"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

17.03.2013 Gizlimabet Ankara Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki o zaman madem gülmezsiniz. :) Dua edelim de benim vazgeçip almadığım bilet satılmamış olsun. :)

Bir zirve başlığı altında Adana buluşması talebimi tekrarlıyorum. Mersinde olabilir tabi.. Origanum'un katılacak olması zirveye gidecek arkadaşlar için + bir şans..

Sitemizde yaşı 16 olan ve hatta daha küçük olan bir sürü üyemiz var merak etmeyin çekinecek birşey yok,esas siz bize gülmeyin göz altlarımız kırışmaya başlamış diye:)

Sayın arzuhal ben dedim. :) Hatta kıvamına gelsin diye 12 saat dolapta bekleteceğim. :) Lavander göz altı kırışıklıklarımızdan bahsetmesen daha hoş olurdu. :)

Delena, bende de aynı çekingenlik oluşuyordu ama baksana yöneticilerimiz modlarımız çok samimiler, bize tatlılar yapacaklarmış.:):):) O çekingenliğini kırıp gelmelisin ve bu arada bende 20 yaşındayım, yalnız değilsin.:)

Okuldaki uçaklardan bir tanesini ödünç çalmayı planlıyorum ama yakıtım yok. :D Mabet ailesi yakıt gönderir misiniz. Lütfen ama.

Ben gelirsem, Ankara da arabayı park etmek sorun. Ayrıca müthiş her yerde trafik kameraları dolu.
2012 yazında gelmiştim. Bir akrabamın orandaki park yerine 2 gün bıraktım. Vallahi şairin dediği gibi Ankara'nın en güzel yanı İstanbul yoluna girmekmiş.

Para konusunu halledebilirsem inşallah bende gelmek istiyorum.
Cuma gününe kadar bir çözebilsem.
Ödemem var yine 5500 TL toparlayıp kapatırsam bu ay, temmuza kadar rahatlarım.
Dua edin de işler yarın yoluna girsin.

Sağlıcakla ve ışıkla kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri