secde ederken onun frekansına girdiler onun frekansına hapsoldular ve o frekansta dış alemi şekilendirdiler adem yani insanlar insanların frekansı bozulunca dolayısıyla melekler de işlerini ona göre yapıyorlarZina yaparak Hz. Ademin frekansının dışına çıkılınca deprem oluyorsa ki olabilir benim bi iddiam yok sadece konuşuyoruz.
O halde aşağıdaki hadisi nasıl açıklamak gerekiyor.
(4141).1 (...) - Ebu Eyyub (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tevbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
yazmayan bir şeyi yazmadımIbisu !
Seni ayakta alkisliyorum dostum,,
yok o dönemlerde yoktu pek bunlar ben cinsellik içeren materyallerle sapmaktan bahsediyorum sosyal medyada vs. biraz araştırsanız çok görürsünüz yoksa japonyanın doğum oranı düşük diye biliyorumJaponya ya atom bombası atılması ve deprem gibi felaketlerin neden onların üzerine geldiği hakkında daha önce ben de düşünmüştüm. Aşağıdaki oyunda bir ninja karakteri var ve ekranın sol altına bakarsanız magic yazısını görürsünüz yani sadece cinsellik değil okült olaylara da girmiş olabilirler ki "Kamisama hajimemashita" animesinde de türk halkının aman cin deme toplanırlar diye konuştuğu şeyleri adamlar üşenmemiş çizgi filmini yapmışlar normal sıradan birşeymiş gibi. Bir de bir bayanın bloğuydu galiba japonya da yaşarken ordaki yaşlı bir japon kadına belden aşağısını gösterip, ben hala o işi yapabiliyorum demiş. Şimdi onlara atom bombasını atan amerika Yaratan' ın yeryüzündeki tecellisi mi? Allah' ın sopası yok denir ya.
Aslında ben konunun insandan önceki dünya yaşamının üzerine ilerler belki diye düşüyordum yada bilinen en eski deprem hangi yıldaydı gibi ama konu farklı şekilde ilerlemeye başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 740
sevgili @dennise malesef üstteki mesajında bazı noktalara katılamayacağım.
doğa olaylarını, hem newton fiziği ile hemde modern fizik olarak inceleyebiliriz
Büyük olayların arka planını küçük tetiklemeler başlatır. İnsan dua ederek küçük titreşimleri ile nedensellik ilkesinin sıralanımını çok tinsel bir şekilde değiştirmiş olur. Bunu takibini de yapamazsınız. Mikail fizik kurallarını yönetir. Ama bunu kozmik frekansa göre inceden ve üstü kapalı yönetir.
Çünkü hz. İsanın çilesi kozmik olarak dengelenicidir.