"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Deprem (Zina+Zülüm=Zelzele)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan magicex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnsanların görüşlerine saçma demek için özellikle yorum yazmakta son günlerden gördüğüm en kaba hareketlerden biridir.
Hatta gerçek hayatta adab ı muaşerete muğayir olan ne varsa hepsi bu forumda üyeler tarafından legal şekilde işleniyor.

Herkes her haltı yerken depremleri insanların ahlâksızlığına yormak bana da çok mantıklı gelmiyor açıkcası, bilimsel açıklamaları varken. Sonuçta fay hatları diye de bir şey var.

Herkes bu forumda her türlü saçmalıga uçana kaçana inanırken müslümanların zulüm bir çeşidi olan zinanın da depremlerin sebeplerinden manevi bir sebep olduguna inanması neden bazılarında anlama güçlüğü ortaya çıkarıyor biliyor musunuz?
Söyleyim çünkü aramızda iman farkı var.
Nitekim İnanmak zorunda değilsiniz çünkü Kuran ve hadislere inanmıyorsunuz. İnanmayan müslümanlara da saygım sonsuz ancak herkesin aklına geleni yazması kadar çirkin bir tavır daha görmedim.
Allah'a(cc), Kuranı azimü'ş-şan a ve Hz. Muhammed (sas) e inanıyorm ve bir depremin manevi yönü cihetiyle de batın batın sebepleri oldugu inancını kalbimde barındırıyorum.
Ben bu görüşümü bildirdikten sonra duyanların ortamda benim varlıgımı bilerek görüş beyan etmeleri ahlaki olgunluğa erişen kimselerin yapacagı bir davranıştır.
Diğerleri ise saygı beklerken artık iki kere düşünmeliler.

Ve
Kürre de sadece zerreyiz. Bilmediklerimizin bildiklerimizden yani eldeki bilimsel verilerden daha çok olduğunu her daim anımsamalıyız.

Neden?
Yeni üyeler eski üyeler kadar düşünmekten aciz mi olur yoksa eski üyeler kaldıkça kafayı tırlatıp
"eczacıbaşıkızsutoputakımı" kıvamına mı geliyor?

Siz kaçıncı ligden yazıyorsunuz?

Açıkçası düşüncelerimin zerratını ferştahınız gelse değiştiremez @dhardhar

Kehanet diyemem fakat keramet ihdas etmek arzusundayım şu an. Bilimsel verilerle konuşuyorum ortak bir frekansa tabi olmak açısından beklenen en az 7 şiddetinde gerçekleşecek olan İstanbul depreminde Allah Allah nidalarıyla secdeye vardıgını görüyor gibiyim :love:

Sevgilerimle pek sevgili dhardhar.
Olacak olacak
Hicbir sekilde cevap yazmayacaktim ta ki su 7 siddetinde deprem olunca secde yazmasaydiniz. Bakiniz sevgili forumdasimiz. Saygi bekliyorsunuz ama saygisizligin dik alasini yapiyorsunuz. Alay ediliyor diyorsunuz evet alay etmiyorsunuz ancak daha kotusunu yapiyorsunuz. Detaya da girmeyecegim. Eskisi yenisi uyeyi falan geciniz artik.

Yarin 7 siddetinde deprem olurken anne babasi dunyanin pis kapitalist dunyasinda emegi somurulen isci Ahmet, evlere cocuguna daha iyi hayati gectim karnini doyurmak icin apartman tepelerinde cam silen Ayse abla olecek. Yetim kalan yavrusuna gidip senin o asagilik emekci anan baban zina yapti ettigini buldu deprem oldu diye anlatirsin. Anlatirsiniz...

Bu mesajimin uzerine bir kelime daha bu sacmaliga ekleme yapmayacagim. Lutfen gerekli goruyorsa bu mesajimi basligimi hatta beni de forumdan silsinler rica ediyorum.

Konuyu dağıtayım, bence best seller dan en az 2 marketing ve pazarlama kitabı seçip ölmeden önce okunmalı. ?

Saçma denen konu 3 sayfa olmuş. 4 te olacak. Bunu da nagatif eleştirilere borçlu. Konu 3 kere kopmuş ama konuya sırf saçma yazmak için giren 3 kişi de konuyu hayata döndürecek cinsten canlandırmıș konuyu ve beyin fırtınası devam etmiş.

Şimdi itiraf edelim herseyin negatifine peynir ekmek gibi muhtaç oldukça e kusura bakmayacağız.

Savaşın olduğu yerde ateizm olmaz dennise.

Ben de onu diyorum. Ama sağlamasını yaparak :
Refahın olduğu yerde de şımarma vardır.
Bazen beni bir tek sen anlıyorsun zannediyorum. ?

Kuran okuyan ve hayat tecrübesi olan birilerine ben yine bişeyler bırakayım :

Bugün çift yarık deneyi ortaya kondu mu? Kondu.
Elektronlar gözlemci varken başka gözlemci yokken başka mi davranıyorlar? Evet aynen öyle.

Ademe secde eden melekler arasında Mikail de var mıydı? Vardı. Mikail hangi titreşim den sorumlu? Doğal afetlerden.

Secde etmek ne demek? Ademin frekansina hapsolmak ve o frekansta göre dış alemi şekillendirmek ve Adem kendini aşarsa ademin duasına göre davranmak.

Pekiiiii şimdi okumayı bırakın çünkü sinirlerinizi bozucak :

Şimdi bir insan zihin gücü ile bir kalemi oynatabiliyorsa, yağmur duası için bir tepeye çıkan ahali yağmur yagdiramaz mi?

Belki kolektif titreşim ile rüzgara 5 cm lik bir acı yaptırırlar. O da zincirleme daha büyük rüzgarlara rota değiştirterek o bölgeye yağmurları getirebilir.

O halde tabiat olaylarını Newton mantığı ile değil Quantum mantığı ile ele almak gerek.

Lucifer dizisini izlediyseniz, oradaki Mikail cinayet planlamak için bir kalemin acısını 5 derece değiştiriyor. Ve kelebek etkisi ile etki tepkiler cinayeti tetikliyor.

Arkadaslar sistem quantum tabanından perdeli yaratılmıştır. Newton mantığını Quantum gizlice yönetir.

Mikail ademe secde etti bunu unutmayın. Kuranı gözünüz gibi okumayın. Kalbiniz gibi okuyun

Sayın enneagram, siz iman ölçer misiniz ? Herkes düşündüğünü yazmakta özgür. Kısıtlamak sizin haddinize mi ?
-Benim varlığımı bilerek görüş beyan etmek- demişsiniz. Hızır'da yok bu ego. Siz kimsiniz ?
Yazdıklarınızı okudum da çarpıtmadıgınız tek bir cümleye dahi denk gelmedim.
Anladıgınız bu kadarsa elden ne gelir? Cenabı Rabbül Alemin yaratmış, yaratılana saygım var Yaradan dan ötürü.

Yağmur duasına çıkanları arı sokmuş diye bir haber paylaşılmış, neden paylaşıldı bilemiyorm ancak ona açıklık getirmek istiyorm. Zira o da Anaksarete tarafından üslupla çarpıtılmaktadır.
Arılar belirli bir mesafe içerisinde bulunup kovanlarına yaklaşanları tehdit olarak algılayıp saldırırlar ve sese karşı son derece hassastırlar. Kovanları ziyaret ettikten sonra yakındayken hocanın mikrofonla duaya başlaması ufak ufak saldıran arıların ses ile birlikte iyice rahatsız olmaları sonucu oradaki kişilerin kovandan uzaklaştırılmalarıyla sonuçlanır. Ötede duaya yine devam ediliyor tabi.
Çarpıtmak öyle zannediyorum ki karakterinizin bir parçası durumunda.

İnsanlar birbirlerine iman ettikleri kadar hakikatin peşinde koşsalardı birlik ve beraberlik hakim olurdu. Hakikat ki herkes göremez, herkes duyamaz, elbette arayanlar müstesna...

İyi forumlar.

Bir yorumdan yola çıkarak nasıl insanların karakteri hakkında asılsız bir söylemde bulunabilme cüretini gösterdiniz, ne hakla.. neye dayanarak.. merak ettim doğrusu..
Daha çok meraka ihtiyacın var demek oluyor o zaman.
Kıt merak kıt bilgi demektir. Merakını gidermek için yazılanları anlayarak en baştan en az 10 defa daha okuyun, hatta arkadaşlarına da okut arzu edenlerinizle birlikte. Kafi gelmezse bir 10 defa daha eklersiniz. Bu şekilde anlayana kadar devm ediniz @Mya

Anaksarette bir seyi uslupla carpitiyorsa kesin daha onemli bir bildigi vardir. Bence sen onu da biraz merak et : )))
Peki.

Daha çok meraka ihtiyacın var demek oluyor o zaman.
Kıt merak kıt bilgi demektir. Merakını gidermek için yazılanları anlayarak en baştan en az 10 defa daha okuyun, hatta arkadaşlarına da okut arzu edenlerinizle birlikte. Kafi gelmezse bir 10 defa daha eklersiniz. Bu şekilde anlayana kadar devm ediniz @Mya

Üslubunuz çok hadsiz ama ben sizin gibi yapıp bunu karakterinize mal etmem. Benim merakımı ve bilgimi sorgulamak da size düşmez ayrıca @aNAkSaRatE nin yorumunda çarpıtma gibi bir durum yoktu, kimsenin karakterine bu şekilde konuşamazsın. Hiç vazgeçmeyeceksin sanırım bir süre sonra yine gelirsin farklı bir nickle.. kendini bu kadar belli etme.

Geri