Son değilki başlangıç asıl eğlence orda.. gerçek yurtlarına kavuşuyorlar işte ne güzel.. ALLAH tez vakitte ana vatanlarına göndersin bu fazla maharetli kara büyücüleri.. hünerlerini orda da sergilesinler bakalım AMİNValla filmlere bile konu oldu hep , sonları iyi olmuyor. Final kötü
Eğer teyzem bana bir büyü yaptırdiysa; onun ölmesi büyüyü iptal eder mi?
Affedin bizi diye yalvaracaklar cingözler ama nafileSon değilki başlangıç asıl eğlence orda.. gerçek yurtlarına kavuşuyorlar işte ne güzel.. ALLAH tez vakitte ana vatanlarına göndersin bu fazla maharetli kara büyücüleri.. hünerlerini orda da sergilesinler bakalım AMİN![]()
orda da affedelim diye yapışırlar kene gibi..Affedin bizi diye yalvaracaklar cingözler ama nafile![]()
Her konuyu varlıklara bağlayan arkadaşlar. Lütfen Urum un açıklamasını okuyun. Az öz güzel anlatmış.Sadece varlıklarlara bağlayarak işlem yapıldığını düşürseniz hata yaparsınız.
İşlemler kendini yenileyen doğal enerjiler ile yapılır. Varlık kullanılan büyüleri herkes yapmaz yapamaz ve zaten yeteneği olmayan biri varlıklara bulaşır. Zira çok gereksiz bir külfet.
Büyüler kendini yenileyen doğal enerjiler ile yapılır çoğunlukla. Büyüler büyü yapan ha da yaptırana pek bağlı değildir. Eğer kişi bir şeyi kendine bağlıyor ise kişinin yaşayıp yaşamadığı önemlidir. Onun dışında yapılan işlem, doğaya, gezegen ya da yıldızlara bağlanır. O yüzden kişi ölsede yaptığı işlemin etkisi devam eder.
Tabi çok az işlem ömür boyu etkilidir. Her şeyin bir var oluş süresidir vardır. Çoğu işlem de zaman içinde enerjisini kaybeder. Kişinin ölmesi işlemi devam ettirmeyeceği için tekrarlamamasına neden olur.
Kim ve ne önemli değil bir kişi de olumsuz işlem var ise bunu temizletmek zorunda. Bazen işlemin enerjisi bitiyor ama Küçük bir kalıntı bile pek çok soruna yok açabiliyor
Benim edindiğim bir bilgiye göre, enerjilerin zaten aktif ve var oldugunu ancak onları taşıma, doğru yere iletme, gerekirse onlardan koruma vb işleri yaparlar. Tabii görev ve türüne, ırkına vs göre... Sıfırdan sigil veya servitor benzeri yaratımlarda yoktan yaratılan enerjinin kendisi can sahibi olur gibi konuşuluyor ancak ben bu gibi durumlarda da serbest bir varlığın oraya tanımlandırıldığı kanısındayım. Normalde insanın bir yerden çekip bir yere aktardığı enerjiye olumlu veya olumsuz etki ediyorlar ama iradeye müdahale gerektiren durumlarda hileli teknikler uyguluyorlar.Her konuyu varlıklara bağlayan arkadaşlar. Lütfen Urum un açıklamasını okuyun. Az öz güzel anlatmış.
Emin mısınız?Ölünce yine büyü yapmak isteyecek ama bu sefer yapamayacak.
Emin mısınız?
Bir de olsa htimal var yani.. Bir ihtimal haklı da olabilirsin cnm![]()
![]()
Bir de olsa htimal var yani.![]()
@Rhea öbür tarafta seninkiler sana büyü yapmayı denemek ister , benimki de bana bağlama yapmayı denemek ister kesinÖlünce yine büyü yapmak isteyecek ama bu sefer yapamayacak.
Tabiki akı karası olmaz.Bu işte böyle bir kişisel alan ihlalidir. Büyünün akı karası olmaz.
Tabiki akı karası olmaz.
Bilmediğimiz birşey anlatmadiniz zaten.
Sevdigimz insanların karmasini üstlenmek istiyorsak bu bizim bilinçli seçimimiz.
Negatif zaten hak olunca yapılır. Karma açısından ok orası.
İkna olmadık yani![]()