nurumm
Kayıtlı Üye
Runeler daha iyiArakneler dışında hangi uygulama veya uygulamalar daha uygun acaba
Runeler daha iyiArakneler dışında hangi uygulama veya uygulamalar daha uygun acaba
Rune kullanın. Psikolojik olarak tüketme durumu yok.Öncelikle burda @nurumm Hanıma teşekkür ederim. Aylar önce bana çok yardımcı oldu. Ama şunu eklemek istiyorum arakne glifler öyle şekil çizeyim, okuma yapayım muhabbeti değil. Ben Ekim-Kasım ayında bu işlerle çok ilgilenip istediğim çoğu kişiyide ayırdım. Fakat ben de ne enerji kaldı ne psikoloji. Depresyondan arakne glifleirni bırakınca çıkabildim. Çünkü bu glifler sadece enerji ile çalışıyor . Tüm enerjim gidiyordu, mutsuzluktan ölmek istiyordum. Evet çok lazım olursa yine yapacağım . Ama 6-7 aydır yapmadığım için psikolojim çok iyi. Yapanlar bunu göze alsın
Kesinlikle çok iyi gözlemleme.Bende en son sevdiğim insanlara patlıyorum. Yolları ayırıyorum. mesela başkasına ayırma işlemi yaparken bende de böyle yan etkileri oldu.Kolay kolay bende başvurmuyorum.Başvurursam yumurta ile koruma çok iyi oluyor.En azından bana isabet etmiyor.Runeler hem yumuşak hem bana yan etkisi olmuyor aksine çok daha iyi geliyor.Öncelikle burda @nurumm Hanıma teşekkür ederim. Aylar önce bana çok yardımcı oldu. Ama şunu eklemek istiyorum arakne glifler öyle şekil çizeyim, okuma yapayım muhabbeti değil. Ben Ekim-Kasım ayında bu işlerle çok ilgilenip istediğim çoğu kişiyide ayırdım. Fakat ben de ne enerji kaldı ne psikoloji. Depresyondan arakne glifleirni bırakınca çıkabildim. Çünkü bu glifler sadece enerji ile çalışıyor . Tüm enerjim gidiyordu, mutsuzluktan ölmek istiyordum. Evet çok lazım olursa yine yapacağım . Ama 6-7 aydır yapmadığım için psikolojim çok iyi. Yapanlar bunu göze alsın
Kullandım. Ama hep olumsuz için, o da beni tüketti. Tabii bu aralar yeniden runeler kullanmayı düşünüyorumRune kullanın. Psikolojik olarak tüketme durumu yok.
NurummmKesinlikle çok iyi gözlemleme.Bende en son sevdiğim insanlara patlıyorum. Yolları ayırıyorum. mesela başkasına ayırma işlemi yaparken bende de böyle yan etkileri oldu.Kolay kolay bende başvurmuyorum.Başvurursam yumurta ile koruma çok iyi oluyor.En azından bana isabet etmiyor.Runeler hem yumuşak hem bana yan etkisi olmuyor aksine çok daha iyi geliyor.
Merhaba bunun icin arakne glifleri kullandınız?Öncelikle burda @nurumm Hanıma teşekkür ederim. Aylar önce bana çok yardımcı oldu. Ama şunu eklemek istiyorum arakne glifler öyle şekil çizeyim, okuma yapayım muhabbeti değil. Ben Ekim-Kasım ayında bu işlerle çok ilgilenip istediğim çoğu kişiyide ayırdım. Fakat ben de ne enerji kaldı ne psikoloji. Depresyondan arakne glifleirni bırakınca çıkabildim. Çünkü bu glifler sadece enerji ile çalışıyor . Tüm enerjim gidiyordu, mutsuzluktan ölmek istiyordum. Evet çok lazım olursa yine yapacağım . Ama 6-7 aydır yapmadığım için psikolojim çok iyi. Yapanlar bunu göze alsın
77 sayfayı okusaydınız anlardınız. Bu böyle söylememle bitecek bir şey değil detayla anlatımım var. 70 sayfadan sonrasına bakarsanız anlarsınızMerhaba bunun icin arakne glifleri kullandınız?
eğer buna sebep olduysa işlemi sil baştan tekrardan yapmalı mı yoksa 1 hafta geçmesini mi beklesin@nurumm sevgili nurum arkadaşım glif işlemini tam düzgün yapamamış
iki kişinin arası komple bozulsun diye niyetlenip laa ve rekoyu yapmış ama fotoğraf kullanmamış irade kırma yapmamış sonuç= zaten araları bozuk olan bu iki kişinin iyice aralarının bozulmasını beklerken bugün barıştıklarını öğrenmiş
işlemi eksik yaptığı için glifler farklı etki yaratmış olabilir mi![]()
Hayır hayır ters tepmesi olamaz işlem başarısız olmuş.Reko zaten savunma kırar ben pek tercih etmiyorum rekoyu eklediğim zamanlarda.Glif formülünü kuvvetlendirip niyeti açık net ve sıraya göre okusun bu önemli runelerede alfabede gliflerde belli bi düzene göre sıralayın ve sıraya göre niyet okuması yapın.@nurumm sevgili nurum arkadaşım glif işlemini tam düzgün yapamamış
iki kişinin arası komple bozulsun diye niyetlenip laa ve rekoyu yapmış ama fotoğraf kullanmamış irade kırma yapmamış sonuç= zaten araları bozuk olan bu iki kişinin iyice aralarının bozulmasını beklerken bugün barıştıklarını öğrenmiş
işlemi eksik yaptığı için glifler farklı etki yaratmış olabilir mi![]()
Beklemesine gerek yok istediği zaman yapması her zaman daha başarılı sonuçlar doğurur.eğer buna sebep olduysa işlemi sil baştan tekrardan yapmalı mı yoksa 1 hafta geçmesini mi beklesin
yaaa çok teşekkür ederim harikasınızLaa,Reko,Bel,Kha,Fee ayırmak için çok etkili formül bileşimidirResimleri yoksa çöpten dahi olsa çizsin isimlerini çizimlerin üzerine yazsın ve hatta elinde varsa doğum tarihi bilgilerinide ilave etsin sonuç alacaktır.
ayy evet para içinde çok iyi oluyor olmadık yerden bişeyler geliyorbu arada bende bi deneyimimi paylaşıyım hızlı para için yapmıştım 15 bin tl lazımdı niyetlenirken belirttim para ertesi gün geldi![]()
sizi etiketleyecektim unutmuşum pardonaklıma şöyle bi kombinasyon geldi acaba uygun mudur?
bi sınava hazırlanırken az zaman kalmışsa özellikle dikat eksikliğine sahip biri çalıştığı dersten tam verim almak istese ve şu kombinasyonu kullansa nasıl olur?
maşet,laa,nudo
maşet hedefimize ulaşmak için laa motivasyon düşüşleri dikkat dağılması yaşamamak ve bizi zinde hırslı tutması için
nudo mesela kişi ingilizce çalışıyor diyelim ve grammerda anlamakta zorluk çektiği bi kısım var belki bu glifin etkisi zihnimizi ekstra açabilir diye düşündüm?
hato eklenirse nasıl olur bi baktım ama ders çalışırken detaylarda boğulmamıza neden olabilir diye düşündüm
Tavsiye etmem.Eğitim alanınızda böyle bi uygulama bence zararınıza olur yapmayın.Ben eğitim yönünden denediğim kişiler oldu daha kötüye gitti süreç.İstediğini veriyor ama başka yerden çok daha büyük bi delik açıyor.aklıma şöyle bi kombinasyon geldi acaba uygun mudur?
bi sınava hazırlanırken az zaman kalmışsa özellikle dikat eksikliğine sahip biri çalıştığı dersten tam verim almak istese ve şu kombinasyonu kullansa nasıl olur?
maşet,laa,nudo
maşet hedefimize ulaşmak için laa motivasyon düşüşleri dikkat dağılması yaşamamak ve bizi zinde hırslı tutması için
nudo mesela kişi ingilizce çalışıyor diyelim ve grammerda anlamakta zorluk çektiği bi kısım var belki bu glifin etkisi zihnimizi ekstra açabilir diye düşündüm?
hato eklenirse nasıl olur bi baktım ama ders çalışırken detaylarda boğulmamıza neden olabilir diye düşündüm