"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara Buluşması Yeniden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mmm...poğaça, çikolatalı muffin ve elmalı turta
turtada kesin tarçın da vardır, he ?
uff...

valla eridim gittim burada :(

Ben de şokellalı sünger kekle beraber, sayın Adarr' ın muhtemelen acıyı dolduracağı çiğ köftenin acısını bastıracak, bol bol ayranla tedbirli olarak gideceğim :D

sünger kek:( tadı damağımda kalan sünger kekin ve toplantının tadını çıkarmışsınızdır umarım geçen buluşmada ordaydım ve herşey çok güzeldi bu buluşmada da orada olmayı çok isterdim...eminim yine çok eğlenceli bir buluşma olmuştur.Kıskandım eridim bittim:) pastalar yemekler çaylar birinin boğazında kaldıysa benim gözüm vardı bilgilerinize...:)

üfff kıskandııımm yaaa kimbilir ne kadar faydalı şeyler öğrenmiştir katılanlar ve ne eğlenceli geçmiştir.Üstelik de her yönden tadı damağınızda kalacak bir toplantı olmuş besbelli(pasta börek oh ne ala)...

üfff kıskandııımm yaaa kimbilir ne kadar faydalı şeyler öğrenmiştir katılanlar ve ne eğlenceli geçmiştir.Üstelik de her yönden tadı damağınızda kalacak bir toplantı olmuş besbelli(pasta börek oh ne ala)...

SevgiIi Serfiraz :) Sanırım gidenIer geri geImedi çok sevdiIer orayı :) Baktım da giden kimse nasıI geçtigini yazmamış :D :D :D
Meraktan çatIıyacagım ben gidemedim ya kıskanıyorum utanmadan :D

arkadaşlar yediğiniz içtiğiniz sizin olsun diyemeyeceğim için kusura bakmayın yaa çukulatalı muffin,poğaça,sünger kek unutulmaz sohbetlerle birleşince eminim vaktin nasıl geçtiğini bile anlamamışsınızdır.

Toplantı mükemmeldi. Farkındalık sohbetleri ile farklı bir havada geçti. Daha sonra kişilerin sorularına cevaplar vermeye çalıştık. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. En son yapılan aydınlanma meditasyonu gerçekten yaşamaya değer bir deneyimdi. Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.

12 13 kişiydik sanıyorum. Tam sayıyı hatırlamıyorum. Geleceğim deyip de gelmeyenleri de saysak ve ona göre hazırlıklar yapsak 45 kişinin üzerinde kişi sözde geliyordu. Ama sitenin huyunu bildiğim için iyi ki 15 kişi olarak plan yapmışım. Katılan arkadaşlar yazarsa nasıl olduğunu belki biraz pişmanlık duyar gelmeyenler :D

Toplantı mükemmeldi. Farkındalık sohbetleri ile farklı bir havada geçti. Daha sonra kişilerin sorularına cevaplar vermeye çalıştık. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. En son yapılan aydınlanma meditasyonu gerçekten yaşamaya değer bir deneyimdi. Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.

yoğun olmasaydım hafta sonu atlar otobüse soluğu toplantıda alırdım,ya üzüldüm gelemediğimeee

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık, her şey çok güzeldi. Bilgilendirici sohbet, zihin gücü ve olumlamayla ilgili uygulamalar, aydınlanma meditasyonu, çiğ köfte yapımı :D derken akşamı yaptık. Biz daha sık toplanmayı düşünüyoruz, arzu eden katılır.
Önceki toplantıda olup da bugün katılamayan serfiraz, leda, sonol ve diğer üyelerimizide sevgiyle andık. Hele Leda, sünger keki keserken hep sen, suratının yarısını kaplamış olan nutellalı halin aklıma geldi.
Bir daha ki toplantıya daha çok katılım olur umarım, gelmek isteyip de gelemeyenleri bir daha ki sefere bekliyoruz :)
Sevgi ve ışıkla kalın:)

Elmalı turtayı Mefetseger yaptı. Geldiğinde o cevap verir. Ben bilmiyorum. :D Ama güzel olmuş ben çok sevdim elmalı turtayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri