Cin davet etmek istiyorum

TheFurioso

Kayıtlı Üye
Katılım
9 May 2018
Mesajlar
128
Tepkime puanı
127
Cinler coronadan daha tehlikeli varlıklar bulaşmaya gelmez hayatını yaşamaya bak kendi kendini belaya sokma yıllarca çektim onlardan bi faydalarını bile görmedim.
 

Dolunays

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ağu 2017
Mesajlar
122
Tepkime puanı
91
Bana ögretir misin bu isleri
Hayır. İlmini bilmeden girme. Ben gizlimabet sitesinde büyüdüm. Ve o kadar çok şey varki bu ilimde. Ben 4 senedir halen de öğrenmeye çalışıyorum. İlla cin değil. Hadim gibi vs vs.. Cin i napcan boşver.
 

Artemis96

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Şub 2020
Mesajlar
76
Tepkime puanı
27
Hayır. İlmini bilmeden girme. Ben gizlimabet sitesinde büyüdüm. Ve o kadar çok şey varki bu ilimde. Ben 4 senedir halen de öğrenmeye çalışıyorum. İlla cin değil. Hadim gibi vs vs.. Cin i napcan boşver.
Ögrenmek istiyorum bir şans ver
 

pisipisipis

Kayıtlı Üye
Katılım
31 May 2016
Mesajlar
85
Tepkime puanı
192
Konum
Mars
Sorunun cevabı daha önceden verilmiş ama sen yine de oku @Artemis96

Bir cin daveti, komşu kızı Zehra’yı çağırmak öteye geçen bir şey değildir. Eğer komşu kızınız çok iyi kek yapıyorsa ondan kek tarifini isteyebilirsiniz. Eğer Zehra bir sorunlu bir tipse onun sorunlarını dinlersiniz ya da enerjisinden etkilenirsiniz. Kısacası iyi-kötü tüm özelliklerini de almaya başlarsınız. Zehra dan farklı olarak cinlerin elemental yapıları farklıdır. Yani tek bir maddeden yaratılmışlardır. Bizim gibi 4 elemente sahip değillerdir. Bu yüzden onlarda fazla olan elementten dolayı bizler olumsuz etkileniriz. Örneğin bizler güneşe alışığızdır. Fakat güneş yaz aylarında bizi olumsuz etkileyebilir eğer fazla yaklaşırsak daha da olumsuz etkileniriz. Çünkü elemental yapımız fazla ateşe dayanaklı değildir. Nasıl çevremizdeki insanları çok iyi tanımıyorsak, hiç bilmediğimiz varlığı doğal olarak tanıyamayız. Uzun zaman geçmesi lazım tanımak için. Bazen geçen bu uzun zamanlardan sonra maddi ve manevi bizi kötü yapan insanlar vardır. Hatta onlar yalancı, nankör, çıkarcı, kötü davranan kişiler olsa bile bazen bağımlı hale geliriz ne kadar kötü olursa olsun onlardan vazgeçemeyiz.

Bazen de bilgisi, sevgisi ile bize hayatı güzelleştiren insanlar ile yaşarız. Şimdi bu komşu kızına benzettiğim cinler hangisinden. Tabi ki ikisinden de. Acaba davet başarılı olursa hangisi gelecek. Ve siz onu tam olarak en zaman tanıyacaksınız. Yalan mı söylüyor, doğrumu söylüyor nasıl bileceksiniz. Birde tam net olarak göremeyecek, duyamayacak ve hissedemeyeceksiniz.

Diyelim ki davet başarılı olmadı ve bir kapı aralayabildiniz bu durumda 1. ve 2. boyuttan varlıklar gelecek yani parazitler. Akıl yok, İdrak yok tıpkı bir mantar gibi düşünün, ya da bir bakteri gibi, bu varlık sizden beslenecekte beslenecek ve siz bunu anlayamayacaksınız. Sorunlarınız için belki psikologa, belki doktora belki medyuma gideceksiniz herkes başka bir şey söyleyecek. Sorun devam edecek belki büyüyecek ve siz bir çözüm bulmayacaksınız.

Geleceğimi merak ediyorsunuz. Merak etseniz de, etmeseniz de sizin için biçilen olasılıkları yaşayacaksınız. Öğrensen ne olacak öğrenmesen ne olacak. Git bit falcıya sohbet et, öğren, umut al keyifli zaman geçir ve konuyu orada kapat.

Yetenek mi istiyorsunuz. Zaten yeteneğiniz var. Kendi yeteneğinizi bilmiyor iseniz, meditasyon , rüyaya yatma, hipnoz gibi yöntemlerle öğrenebilir ve geliştirmek
için kitapları ve öğretmenleri kullanabilirsiniz. Zamanla gelişirsiniz. 1 kelime öğrenseniz bile kardır diye bakıp deneyeceksiniz. en iyi kitap ya da en iyi öğretmen yok.

Bir istediğinizin mi olmasını istiyorsunuz. Bu istek size gerçekten güzellikler gidecekse ve size uygun ise çalışın, uğraşın, yaratıcıdan isteyin, metafizikle, kuantumla, dramalarla, çekim yasasıyla bu dileği hayatınıza çekmeye çalışın.

Sen Dört elementten ve beşinci diğer bir elementten var edildin. Akıl, Toprak, Su, Ateş ve Hava var sende. Dönüştür kendini. Ne yapacaksın tek bir elemente ait bir varlığın kendisini. Dönüştür kendini. Kendini dönüştürmeyen hiç bir şeyi dönüştüremez.
 

Dolunays

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ağu 2017
Mesajlar
122
Tepkime puanı
91
Müslüman cin yada hadim davetini söyler misin bana tüm bildiklerini söyler misin
Kardeşim boşver hepsi boş iş. Allahın dediği şeyleri yap kardeşim. Cin şeytan sadece seni sıkıntıya sokar. Ben bunun acısını çektim. Yanıma cini şeytanı topladım. Ailem ile kavga ettik. Herşeyi bıraktım. Şu an hamd olsun iyiyim. Boşver o yüzden
 

Artemis96

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Şub 2020
Mesajlar
76
Tepkime puanı
27
Kardeşim boşver hepsi boş iş. Allahın dediği şeyleri yap kardeşim. Cin şeytan sadece seni sıkıntıya sokar. Ben bunun acısını çektim. Yanıma cini şeytanı topladım. Ailem ile kavga ettik. Herşeyi bıraktım. Şu an hamd olsun iyiyim. Boşver o yüzden
Müslüman cin çagırdın mı Allah korusun nasil kavga ettiniz
 

dalkomhanagma

Kayıtlı Üye
Katılım
11 May 2020
Mesajlar
8
Tepkime puanı
11
Yaş
20
Konum
izmir
İş
öğrenci
Kendini ruhani yolda geliştirmen gerekli, yorumlarda çok dalga geçmişler seninle.

Öncelikle kendini tanı farkındalık kazan, meditasyonlar yap kendini geliştir.

İnzivaya çekil araştırmalar yap bilgiler topla.

Bunları yapman 1 yılını alır sonra ufak çaplı ilimler öğrenmeye başla.

Varlık daveti yapmadan önce davet edeceğin varlığı tanı, bilgi edin.

Ve en önemlisi defedemeyeceğin varlığı çağırma, ilk defetmeyi öğrenmen gerek.

Kendini korumayı bilmen gerek, yoksa çağıracağın varlığın karşısında bedava yemek gibi olursun.
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
295
Tepkime puanı
401
@Artemis96 nasılsınız? Merak ettim ben. Hayatınız , sağlığınız, aileniz?
Davet etmek için niyet ve hareket yeterli. İstediğiniz, bu niyet, burada bir konu açıp açık açık niyetinizi belirttiğiniz,. bu da hareket. Gelmiştir.....
Nasılsınız peki?
 
Üst