Çalışmanın yapılmasına daha 20 dakika varken, nasıl oluyor da çalışma hakkında yorum yapabiliyorsunuz?xmahmutx' Alıntı:süper bir çalışmaydı![]()
süper bir çalışmaydı![]()
Al bendende o kadarYa ben bir yerde birşeyi yanlış mı yaptım hiç birşey hissedemedim. Fazla sesli demedim hepsini kardeşim daha uyumamıştı ama kendim duyabiliyordum. Bir ara hisseder gibi oldum vazgeçti valla moralim bozuldu sabahtan beri heyecanlıydım.
Göğsünüzdeki baskı zikir'den dolayı olmalıGelen enerji çok yoğundu.Göğsümde çok fazla baskı vardı ve çalışmadan sonra 10 dakika boyunca titredim.Hala kendime gelebilmiş değilim.İyi bir çalışmaydı.Teşekkürler.
Göğsünüzdeki baskı zikir'den dolayı olmalıtitreme sebebide soğuktan
Tabi bu benim görüşüm.
O kadar yoğun bir enerji hissetmedim. (Kolay enerji hissedebildiğim halde)
2 Adet sorum olacak
1- Neden Ka Ptah'a zikir ediyoruz ?
2-Kerim'den gelen "herşeyi" mi kabul ediyoruz ? Ne kabul ettiğimizi öğrensek ? Ve Kerim'den gelen şunu şunu şunu kabul ediyoruz desek teker teker, bir zararı olur mu ? Veya Kerim'den gelen enerjiyi kabul ediyorum desek ?
Ya bende üşüdüm yorumu yazdıktan sonra son kez deniyim dedim ne bilim nolur nolmaz. Başladım yine 3 x kerimden gelen herşeyi kabul ediyorum demeye sonra birden bire böyle göğüsümün ortası ağrıdı bedenim ağırlaştı gözlerim kapalıydı, bir güç açmaya çalışıyordu ama korkunç şeylerle karşılaşıcam diye korktum açmadım gözlerimi. Sonra kalbim sol kolumda attı sanki elim bir kaç kez istek dışı titredi. Sonra nefes alamaz gibi oldum ölüyorum sandım derken biranda his kesildi bu arada halen ayaklarım ve ellerim karıncalanıyor. Ben galiba yapamadım ya zaten ilk deneyimimdi de tüh boşuna gitti valla çokta istekliydim ya neyse diğer çalışmalarda tekrar deneyecem inş. Onlarda başarırım