"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin davet etmek istiyorum

Herkes size uzak durun derken siz hala bu işlere bulaşmakta kararlisiniz. Mabeti mutlaka inceleyin mutlaka başınıza bela açacak birşeyler bulursunuz bol şans ?‍♀️

Sen derslerde de en arkaya oturuyorsunuz.

6 sayfa olmuş.
Herkesin cinleri tepesine çıkmış.
Bizimkinde hala bi tık yok.
Senin kafa cinlere basmıyor, sen sözele odaklan. Boşver cinleri, onlar için mental gelişkin kafa lazım. Sen güzel sanatlara ağırlık ver.

Şuraya iki güzel şey okumaya geliyorum. Son 1 haftadır acayip acayip ergen konular.

Derslere yardım etsin diye cin mi çağırcaktın. Düşüncelere açılan konulara saygı duyalım da, ne içiyorsanız söyleyin bizde içip o kafalara gelelim...

Kenevir desem değil... Sentetik desem değil... Solvent mi acaba...

Geldiği zaman 3dilek hakkın var dile benden ne dilersen sahip diyeceğini düşünüyor heralde arkadaşımız ?

bi tane film vardı ya... korku...

ama her izlediğimde kahkaha atarım....

ateist-metaryalist bir vlogger; youtube kanalında, "bakın bu işler yalan dolan" diyerek den büyü denemeleri yapıyor... Her büyüyü, daveti deniyor... in, cin, iblis, hortlak, at eşşek... ne varsa çağırıyor....

bunlar topluca bir geliyor :))))

gerisi spoilere giriyor :D

bi tane film vardı ya... korku...

ama her izlediğimde kahkaha atarım....

ateist-metaryalist bir vlogger; youtube kanalında, "bakın bu işler yalan dolan" diyerek den büyü denemeleri yapıyor... Her büyüyü, daveti deniyor... in, cin, iblis, hortlak, at eşşek... ne varsa çağırıyor....

bunlar topluca bir geliyor :))))

gerisi spoilere giriyor :D
Ismi ne filmin

Geri