Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

O zaman şehir değişikliği ve ataman için bişeyler yapmayı denesen,istemiyormusun majisel bişeylerle olsun diye. Arakneler de olur da başka yöntemler tavsiye ederim yapmaya niyetin varsa.Arakne sonrasında sarsıcı olabilir sonuçta kendi geleceğin ve iş hayatın.Arakneyi insan ilişkilerini ayırmak,karsıdakini zarara uğratmak ve savunmasını yıkmak dışında tercih etmemek daha eftal.Herşey herşeye yapılmıyor tecrübe ettikçe anlaşılıyor.

O zaman şehir değişikliği ve ataman için bişeyler yapmayı denesen,istemiyormusun majisel bişeylerle olsun diye. Arakneler de olur da başka yöntemler tavsiye ederim yapmaya niyetin varsa.Arakne sonrasında sarsıcı olabilir sonuçta kendi geleceğin ve iş hayatın.Arakneyi insan ilişkilerini ayırmak,karsıdakini zarara uğratmak ve savunmasını yıkmak dışında tercih etmemek daha eftal.Herşey herşeye yapılmıyor tecrübe ettikçe anlaşılıyor.
Büyü de denedim yine olmadı.
Arakne ile yapmıştım galiba birkaç büyü daha yaptım farklı yöntemlerle.
Yok yani ben kurtulmaya çalıştıkça daha beter oldu hep.

Büyü de denedim yine olmadı.
Arakne ile yapmıştım galiba birkaç büyü daha yaptım farklı yöntemlerle.
Yok yani ben kurtulmaya çalıştıkça daha beter oldu hep.
Bazen çok enerji yoğunluğundan dolayı olumlu sonuç alamayabilirsin ama büyü de tutmama imkanı yok bir yerde atladığın bişeyler vardır hedefe ulaşmıyordur.Tek işlemle sonuç almak istemişindir vermeme durumu olur.Engelleri yok etmeden başarı getirmez hiçbir işlem.İstersen bu kısımdan değil de bi konu aç ordan kademe kademe gidebiliriz.

Bazen çok enerji yoğunluğundan dolayı olumlu sonuç alamayabilirsin ama büyü de tutmama imkanı yok bir yerde atladığın bişeyler vardır hedefe ulaşmıyordur.Tek işlemle sonuç almak istemişindir vermeme durumu olur.Engelleri yok etmeden başarı getirmez hiçbir işlem.İstersen bu kısımdan değil de bi konu aç ordan kademe kademe gidebiliriz.
Konu açamam maalesef çok fazla ayrıntı vermem gerekebilir o durumda.
Enerji yoğunluğu derken nefret enerjisi olabilir, bir ara sosyal medya arkadaşlık siteleri orda burda tanıştığım kişiler bile orası ile bağlantılı kişilerdi baktığında komum, kariyer, maddiyat olarak iyi durumdalar milletin arayıp bulamadığı türden yani, ama ben her gün oraya nefretimi dillendirdikçe orayla alakalı durumlara denk geliyordum hep :ROFLMAO:
Arakne ile yaptığım aşamalı bir işlem değildi diye hatırlıyorum.
Kurumun egregorunun güçlü olması, benim bahtsızlığım bana yapılan kısmet kapatma mutsuz olsun sürünsün ölsün tarzı büyülerin etkileri, tabi bir de benim salaklığım enerjimi çalan asalaklara taviz verip vakit kaybetmiş olmam.
Zaten adım atıyorsun torpil kurtulması zor bir yer kapıları açsalar çalıştıracak personel bulmak epey zor olabilir. Kaç hayatı hiç ettiler bu şekilde neyse.
Aslında.. arakneler engelleri yok eder yolu temizler diye düşünmüştüm.

Geri