Aslında başında beri istediğim kurum ve şehir değişikliğiydi. Olmadı ama hala cevap beklediğim yerler var. Eğer mümkünse bu cehennemden tamamen kurtulmak amacım, bu şehir üstüme mi zimmetli anlamadım, salsın beni artık yeter@Rhea hangisi olsun? Önce hangisini istiyorsan ondan başlayalım.
Büyü de denedim yine olmadı.O zaman şehir değişikliği ve ataman için bişeyler yapmayı denesen,istemiyormusun majisel bişeylerle olsun diye. Arakneler de olur da başka yöntemler tavsiye ederim yapmaya niyetin varsa.Arakne sonrasında sarsıcı olabilir sonuçta kendi geleceğin ve iş hayatın.Arakneyi insan ilişkilerini ayırmak,karsıdakini zarara uğratmak ve savunmasını yıkmak dışında tercih etmemek daha eftal.Herşey herşeye yapılmıyor tecrübe ettikçe anlaşılıyor.
Bazen çok enerji yoğunluğundan dolayı olumlu sonuç alamayabilirsin ama büyü de tutmama imkanı yok bir yerde atladığın bişeyler vardır hedefe ulaşmıyordur.Tek işlemle sonuç almak istemişindir vermeme durumu olur.Engelleri yok etmeden başarı getirmez hiçbir işlem.İstersen bu kısımdan değil de bi konu aç ordan kademe kademe gidebiliriz.Büyü de denedim yine olmadı.
Arakne ile yapmıştım galiba birkaç büyü daha yaptım farklı yöntemlerle.
Yok yani ben kurtulmaya çalıştıkça daha beter oldu hep.
Konu açamam maalesef çok fazla ayrıntı vermem gerekebilir o durumda.Bazen çok enerji yoğunluğundan dolayı olumlu sonuç alamayabilirsin ama büyü de tutmama imkanı yok bir yerde atladığın bişeyler vardır hedefe ulaşmıyordur.Tek işlemle sonuç almak istemişindir vermeme durumu olur.Engelleri yok etmeden başarı getirmez hiçbir işlem.İstersen bu kısımdan değil de bi konu aç ordan kademe kademe gidebiliriz.
Kısmen. Şartlar ve durumlara göre takviye istediği yerler oluyor.Maalesef yeterli gelmediği oluyor.Aslında.. arakneler engelleri yok eder yolu temizler diye düşünmüştüm.
Bu kişiyle tamamen koptuk ufak restleşmeden dolayı ne yapabilirim üstadımGlifler buna uygun değil.Yaparsınız birkaç hafta sevgili modunda takılırsınız,sonra eskiye döner.Runeleri inceleyin,göktürk alfabesine bakın,dimrunirlere bakın onlar daha uygun.