S
SoNoL
Tabiri caizse eIi işte gözü oynaşta derIer buna Hepsi sizin oIsun ben bi oraya gitsem yeter AJA bi git ama o pastadan yeme tamam daha karlı olur bi dilim fazla yeriz
Herkesin ayın 18inde kendini bir şekilde ayarlayıp gelmesini tavsiye ederim. Yapılacak değişik uygulamaların yanında ortamın sıcaklığı ve sohbetlerin derinliği, ayrıca embriyonun pastası için bile gidebilirimAyrıca sevgili Adarr birkez de ben hatırlatıyım. Çiğ köfte sözünüzü unutturmamak için tekrar söylemek isterim.
![]()
çok gelmek istiyorum.ilk defa benimle aynı ilgi alanları olan insanlarla karşılaşıcam.bu fırsat kaçmaz.aştide inince metroyla yada ankarayla gelınıyor mu?
tarot destelerımızı de getırebılırmıyız![]()
Gitmeyen üyelere tavsiyem gidebilecek durumda olanlar mutlaka katılsın.Son buluşmada oradaydım çok keyifliydi bol bol pasta simit cola kahve çay için..karşılıklı deneyimler ve sorular ve buna ilişkin cevaplar.Aslında bir nevi eğitim gibi olmuştu.Hem eğlenmek hem öğrenmek hemde pratik yapmak için ideal olduğunu göreceksiniz.
GeImeyi düşünüyordum ama vazgeçtim sanırım...
Hehehe ayarladim buyuk ihtimalle geliyorumama ilk oldugu icinde biraz cekinmiyor degilim :\
Sayın Yule İstanbul buluşmasını bekliyoruz... lütfen biz istanbuldakileride düşünün...