İbisu
Kayıtlı Üye
BİR ÖNCEKİNİ OKUU ALLAHIMAnlamadım ne diyorsun
BİR ÖNCEKİNİ OKUU ALLAHIMAnlamadım ne diyorsun
Psikolog a görünmenizde fayda var.Nasil çagiricaz
Daha detaylı anlatir misin halinin üzerine ne yapmaliyimcember ortasina yildiz seklinde yildizin tam ortasinda duracaksin cagirirken pentagram diye gorsellerde aratabilirsin
Benim hayatima bir sey olmazBİR ÖNCEKİNİ OKUU ALLAHIM
hayatına olmuyor zaten sana oluyor hayat umrunda olmuyor ki canını kurtarmak istiyorsun aklını geri kazanmak istiyorsun bile bile yaparsan çok pişman olursunBenim hayatima bir sey olmaz
Cin çagirmanin zararlari ney kihayatına olmuyor zaten sana oluyor hayat umrunda olmuyor ki canını kurtarmak istiyorsun aklını geri kazanmak istiyorsun bile bile yaparsan çok pişman olursun
Zaten olan olmuş diyorsun, değil mi?Benim hayatima bir sey olmaz
Sadece yasam enerjini emmekle kalmiyor korkutuyorlar uykusuz kaliyorsun kendini kanli sekilde görüyorsun arkadasim dedi%100 yapamazsın da demiyorum imanlıysan kurtulabilirsin bir şeyler öğrenerek hem de belki daha gelmemişlerdir orada kızdığım için özür dilerim de dennise söyledi zaten yaşam enerjini emerler falan diye ne olduğunu yazdı oraya uzun tekrar oku
Bizim köyde de bir çocuk bunu diyordu...Bana bir sey olmaz
gerçek olsaydı çoktan kafayı yemişti benceBir kişinin cinler davetiyesi diye yazdığı bir kitaptan vefk yapıp davetiye kurmaya çalışırken, bir defne yaprağı üzerine asır süresi okunacak ve suya konulacak , sabah ezanından sonra gün ağarırken içilip karanlık bir odada iki rekat namaz kılınıp vefk üzerine ebced hesabı yaparak cin davetiyesi yapmış ve bu işleme 7 gün boyunca devam etmiş.
Adamın söylediğini aynen aktarıyorum, hocam 7. Gün başında fesi ve şalvarı olan bir adam geldi yalnız ayakları ters ve odanın içinin birden aydınlandığını gördüm bana işte geldim buyur dedi. Ben de bu işe merak ettiğim için yaptım ama adınız ne diye sordum. Bana ‘sildovyenna ‘ dedi. (isminden kafir olduğu belli) Müslümanmısın dedim , senin kadar dedi . Bana dediklerimi yaparsan seninle devamlı görüşürüz dedi. Ben de ona nedir dedim. Her gün namazını eksik kılacaksın , eşinden ayrılacaksın ve insanlara karşı söylediklerimi uygulayacaksın dedi. Ben bu Allah’a karşı yanlış olur yapamam dedim. Gelen kişi bana sen zaten 7 gün kıldığın 2 rekat namazı Allah için değil benim için kıldın o zaman Allah aklına gelmedi mi dedi ve üzerime kustu ve kaçtı gitti. Hala etkisinden kurtulamadım ve elbiselerim onun kustuğu salyayla kokuyor. Belli ki gelen kafir cin idi. Bir şey yaparken çok dikkat etmek lazım.
"Alıntıdır"
Kim yapti davetiBir kişinin cinler davetiyesi diye yazdığı bir kitaptan vefk yapıp davetiye kurmaya çalışırken, bir defne yaprağı üzerine asır süresi okunacak ve suya konulacak , sabah ezanından sonra gün ağarırken içilip karanlık bir odada iki rekat namaz kılınıp vefk üzerine ebced hesabı yaparak cin davetiyesi yapmış ve bu işleme 7 gün boyunca devam etmiş.
Adamın söylediğini aynen aktarıyorum, hocam 7. Gün başında fesi ve şalvarı olan bir adam geldi yalnız ayakları ters ve odanın içinin birden aydınlandığını gördüm bana işte geldim buyur dedi. Ben de bu işe merak ettiğim için yaptım ama adınız ne diye sordum. Bana ‘sildovyenna ‘ dedi. (isminden kafir olduğu belli) Müslümanmısın dedim , senin kadar dedi . Bana dediklerimi yaparsan seninle devamlı görüşürüz dedi. Ben de ona nedir dedim. Her gün namazını eksik kılacaksın , eşinden ayrılacaksın ve insanlara karşı söylediklerimi uygulayacaksın dedi. Ben bu Allah’a karşı yanlış olur yapamam dedim. Gelen kişi bana sen zaten 7 gün kıldığın 2 rekat namazı Allah için değil benim için kıldın o zaman Allah aklına gelmedi mi dedi ve üzerime kustu ve kaçtı gitti. Hala etkisinden kurtulamadım ve elbiselerim onun kustuğu salyayla kokuyor. Belli ki gelen kafir cin idi. Bir şey yaparken çok dikkat etmek lazım.
"Alıntıdır"