"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara Buluşması Yeniden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Aja :) İstanbul buluşmamıza katkıda bulunalım öyle Antalya filan akıl karıştırır :) Hakikatten çok az bir imkanım olsa düşünmezdim bile şöyle bekarım özgürüm gidebilirim modunda olan herkes gitsin çok kalabalık olsun yer kalmasın bize de iç geçirmek düşsün.Bir gün İstanbulda buluşacağız kuantum filan yapayım neme lazım içimizde kalıyor yoksa :)

Canım benim :) AntaIya zaten hikaye :) Ama senin adına diIiyorum ki hayatında bir süpriz yada mucize oIsun ve Ankaraya gitmen gereksin ayın 18.de :)

Mutlaka bekleriz kapımız her zaman sizlere açık. Ama siz yine de bu özel günü kaçırmamaya çalışın :)

Mutlaka bekleriz kapımız her zaman sizlere açık. Ama siz yine de bu özel günü kaçırmamaya çalışın :)

BiIinmeyen bir güç oraya geImemi engeIIiyor sayın yuIe, bu şahsı yada varIıgı buIabiIirmiyiz :D

Allah bir mecal vermezse geIicegim inşaIIah , zaten bir arkadaşımla küçük bir hesabım var 1 taşIa 2 kuş ;)

BiIinmeyen bir güç oraya geImemi engeIIiyor sayın yuIe, bu şahsı yada varIıgı buIabiIirmiyiz :D

Allah bir mecal vermezse geIicegim inşaIIah , zaten bir arkadaşımla küçük bir hesabım var 1 taşIa 2 kuş ;)

Umarım sorunu çözersiniz ve sizinle de görüşme tanışma imkanımız olur.

Umarım sorunu çözersiniz ve sizinle de görüşme tanışma imkanımız olur.

Sayıb yuIe sanırım bu kez de oImayacak.. :( SizinIe tanışmayı bende herkes gibi istiyorum.
Kısmet ne diyim, bazen çok istedigimiz şeyIer oImuyor ve üzerine de ısrarla gitmek istemiyorum bu yüzden hayırIısı ..

Ben çok istiyordu ama şimdi dönüşü
Ankara üzerinden yapayım dedim o zaman Ankara da oluş saatim 18.00 civarı. Üzerine artı oraya ulaşım derken (çiğ köfte, börek, kek, simit , çay peynir nanik yapıp, kanat çırparak uçuşuyorlar şu an gözümün önünde :) )mantık başka bir sefere kısmetse dedirtiyor doğal olarak.

Davet eden ve icab eden herkese keyifli saatler diliyorum :)

Geri sayım başladı, biz gelecek olan üyelerimizi bekliyor olacağız :)
Gelmek isteyip gelemeyenleri de bir sonra ki toplantıya bekliyoruz.

Sayın Adarr çiğ köfteyi tekrardan hatırlatayım, sonra unuttum demeyin :D

Sevgi ve ışıkla kalın:)

bende gelmek istiyorum mesajımı da gönderdim ama toplantı yerine nasıl gidiliyor ? yani filistin caddesinden geçen dolmuş otobüs falan ... oraları pek bilmiyorum da ...

İletişim bilgilerini vermiştim yukarıda. Kızılaya kadar gelin geri kalanı tarif ederiz telefonda.

hem okulların açılmasına 1 gün kala hem yeni öğreniyorum hem manisada yaşıyorum :( offfff inşallah ben bir gün etkinliğinize katılcam

Giden herkese güzel saatIer diIiyorum eminim ki güzel geçicek.İnşaIIah başka topIantıIarda hatta yeni ve eski arkkadaşIarIa ....

Ben de şokellalı sünger kekle beraber, sayın Adarr' ın muhtemelen acıyı dolduracağı çiğ köftenin acısını bastıracak, bol bol ayranla tedbirli olarak gideceğim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri