Savaşın olduğu yerde ateizm olmaz dennise.
Ben de onu diyorum. Ama sağlamasını yaparak :
Refahın olduğu yerde de şımarma vardır.
Bazen beni bir tek sen anlıyorsun zannediyorum. ?
Kuran okuyan ve hayat tecrübesi olan birilerine ben yine bişeyler bırakayım :
Bugün çift yarık deneyi ortaya kondu mu? Kondu.
Elektronlar gözlemci varken başka gözlemci yokken başka mi davranıyorlar? Evet aynen öyle.
Ademe secde eden melekler arasında Mikail de var mıydı? Vardı. Mikail hangi titreşim den sorumlu? Doğal afetlerden.
Secde etmek ne demek? Ademin frekansina hapsolmak ve o frekansta göre dış alemi şekillendirmek ve Adem kendini aşarsa ademin duasına göre davranmak.
Pekiiiii şimdi okumayı bırakın çünkü sinirlerinizi bozucak :
Şimdi bir insan zihin gücü ile bir kalemi oynatabiliyorsa, yağmur duası için bir tepeye çıkan ahali yağmur yagdiramaz mi?
Belki kolektif titreşim ile rüzgara 5 cm lik bir acı yaptırırlar. O da zincirleme daha büyük rüzgarlara rota değiştirterek o bölgeye yağmurları getirebilir.
O halde tabiat olaylarını Newton mantığı ile değil Quantum mantığı ile ele almak gerek.
Lucifer dizisini izlediyseniz, oradaki Mikail cinayet planlamak için bir kalemin acısını 5 derece değiştiriyor. Ve kelebek etkisi ile etki tepkiler cinayeti tetikliyor.
Arkadaslar sistem quantum tabanından perdeli yaratılmıştır. Newton mantığını Quantum gizlice yönetir.
Mikail ademe secde etti bunu unutmayın. Kuranı gözünüz gibi okumayın. Kalbiniz gibi okuyun