"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü yapan kişi ölünce ne olur?

Hatta en gerçek duygu nefret.. sevginin sahtesi oluyor başka duygularla karıştırıp sevgi sanabiliyoruz ama saf nefret katıksız gerçek.
Nefrete negatif derler bana hiç negatif gelmez pozitif hissi alırım hep.
Az sonra birileri gelip sevgi çok güçlü herkesi sevelim falan yazacak. 😂
Majisyenin en güçlü silahı duyguları... Ne kadar duygulu işlem o kadar başarı

Intikamın empatisi olmaz.

İntikam alan kişi empati kurmaz zaten . Zaten kuracağı kadar kurmuştur. Hatta Empatiyi Kendisi ile kudurtur. Hakkı odur. Bunun için de intikam alacağı kişiyi kendi düşürüldüğü durumda görmek, hatta mümkünse de göz teması kurmak ve nasıl hissettiğini sormak ister. Elinden geliyorsa şartları kendi oluşturur. Elinden gelmiyorsa doğru zamanı bekler ve kendine kötülük yapanın sırtı yere geldi mi bir tekme de kendisi vurur işte. Rollerin periyodik olarak değişmesi karma sisteminin de çalışma prensibidir.

Yani intikam alırken aslında karşı tarafın tekamulune de hizmet etmiş oluruz. Tabi bunu o kaygı ile yapmasak ta, intikam mekanizması buna hizmet ettiği için, kısmen de olsa meşru sayılabilir.

Bazı gezegenlerin retroları yarım kalan işleri bitirmeye, bazıları da resmen intikam almaya gelir. Astroloji bile böyle yani. Biz de işte astrolojinin alt yildizlariyiz 😃

Ben herseye rağmen intikam gütmenin bir çaresizlik çeşidi olduğunu düşünüyorum ama. Kendi alanını koruyabiliyorsan intikama gerek bile kalmıyor. Alan savunması yapamayanlar intikamci oluyorlar.

Ben herseye rağmen intikam gütmenin bir çaresizlik çeşidi olduğunu düşünüyorum ama. Kendi alanını koruyabiliyorsan intikama gerek bile kalmıyor. Alan savunması yapamayanlar intikamci oluyorlar.
Neden bizi buna zorlayan insan artıkları yüzünden biz sürekli tetikte olalım alan savunması için vakit ve enerji harcayalım sanki suçluymuş gibi. Kendimi korumak için sarf edeceğim emek ve zamanı bana saldırana haddini bildirmek için kullanırım ve emin ol daha etkili olur. Bunun sonu yok çünkü, o hep saldırsın sen hep kaç hep kendini savun. Yaşadığım için biliyorum altı boş teori değil bahsettiğim. Ne o kişi insafa gelip vazgeçiyor yaptığı hatasını anlayıp ne sen onun yüzünden kaybettiğin enerji ve zamanı geri alabiliyorsun. Bu nedenle bence de en iyi savunma saldırıdır.

Neden bizi buna zorlayan insan artıkları yüzünden biz sürekli tetikte olalım alan savunması için vakit ve enerji harcayalım sanki suçluymuş gibi. Kendimi korumak için sarf edeceğim emek ve zamanı bana saldırana haddini bildirmek için kullanırım ve emin ol daha etkili olur. Bunun sonu yok çünkü, o hep saldırsın sen hep kaç hep kendini savun. Yaşadığım için biliyorum altı boş teori değil bahsettiğim. Ne o kişi insafa gelip vazgeçiyor yaptığı hatasını anlayıp ne sen onun yüzünden kaybettiğin enerji ve zamanı geri alabiliyorsun. Bu nedenle bence de en iyi savunma saldırıdır.
Bu forumda senin halinden en çok anlayan kişi belki de benimdir. Şu gün vazgeçer, şu zaman vazgeçer diye diye tam 1 sene oldu. Kendimi korumakla uğraşıp duruyorum. Bunlar laftan da sözden de anlamıyor iflah da olmazlar o yüzden ne yapsan mübahtır sana hak veriyorum tamamen. Ben artık sürekli El Kahhar esması ile lanet okuyorum.

Kendimi korumak için sarf edeceğim emek ve zamanı bana saldırana haddini bildirmek için kullanırım ve emin ol daha etkili olur
Majikal savaşta öyle değil aslında. Tabi kişisel tercih. Saldırgan ya da yansımalı savunma olunca , kendi yaptıkları pislikleri kendilere vurur.
Sonra gelsinler, Rhea bize büyü yapıyor bağırsınlar.

Nasıl yani.. büyünün ne olduğunu büyüye maruz kalarak öğrenenler önceki hayatında kötü büyücüler miydi ödüllerini toplamak için mi geliyorlar :love:
Ben en beteri olan bağlama ile öğrendim öbür tarafta en çok sevap benim hakkım o zaman 😍

Nasıl yani.. büyünün ne olduğunu büyüye maruz kalarak öğrenenler önceki hayatında kötü büyücüler miydi ödüllerini toplamak için mi geliyorlar :love:

Ahirette nasibi olmayanlar var (ayet). Büyücüler için özel söylenmiştir bu. Cennet veya azapla da ikaz edilmiyorlar. Sadece Nasipsizler. Bir ihtimalle yeniden bedenlene bedenlene gelecekler.

Martix'e dışarıdan bir oyun olarak bakıldığında, içine girip herhangi bir rolde de olsa mutlaka oynamak isteyeceğin kadar güzel çünkü. Tasarım harikası olarak karşına çıkıyor. Dünya hayatı dediğimiz 1 matrix biletinin süresi kozmik zamana göre de 1 veya 2 saat sürdüğü için kontratı imzalayıp geliyorsun..

Tek sorun matrixi dışarıdan gördüğün gibi sırlarına vakıf bir şekilde gelmen ve sistemin gizli sahibi olarak 4. duvarı kırman istenmiyor. Yeniden gelenin hafızası da siliniyor ve matrixin içindeki rolü sıfır hafıza ile yeniden başlıyor.

Tabi bu kişiler kimler ? Kimlere özel bir durum bu ?

Son düzenleme:
Büyücüler farkındalıklı insanlardır. Ama farkındalıklarının farkında değillerdir.
Hayvanlar da aynı farkındalık levelinde yaşarlar. Yavrularını tanırlar ayırırlar, koku farkındalıkları yüksektir. Bir koyun 1000 kuzu içinde kendi kuzusunu bulabilir. Başka yavru ile karıştırmaz. Hayvanlar kim dost kim düşman bilirler. 5 duyularını aktif kullanırlar. Hatta ağlarlar, yas tutarlar, öfkelenir veya oyun oynarlar..

Ama farkındalıklarının farkında değillerdir.

Yani 2. kademe bilinç seviyesinde kesin olarak yoklardır. Buna rağmen de 1. kademe seviyede insanlara bile ibret olabilecek şekilde farkındalıklıdırlar.

İşte matrix sistemi de sadece 1. kademe bilinçte yaşayanlar için son derece cazip bir ortam olarak tasarlanmıştır.
Bu kişilere ahirete inanmak (kutunun dışının da olabileceğine ihtimal vermek) çok saçma gelir. Çünkü tek boyutlu bir farkındalık levelinde yaşarlar ve bu levelin asgari gereksinimlerinin üstünde düşünemezler. Sex, alkol, eğlence, haz dürtüleri olsun da gerisi onlar için bir anlam ifade etmez. Cehennemde bile bu şartları onlara sağla, cennet ortamını cehenneme çevirmeye uğraşırlar. Derin düşünen insanları eğlenenmemekle, gevşeyememekle, sosyalleşememekle, sıkıcı ve bunaltıcı olmakla suçlamaları çok yaygındır.

Şimdi şeriat işte düşük farkındalıklı insanları zaptetmek için var aslında. Zaten hayvanlarla aynı kategoride tutuyor Allah ta onları. Hatta daha aşağılıktırlar diyor. Özgürlük adı altında birkaç jenerasyon üst üste geldiklerinde matrixi bile periyodik olarak bozdukları için. İsrail siyonistleri dünya insanını bu yüzden hayvan olarak görüyor. Ve bunu tanrıya da ispatlamaya çalışıyorlar. Tanrıyı kıyamete zorlamak dediğimiz şey aslında insanların bunu doğal yoldan haketmelerini sağlayacak tüm zemini ince ince oluşturmaktır.

Son düzenleme:
hayvan olarak görüyor
Öyleler zaten :D Hayvanlardan daha değerli görmeleri kendilerini öyle olduklarını göstermez. İnsanların hayvanlara yaptığını Naziler Yahudilere yaptı. İnsanın sırf kendinden daha düşük bilinçte diye bir canlıya reva gördüğünü insan da insana yapabilir şaşılacak kızılacak bir durum yok yani ortada. Ayrıca insanların otoritelere ölümüne kınayıp kızdıkları durumlarda da kendileri yerinde olsa aynısını yaparlar. Çoğu böyle en azından. Dünya nüfusu gerçekten azaltılmalı. Yemekten üremekten gezmekten seks ten başka bir şeyle ilgilenmeyen insanlar olsa olmasa ne. En azından doğa daha temiz kalır, gereksiz varlıklar dünyadan göçüp giderse.
Ayy dayanamadım geçen gün sinirlendiğim bir durum da geldi aklıma.. normalde bizim apartmanın bahçesinde duran kediyi bile kovan karşı apartmandaki yaratığın torunları geldi diye balkonda yemek veriyorlardı onları oyalamak için kedileri çağırdılar sonra bizim bahçeye çorbadan çıkardığı etsiz büyükçe bir kemiği attı onlardan birisi kedileri çekmek için.. haha kötü bir şaka gibiler hayvanlar aç bunlar çocuğuna beleşe canlı oyuncak derdinde. Kedi anlamadı o masum haliyle garibim sadece koklayabileceği yiyemeyeceği bu büyük kemiğin neden atıldığını.. ben de o sinirle alıp onların bahçesine attım mal mal baktı atan ampul :ROFLMAO:

Merhaba.Hafta başı teyzem kalp krizi sebebiyle vefat etti. Kendisi büyü vs yapamazdi ama hayatı boyunca hacı, hoca , büyücülerle sürekli temas halinde olup işlemler yaptırmış.Kendine, ailesine ve başkalarına tabii.
Daha önce konular açmıştım, kendi yaşadığım bazı olaylarla ilgili.Bakim yaptırdığım 3 farklı kişi teyzemin bana büyü yaptırdiğını söyledi.Direkt o demediler ama tarif ettikleri kişi o.
Eğer teyzem bana kötü/negatif bir büyü yaptırdiysa; onun ölmesi büyüyü iptal eder mi? Yada etkileri biter mi?
Bir teyze anne yarısı derler, bunu neden yapabilir ki

Geri