"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara Buluşması Yeniden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiri caizse eIi işte gözü oynaşta derIer buna Hepsi sizin oIsun ben bi oraya gitsem yeter AJA bi git ama o pastadan yeme tamam daha karlı olur bi dilim fazla yeriz

Herkesin ayın 18inde kendini bir şekilde ayarlayıp gelmesini tavsiye ederim. Yapılacak değişik uygulamaların yanında ortamın sıcaklığı ve sohbetlerin derinliği, ayrıca embriyonun pastası için bile gidebilirim :D Ayrıca sevgili Adarr birkez de ben hatırlatıyım. Çiğ köfte sözünüzü unutturmamak için tekrar söylemek isterim. :D

Herkesin ayın 18inde kendini bir şekilde ayarlayıp gelmesini tavsiye ederim. Yapılacak değişik uygulamaların yanında ortamın sıcaklığı ve sohbetlerin derinliği, ayrıca embriyonun pastası için bile gidebilirim :D Ayrıca sevgili Adarr birkez de ben hatırlatıyım. Çiğ köfte sözünüzü unutturmamak için tekrar söylemek isterim. :D

Evet sayın Adarrın çig köftesini bende duydum :D TatIıdan çok bu daha hoş oIur acı acı :D piskopatlıgım mı tuttu ne :D

bende yeri bilmiyorum ama bulurum mesele değil yeterki sizi bi göreyim :D hepinizi hayal ettim ama bakalım tutturabilecekmiyim :D

Sivastayım Ocak ayından sonra yapılan ilk etkinliğe sınavlarımla çakışmazsa kesinlikle katılmayı düşünüyorum.

Gitmeyen üyelere tavsiyem gidebilecek durumda olanlar mutlaka katılsın.Son buluşmada oradaydım çok keyifliydi bol bol pasta simit cola kahve çay için..karşılıklı deneyimler ve sorular ve buna ilişkin cevaplar.Aslında bir nevi eğitim gibi olmuştu.Hem eğlenmek hem öğrenmek hemde pratik yapmak için ideal olduğunu göreceksiniz.

AAA tanıdım sizi.Sizi sitede görmek ne güzel.....Yeniden,eğitimlerde görüşmek dileğiyle...Kendinize iyi bakın...

gelmeyi cooook isterdim şimdi yorumları okuyunca daha bir heveslendim fakat ne yazıkki gelemiyorum :(

Hehehe ayarladim buyuk ihtimalle geliyorum :) ama ilk oldugu icinde biraz cekinmiyor degilim :\

Sevgili Aja :) İstanbul buluşmamıza katkıda bulunalım öyle Antalya filan akıl karıştırır :) Hakikatten çok az bir imkanım olsa düşünmezdim bile şöyle bekarım özgürüm gidebilirim modunda olan herkes gitsin çok kalabalık olsun yer kalmasın bize de iç geçirmek düşsün.Bir gün İstanbulda buluşacağız kuantum filan yapayım neme lazım içimizde kalıyor yoksa :)

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri