"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

17.03.2013 Gizlimabet Ankara Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul'da ne zaman toplantı yapılsa,özellikle burada yapın diye ısrar eden üyelerimiz dahi gelmedi.
Bu arada ne video ne de fotoğraf daha önce de belirttiğim sebeplerden dolayı paylaşamayız.

İstanbul'da ne zaman toplantı yapılsa,özellikle burada yapın diye ısrar eden üyelerimiz dahi gelmedi.
Bu arada ne video ne de fotoğraf daha önce de belirttiğim sebeplerden dolayı paylaşamayız.

Sayın embriyo siz yapın da, katılımı görün derim. Bu Ankara toplaşmasından sonra eminim İstanbul toplaşması da baya yoğun geçecektir. Bize de yazık :) İstanbul'daki üyeleriniz üvey evlat mı? :D

Sayın white queen, hep böyle deniyor.:) Ama herkesin nedense işi çıkıyor.:D

Sayın Delena, neden utanacaksınız? İlk saniye kapıyı çalarken belki çekinirsiniz, ama içeri girdiğiniz an utanma, çekinme kalmaz. Çoğu kişi birbirini tanımıyor. İçinizi ferah tutun.

Sayın embriyo siz yapın da, katılımı görün derim. Bu Ankara toplaşmasından sonra eminim İstanbul toplaşması da baya yoğun geçecektir. Bize de yazık :) İstanbul'daki üyeleriniz üvey evlat mı? :D

Hayırlısı ile Ankara buluşmasını tamamlayalım,İstanbul için Alin ve ben de ısrarcı politikamızı sürdüreceğiz. :) Ama yakın bir zamanda olmaz diye düşünmekteyim,malum önümüz yaz İstanbul'da kimse kalmaz.

Kıskançlığım tavan yaptı, biraz daha okumaya devam edersem ardından ağlama krizleri gelecek. :boat:Ankara'ya senenin bir döneminde gelebiliyorum peki o zaman ziyaret edebilir miyim sizleri? Bu arada İstanbul'a gelseniz bile eşimi ikna etmek bir muamma... Sizleri + bütün mabet üyelerini görmeyi gerçekten çok isterim. Eşimi ikna etmek adına yapabileceğim bir uygulama var mı? :D

Ankara'ya geldiğinizde istediğiniz zaman Larimar'ı ziyaret edebilirsiniz. Aramanız yeterlidir. İstanbul'da toplantı olacağı zaman bir arkadaşınızla buluşuverin, hatta arkadaşınızı da toplantıya getirin. Böylece yalan da söylememiş olursunuz:D

Bu arada bazı üyelerimiz toplantı girişinde para olup-olmadığını soruyor. Kesinlikle para söz konusu değil, kapımız ve kalbimiz tüm üyelerimize karşılıksız açıktır:)

Sevgili üyelerimiz; istek üzerine ve sizlerle daha fazla vakit geçirmek için toplantı saatimiz 12:00'a alınmıştır. Tarihte herhangi bir değişiklik yoktur.

Sayın delena, neden utanacaksınız? İlk saniye kapıyı çalarken belki çekinirsiniz, ama içeri girdiğiniz an utanma, çekinme kalmaz. Çoğu kişi birbirini tanımıyor. İçinizi ferah tutun.
Haklısınız tabi ama ister istemez oluşuyor bir çekingenlik. Bir de yaş sıkıntısı var tabi, muhtemelen herkes benden yaşça bayağı bir büyük olacağı için çekinmeden edemiyorum :( Ama genede gelmek için elimden geleni yapmakta kararlıyım :)

Sayın delena;

Yaş konusunu lütfen sıkıntı yapmayın. Bu toplantılar hem sizleri tanımak, hem de her zaman söylediğimiz gibi Gizlimabet Ailesi'nin arasındaki bağı kuvvetlendirmek için yapılıyor. Tüm çekincelerinizden sıyrılmanız ve orada olmanız dileğiyle. :Angel_anim:

Peki kimin kim olduğu nasıl anlaşılacak ? Kullanıcı isimlerimizin yazdığı yaka kartları mı takacağız ? :D

Bi de nispet yapar gibi o keki yiyeceğiz, bu şerbeti içeceğiz demeniz yok mu? :smash:
Burada gidemeyenlerde var. :boat: Acıyın bize. :offtopic:
Çatlayın da patlayın demeyin Hazar'a, tai'ye, bana, bana bana.
Zaten Hazar'ın derdi başından aşkın. :(
Ben..Ben Hastayım!!
Hem Ankara'da da değilim..
Sümkürerek hapşırıyorum, saçım darmadağın ve bu iğrenç bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri