Senden daha üst konumda olan bir varlığın senden gelebilecek az şeylerle senle anlaşma yapması açıkçası ne aklıma yattı ne de mantığıma.Demon 1 şarap 2 üzüm ile yola geliyorsa burada demonların haklarının çok ezildiğini ve acilen asgari ücrete zam adlı pankartlarını açıp lejyonları protesto etmelerini tavsiye ederim

Belial gibi güçlü bir demon kralının senden bu kadar küçük ve onun için anlam ifade etmeyecek şeyler istemesi olayın arka planında başka işlerin döndüğü anlamına gelir.Tabi bu benim fikrimdir.Konu hakkındaki diğer düşüncelerinizide duymak isterim.
2 yıldır bu varlıklarla çalışıyorum, açıkçası bir anlaşma sonrası çıkarı için bir şey isteyen bir demona bile rastlamadım. Bu varlıkların seni kullandığını düşünsen bile, sigilini yakıp sürgün ritüeli yapıp durumu bitirebilirsin. Böyle yaptıktan sana ulaşamazlar. Ne bekliyorsun? Anlaşma yaptıktan sonra ruhunu ele geçirilip, Demon'dan, "artık benim kölemsin" demesini mi bekliyorsun?
Bana inanmıyorsan, Occult Nation, demonsanddemonolatry forumlarında yıllarca demonlarla çalışan insanların konularına bak. Neler yaptıklarına ve daha doğrusu demonlar ile neler yapabildiğine bir bak. Sonra bu gizlimabette bahsedilen demonlarla aynı olup olmadığını kontrol etmeni tavsiye ederim.
Demonlar insanların enerjileri ile beslenir.
Yukarıda dediğim gibi, enerjinle beslendiğini düşünsen bile direkt sürgün yapıp onun enerjisi hayatından çıkarıp durumu ortadan kaldırıp, ardından sigilini yakarak durumu bitirebilirsin.
Bu hareket, o demonun sana ulaşmasını engeller. Sigiller, o varlıklara ulaşmak için kullanılan majikal şekillerdir. Sen o'nu yaktığın takdirde o varlık sana asla ulaşamaz ne olursa olsun.
Diğer bir anlaşma yöntemi de, istediğin şeyi onlara yaptırmak için onların istediğini yapmaktır: Ama Onlar da zaten seni pil gibi kullanarak tüketecekleri için , seni uzun vadede bunalıma sürükleyecek şeyleri isteyeceklerdir. Bunu da sana söylemezler. Doğru gelişimi sağlayamadı isen sen de bundan şüphelenmezsin. Sonuçta her istediğini yaparlar ama bir yandan da seni yemlediklerini farkedip farkedemediğine bakarlar. Hz. Süleyman bu konuda çok titizdi. Ölümüne kadar bilinçli kaldı. Yoksa onu perişan ederlerdi peygamber olmasa.
İstediğin şeyi almak için, istediği şeyi yapmana gerek yok. Direkt koşulsuz olarak istediğini alabilirsin. Benim orada bahsettiklerim istisnai durumlardı. BU İSTİSNAİ durumlar her zaman olmuyor. Haa araya pakt anlaşmaları girerse işte o kısım değişir.
Düşün bi kere ! Onların alemnde para geçmiyor. Enerji sermayenle ödeme yapıyorsun. Enerji olarak ne kadarsın? Zeka olarak zaten senden hızlı düşünüyorlar , zekanla yenemezsin onları. Çünkü zekice yaptığını sandığın hamleni bile içinden onlar sana sezdirir sen de yine kendinden zannederek onların 2 aşamalı tuzağına düşersin. Öfke nöbetlerine veya tükenmişlik sendromlarına evrilir bu süreç. Şeytanı yenmek için değil, tuzağı görüp Allaha sığınmak için yaratıldık. Nas suresinin sırrını ıskalarsan bittin. İnatlaşamazsın bile seni kendileri olarak değil, senin kendi dürtülerini sana karşı kullanarak seni yenerler. Yani anlaşma yaptığın anda artık bilincinin kontrol edilemez tarafının kontrolü tamamen onlara geçer ve bu işten anca onlar karlı çıkar. Sen onları gün içinde göremiyorsun, sadece varsayımlarınla veya enerjinin düşmesi veya değişmesi üzerinden onları anlamaya çalışıyorsun. Onlar ise seni 7/24 doğuştan kabiliyetle görebiliyorlar. Şimdi bu işlere girmek isteyen girsin. Ama kendine bir akıllanma payı da bıraksın. Yoksa aklını kaçırdıktan sonra kayıp ruhlar kervanına katılmayla da sonuçlanabilir iş.
Güzel senaryo, 4 sezon türk korku filmi çıkar. Ama şu konu da haklısın evet Demonlar insanlardan zeki olabilir ancak hepsi değil.
Peki bu ürettin senayo için konuşayım, bu varlıkların hepsi farklı enerjilerle beslenir. İnsan enerjisiyle beslenmiyor ve insan enerjisine gerek duymazlar. Yukarıda birçok kez tekrar ettim hala da edeyim, seni kullandığını mı düşündün direkt bağlantıyı kesersin.
Ki bir demonun altında bile milyonlarca hükmettiği lejyonları ve krallıkları var; senin kontrolünü ele geçirip ne yapsın seni? İnsanları kölesi yapmayı sevmezler. İnsanlarla iç içe olmayı seviyorlar, güçlerini dünya üzerinde kullanmayı seviyorlar.