"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü yapan kişi ölünce ne olur?

Negatifin sana hak olması belki kendi karmandır. Tatmadan, içeriğini anlamaya çalışmadan, sorgulamadan, canın yandı diye hemen büyü mü yapacaksın?
Hemen değil. İntikam soğuk yenen bir yemek.
Ne gatif benim hakkım olduğu kadar, intikam da hakkım. Bu durumda her iki kişi hak etmiş oluyor.
Yalnız intikamın intikamı hak değildir.

Hemen değil. İntikam soğuk yenen bir yemek.

Evet. Aç kalmaktansa soğuk ta olsa yemek lazım. Yemek yemezsek açlıktan ölürüz. Besinler canlılık verir. İntikam soğuk besindir. Hayat buradan gelir.
Kısasta hayat vardır. 😍 İntikam yaşatır. Şeriat yolda. 😍

Negatif benim hakkım olduğu kadar, intikam da hakkım.

İntikam alacaksın ki, bana yaşattığını anlamayı reddettin, o halde aynısını kendi hayatında yaşa ki biraz kendini aç diyeceksin.

Intikamda bile bir empati kurdurtma ve muhattabini tekamule zorlama ihtiyacı vardır.
Hayat müşterektir. Yani ortaklaşadır.

Bu durumda her iki kişi hak etmiş oluyor.
Yalnız intikamın intikamı hak değildir.

İntikamın intikamını almaya mutlaka gelirler.
Kimin canı daha kıymetli ise, kendine yapılanı daha büyük bir sınır ihlali olarak görür. Herkes gücünün doğal sınırlarının tanınmasını ister.

İntikam alacak olan kişinin canı daha kıymetli ise, senin bir yanlışına karşılık gelir sana 5 yanlış yapar. Ona göre o intikamını aldı rahatladı. Sana göre sana en az 4 birimlik intikam hakkı doğdu. Senin canın daha kıymetli ise 4 paylık intikam hakkını gider 8 paylık alırsın.

Ve bu iş 16,32,64 diye katlanarak devam eder.

Faili meçhul büyüler yapmak artık kurtarmıyor. Kimin yaptı bulunuyor. Bulunamasa bile kimin kimden şüphelendiği zaten ortada oluyor.

İntikamın kin güdülmeyeni makbul. Ya da kendi yaptığın veya yapacağın hatalara bir kefaret sayarak arınmayı sürdürmek daha az işle daha çok kazanım getirebilir.

Son düzenleme:
Ben de kavga etmedim, ama kavga bu, kontrataktan yenen gol gibi nereden nasıl çıkacağı belli olmuyor ya hani arada, öpüşün barışın deyinde yav dedim kavga çıktı da ben mi anlamadım. 🤣

Ben Kavganın çıktığını anlayana kadar herkes kavgasını etmiş, rahatlamış, alanını çizmiş, harita da değişmiş oluyor.

Siz de onlara Çicek Abbas'ın Şakir'e yaptıği el hareketi ile NABEERRR diceksiniz işte.
Arkadaşımla 2 gün önce barıştım tekrar. Anlattı bana benimkinin psikolojisi epey bir bozulmuş , geceleri sürekli içiyormuş. Bir gün öyle fazla içmiş ki ayılmak için her tarafını ıslatmış, arkadaşım evine alıp elbiselerini falan değiştirmiş. @Rhea cingöz kraliçem 🤩 ilahi adalet tecelli ediyor sonunda...

Arkadaşımla 2 gün önce barıştım tekrar. Anlattı bana benimkinin psikolojisi epey bir bozulmuş , geceleri sürekli içiyormuş. Bir gün öyle fazla içmiş ki ayılmak için her tarafını ıslatmış, arkadaşım evine alıp elbiselerini falan değiştirmiş. @Rhea cingöz kraliçem 🤩 ilahi adalet tecelli ediyor sonunda...
İlahi adalet o kadar çabuk tecelli etmez genelde.. epey bir süre yani yıllarca beklemen gerekebilir.
Bu iyi kurgulanmış bir oyun.. mağdur edebiyatı yapıyor yani.. o güçsüz psikolojisi bozuk bunalımda bir kadın senin gibi güçlü bir erkek ona destek olursa ancak yaraları iyileşir 🤩
İyi tarafından bak yine de ;) senden etkilendiği için bütün bunları yapıyor.. finansal sponsoru olarak kullanmak için değil.. beterin beteri var işte 🤑😹🌟💫

İlahi adalet o kadar çabuk tecelli etmez genelde.. epey bir süre yani yıllarca beklemen gerekebilir.
Bu iyi kurgulanmış bir oyun.. mağdur edebiyatı yapıyor yani.. o güçsüz psikolojisi bozuk bunalımda bir kadın senin gibi güçlü bir erkek ona destek olursa ancak yaraları iyileşir 🤩
İyi tarafından bak yine de ;) senden etkilendiği için bütün bunları yapıyor.. finansal sponsoru olarak kullanmak için değil.. beterin beteri var işte 🤑😹🌟💫
Normalde çocuklarını pek bırakmazdı, artık kızını falan da bırakıp sürekli tek başına başka şehirlere gidip tek başına gezip duruyormuş. Oyun olduğunu sanmıyorum arkadaşım söyledi bir yerde kapı, pencere ne varsa kırmış dağıtmış her yeri, olay çıkarmış.

Normalde çocuklarını pek bırakmazdı, artık kızını falan da bırakıp sürekli tek başına başka şehirlere gidip tek başına gezip duruyormuş. Oyun olduğunu sanmıyorum arkadaşım söyledi bir yerde kapı, pencere ne varsa kırmış dağıtmış her yeri, olay çıkarmış.
Yorum yapmak istemiyorum zaten bu gece saldırı yedim bir de seninkiyle uğraşamam :ROFLMAO:

Intikamın empatisi olmaz. Empati kurduğun anda o iş olmaz. Intikam yaninda başka duyguyu barındırmaz.
Empati kuruyorsan tekamule zorluyorsan dersini vermeye çalışıyorsun.
Sevgi nefret intikam çok güzel duygular....
Hatta en gerçek duygu nefret.. sevginin sahtesi oluyor başka duygularla karıştırıp sevgi sanabiliyoruz ama saf nefret katıksız gerçek.

Geri