URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
deneyimlerinizi buraya yazınız insiliye takvimi içindeki konuya değil. özel mesaj ile deneyimlerinizi bildirmeyiniz buraya yazınız herkez bişeyler öğrensin
astral seyehate çıkmak zordur. bir kere olduktan sonra gerisi kolay olurda ilk sefer biraz kasar adama titreşim seviyesi. ortam vs vs herşey birer etkendir. kat çalışmasından ziyade geçmiş üzerinde ilerlemenizi sağlamak amacı vardı ilk sever için. katılacak çok kişi vardı ama deneyimlere yazan yine çok az kişi olmuş. bende şimdi yazabiliyorum. çok yoruldum ve sonra uyudum. urum ile bereber yaptık zaten. geçmişin içinde gezdik. önemli bir anının gerçek iç yüzünü çözmeye yönelik bir çalışmaydı. sonrada geleceğe gittik. çok fazla yüklenmedi. tabiki ama gelecek diğer çalışmalarada katılın aklınıza geldikçe zikrini yapın. kendi kendinize denemeler yapın. zamanla yoluna girecektir. daha önce arkadaşlarımız yaptı siz de yapacaksınız.
emin olun kendinize güvenin olmayan bişey canınızı sıkmasın. çünkü olmuyor değil aslında hazırlanıyorsunuz. beden ve ruh gelişiyor.
hayırlı olsun arkadaşlar. bir daha ki seferde hep beraber yaparız
beni elimden deilde ayağamdan çekiyolardı sankibeni 10 kişi gelse zor kaldırır sanırsam tam havalandığımı hissediyorum evt oluyo gibi deyince tekrar iniyorum çok zor yaa..