"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CADI ADAYLARI BURAYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende cadılık eğitimi almak istiyorum.Ne yazıkki bu tür cowenleri gerçek hayatta bulamıyoruz.Eğitim ve inisiye sonrasında wiccan olacağız sanırım? din olarak.

Arkadaşlar inisiye sonrasında din değiştirmiş falan olmuyorsunuz kendi dininiz neyse o.Kendi tercihiniz neyse ona bağlı kalırsınız.İnisiyeler size din değiştirtmez.

wiccan diye bir din paganizm diye bir din var türk cadı olursunuz dinle bir alakası yok

cowenler 5 kişilik olarak kurulur var olan bir cowene giremezsiniz zaten kendi coweninizi oluşturmanız lazım

ACemi arkadaşlar(benim gibi )Toplanıp konuşalım ve bir ustdan sağlam eğitim alalım urum yardım et bize

cowen oluşturmaya niyetim yok o yüzden ben dahil olamam ama siz birşeyler yaparsanız ben elimden geleni yapar destek olurum öneri ve isteklerinizi belirtmeniz yeterli

şu an için yeni cowen urum tarafından düşünülmüyor arkadaşlar, enerji çalışmalarını kaçırmayın paylaşımlarda bulunun enerji sonrası deneyimlerinizi yazın akabinde rüzgar yön değiştirir bakarsınız alt cowenler kurulur. Ancak şimdilik düşünülmüyor siz takip edin ayrılmayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri