"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem varlık çağırmakla o kadar uğraşan insan var..
biri çağırınca ona diyorki ; ben inanmıyorum..e sende uğraşıyorsun
(genel konuşuyorum)
söylediklerinin hepsine baktım doğru çıktı.

Kral dedi doğru.Tipleri doğru.Askerleri doğru.İsmi doğru.

Sonuçta bunlar da ıspat sayılmaktan uzak.. Sizin edindiğiniz gibi bir yerlerden okumuş da olabilir.. Yanlış anlaşılmasın, "kurmaca olayları olmuş gibi anlatıyor" demiyorum. Sadece herkesin ulaşabileceği bilgiler kanıt olamaz bence..

Sayın @gizlimabedim.
Hack,internetteki bir sitenin yada severin kontrolünü elinize geçirmek demek.Kısaca söyle örnek vereyim.Tv programlarında alt yazıları pc den kontrol ederek yazdırıyorlar.eğer o pc yi hacklayabilirsen,istediğin yazıyı tvde canlı yayın programında yazdırabilirsin.
Diğer konu;ifrit varlığın sizden istediklerini bana özel mesaj olarak atmanızı istemiştim.Tekrar hatırlatayım dedim.
Affınıza sığınarak soruyorum.Acaba isminiz Sultan mı?

Anne adı, doğum tarihi gibi önemli bilgileri, bırakın forum sayfasında özelden bile paylaşmak yasaktır. Forumda yenisiniz, kurallara tekrar bir göz gezdirebilirsiniz..

Saygılar,
AphraeL

Haklisiniz kurallar var ama burada cok onemli bir sey var oda forumumuza giren uyelerin bir cogu paylasimlara inanip hayatina sekil verdigide gercek ben sadece burada suphelerin kalkmasi icin gizlimabedim arkadasima insanlari bilinclendirmek icin yazdim...

Gülünç yada dalga geçme anlamında gelebilir ama merak ediyorum ve bunu kesinlikle ispat amaçlı filan söylemiyorum zaten inandığımı söylemiştim benim merak ettiğim bunlar fotograf makinesinde gözükürmü

Evet bu güzel bir soru klaus89 bende merak ediyorum bunu açıkçası.İnternette bazı varlıkların resimleri dolaşabiliyor ama doğru mu bilemiyorum.

Bende inanmıyorum o resimlere bide dün izlediğim musallat filmindede şekilleri gözükmüyordu sadece havada bi boşluğun izlediğini gösteriyordu o resimler doğru olsaydı filmdede kullanılırdı şimdi üzüldümde arkadaşın aklına fotoğraf çekmeyi dokmuşsam ya çekerken çarparlarsa alah korusun

bedenleri yoktur ama cisimleri vardır.bir şekli vardır yani.
ruhun nasıl bir şekli varsa oda öyle.

bunlar Kral Hz.Süleyman'dan beri yapılan davetler.herkes aynı şekilde görüyor.

Tahminen belki direk gözükmez ama bir duman gibi gözükebilir gibi geliyor.Nette dolaşan o fotografların çoğu sahte shop işi...

ben forumda yeniyim nacizane bir sorum olacak bütün bu paylasılanların cin ya da ifrit cağırmalar bütün bunların sebebi nedir merakmı yoksa beklentimi aslında konu sahibine soracaktım ama su anda burada olmadıgı icin takip edenlere soruyorum...

ben forumda yeniyim nacizane bir sorum olacak bütün bu paylasılanların cin ya da ifrit cağırmalar bütün bunların sebebi nedir merakmı yoksa beklentimi aslında konu sahibine soracaktım ama su anda burada olmadıgı icin takip edenlere soruyorum...

gizlimabetim için beklentiydi.
sevgilisiyle barışmak , vsvs

yalnız ben bu çağırmayı yapsam sırf merak için yapardım keh keh keh :D

gizlimabetim için beklentiydi.
sevgilisiyle barışmak , vsvs

yalnız ben bu çağırmayı yapsam sırf merak için yapardım keh keh keh :D

sonuç peki sevgilisiyle barışmışmı bence yazılanlardan anladığım bu konu sevgilisinin önüne geçmiş şimdi benimde 2 senelik ilişkim dün bitti bunun nedenide benim üzerimdeki sacma sapan elektrik yuzunden dısarı cıkmıyorum uyuyamıyorum kendi işim olmasına ragmen işe gidemeyecek haldeyim kimseyi dinleyemiyorum ilgisizim hayata karsı bunun sebebi büyü olabilrmi acaba? ayrıca büyü değil diyelim bendemi bu yollara basvurup bir insanı kendime köle yapmalıyım kimse yanlıs anlamasın sadece sağlıklı dusunemiyorum fikir alısverisinde bulunmam lazım yardımcı olursanız sevinirim bi forumda ask buyulerinin diğerlerinden farklı oldugu yazıyor buyu gibi değil yani gunah değil gibi doğrumudur?

zaten kendiside büyü yaptı kişinin iradesine hükmetmek büyüdür.
ne olursa olsun , onun düşüncelerini değiştirmek , yasakdır.
ama siz bilirsiniz tabi istiyorsanız yapın.

Kötü deneyimlerde yaşayabilecekleriz
onun gücüne ve aranızdaki ilişkiye bağlı.

Örnek vermem gerekirse,
bunları bize anlattığınız için bile kötü tepkiler verebilir.

Sadece şunu sormak istiyorum.

Neden Lusiferle karanlık anlaşma yapmadınız?
Böylece çok daha kazançlı ve aslında daha güvenilir
bir anlaşma yapmış olurdunuz?

Lusiferla anlaşma?Bu kadar kolay mı?Lakin anlaşmayı 1 yıldır arıyorum bulamadım.Enerji olarak ve fikir olarak hazırım bu anlaşmaya.Ritüel'i hakkında bir bilginiz varmı?

Sadece şunu sormak istiyorum.

Neden Lusiferle karanlık anlaşma yapmadınız?
Böylece çok daha kazançlı ve aslında daha güvenilir
bir anlaşma yapmış olurdunuz?[/QUOTE]

Lusiferla anlaşma?Bu kadar kolay mı?Lakin anlaşmayı 1 yıldır arıyorum bulamadım.Enerji olarak ve fikir olarak hazırım bu anlaşmaya.Ritüel'i hakkında bir bilginiz varmı?

Sayın Ruh ve turco,
İmla kurallarına dikkatinizi çekmek isterim. Lütfen cümleye büyük harfle başlayın, noktalı, şapkalı harfleri kullanmaktan çekinmeyin (ö,i,ğ gibi), cümle sonlarına nokta koyun. Lütfen noktadan sonra yeni cümleye başlamadan önce bir boşluk bırakın. "mı, mu, mudur" gibi soru eklerini ayrı yazın. İmla kurallarını unuttuysanız, sitemizdeki imla kuralları başlığından yardım alabilirsiniz.

http://www.gizlimabet.com/forumdisplay.php?f=73 Lütfen göz atın..

İyi forumlar,
AphraeL

Şahsen bende yapsam merak için yapardım.Hayatlarını iyi bir cadı olmak için adayanların beklentisi de farklıdır.Onlarla bir takım çalışmalar yapabilirler, onlardan önemli şeyler öğrenebilirler...

@gizlimabedim
Lusifer ile anlaşma konusunu araştırıyorum.Bunun ile ilgili bir bilginiz varmı?2.olarak ise bu sizin yaptığınız ritüelin detaylarını verebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri