Teyla
Kayıtlı Üye
Savunma açısından mı?Onlar biraz dayanıklı oluyor söyleyeyim.
Savunma açısından mı?Onlar biraz dayanıklı oluyor söyleyeyim.
Evet. Alanlarında onların enerjisinden beslenen varlıklar yabancıların saldırısından izole ediyor bazenSavunma açısından mı?
Konu ile alakalı değil kusura bakmayın ama siz Havas ile de okuma tarzı uygulamalar yapıyordunuz sanırım. Karşı tarafa etki edebildiniz mi bilmiyorum ama siz sürekli mi yapıyorsunuz yoksa belli aralıklarla tekrar mı ediyorsunuz ?Çok arka arkaya yani günaşırı bir şekilde irade kırma, ayırma ve çağırma yaptım 5 gün üst üste yetmiyormuş gibi geldi her seferinde bu işimi bozar mı yoksa daha da kuvvetlendirir mi? Her yapışımda enerjimden gitti ama hayat enerjim çok olduğu için ölüp bitmiyorum. Bütün kalbimle inanarak yapıyorum ama sabırsızlığım oluyor bazen ne önerirsiniz?
etkisini görmedim havasın cidden çok ağır ve yoğun dualar ettim ve zikirler kullandım hatta malzemeler de etkisini ne gördüm ne de hissettim. 1 ay boyunca sürekli yaptım belirli uygulamalarıKonu ile alakalı değil kusura bakmayın ama siz Havas ile de okuma tarzı uygulamalar yapıyordunuz sanırım. Karşı tarafa etki edebildiniz mi bilmiyorum ama siz sürekli mi yapıyorsunuz yoksa belli aralıklarla tekrar mı ediyorsunuz ?
Ben anlatıyorum ama ne yazıkki mesajlarım siliniyor.etkisini görmedim havasın cidden çok ağır ve yoğun dualar ettim ve zikirler kullandım hatta malzemeler de etkisini ne gördüm ne de hissettim. 1 ay boyunca sürekli yaptım belirli uygulamaları
Şu suçlamalardan vazgeçseniz artık. Anlatsanız, mesajınız silinmez. Sürekli aynı cümleler ile ne yazdığınızı herkes biliyor.Ben anlatıyorum ama ne yazıkki mesajlarım siliniyor.
Anlatıyorum işte bir işe yaramayan saçma sapan tamamen psikolojik olarak ilerleyen bi süreç olacak olanı bu işe yaramış gibi kendini avutuyorsun.Şu suçlamalardan vazgeçseniz artık. Anlatsanız, mesajınız silinmez. Sürekli aynı cümleler ile ne yazdığınızı herkes biliyor.
Bireysel bir deneyim bütüne mal edilemez. Herkesin tepkisi etkisi kadar olur. Siz de işe yaramaz ama bir başkasında yarar..Anlatıyorum işte bir işe yaramayan saçma sapan tamamen psikolojik olarak ilerleyen bi süreç olacak olanı bu işe yaramış gibi kendini avutuyorsun.
Bana yapılan büyülerin bazıları da yapan kişi gerçekte dua olduğunu düşünüp havas ile okuma yoluyla yapılıyordu ve Uruma bakımlar yaptırıyordum , yaşadığım şeyler de Urumun anlattıkları ile uyumluydu.Şu suçlamalardan vazgeçseniz artık. Anlatsanız, mesajınız silinmez. Sürekli aynı cümleler ile ne yazdığınızı herkes biliyor.
Zarar vermek de şifa vermek de insanın elinde. Dua, yapılan yaratım gereği bir sihir biçimidir. Kimisi iyileştirmek ister, kimisi kahretmek.Bana yapılan büyülerin bazıları da yapan kişi gerçekte dua olduğunu düşünüp havas ile okuma yoluyla yapılıyordu ve Uruma bakımlar yaptırıyordum , yaşadığım şeyler de Urumun anlattıkları ile uyumluydu.
Tamamen psikolojik psikolojisi zayıf insanı her türlü kandırırsın ve ondan düzeldiğinede benim gibi yazılımcı adam böyle faso fiso işlere inanmaz varlıksız yapılan her iş boş ve umut tacirliği.Bireysel bir deneyim bütüne mal edilemez. Herkesin tepkisi etkisi kadar olur. Siz de işe yaramaz ama bir başkasında yarar..
Sembolleri ilişki hariç kendiniz için denediniz mi mesela ? Kaç kere pratik yaptınız ? O kadar çok etken var ki..
Zaten tılsımları cinler sahipleniyorlar rune , arakne , veya havas vefkleri farketmiyor ve buna göre de ne tür bir niyetle yapılmış ise ona göre de o işin karakterine uygun cinler görev alıyorlar, örnek vermek gerekirse bir ölüm büyüsünde şeytanlaşmış cinler görev alırken havas ile koruma yapılan muskalarda iyi niyetli cinler görev alır, büyüsel metafizik enerjiden maksat esasen cinlerdir zaten.Tamamen psikolojik psikolojisi zayıf insanı her türlü kandırırsın ve ondan düzeldiğinede benim gibi yazılımcı adam böyle faso fiso işlere inanmaz varlıksız yapılan her iş boş ve umut tacirliği.
Hiçbir şey bildiğin yok ve her mesajında aynı şeyi tekrar ediyorsun. Senin yapamadığın, beceremediğin şeyler olabilir, ama bu onların olmadığı anlamına gelmez. Sadece sen beceremiyorsun.Tamamen psikolojik psikolojisi zayıf insanı her türlü kandırırsın ve ondan düzeldiğinede benim gibi yazılımcı adam böyle faso fiso işlere inanmaz varlıksız yapılan her iş boş ve umut tacirliği.
Aynen runedir bi mantığı olmayan sembollere inanmaya devam et psikolojik olan bir şeyi size inandırıp paranızı alırlar.Hiçbir şey bildiğin yok ve her mesajında aynı şeyi tekrar ediyorsun. Senin yapamadığın, beceremediğin şeyler olabilir, ama bu onların olmadığı anlamına gelmez. Sadece sen beceremiyorsun.
Bu tarz işlemlerde bilgi alabiliyormusun birine bir şey yaptığında yok işin masallara hurafelere kalıyor.Zaten tılsımları cinler sahipleniyorlar rune , arakne , veya havas vefkleri farketmiyor ve buna göre de ne tür bir niyetle yapılmış ise ona göre de o işin karakterine uygun cinler görev alıyorlar, örnek vermek gerekirse bir ölüm büyüsünde şeytanlaşmış cinler görev alırken havas ile koruma yapılan muskalarda iyi niyetli cinler görev alır, büyüsel metafizik enerjiden maksat esasen cinlerdir zaten.
Ben açıkçası rune veya arakne de denedim üzerimde kötücül cinler vardı sihir ile gelen fakat bir fayda göremedim. Kendi tecrübelerime göre konuşmak gerekir ise Havasın etkili olduğunu gördüm, en azından bende öyle idi.Bu tarz işlemlerde bilgi alabiliyormusun birine bir şey yaptığında yok işin masallara hurafelere kalıyor.
Anlamadığınız şey şu aslında ; bir başkasına yaptırmıyoruz, kendimiz yapabiliyoruz.Aynen runedir bi mantığı olmayan sembollere inanmaya devam et psikolojik olan bir şeyi size inandırıp paranızı alırlar.
Zekice tasarlansanız da, siz de anlaşılmaz bir kodsunuz.benim gibi yazılımcı adam böyle faso fiso işlere inanmaz
Beni ne yaratan ne yarattıkları çözebilir masallara ayıracak vaktim yok bu konuda netim böyle şeylere anca psikolojisi zayıf kişiler inanır.Anlamadığınız şey şu aslında ; bir başkasına yaptırmıyoruz, kendimiz yapabiliyoruz.
Zekice tasarlansanız da, siz de anlaşılmaz bir kodsunuz.