"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

17.03.2013 Gizlimabet Ankara Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili origanumu gördüm ama yüzyüze hiç konuşmadım o yüzden çok heyecanlandım :) birde moderatörlerimizden ikbal gelmiyormu :(, listede gözlerim aradı sayın ikbali ama bulamadım :(

Bende orada olmayı istiyorum ama inancımı tam yitirmedim. Ne kadar sevmesemde her şeyin hayırlısı sözünü, her şeyin hayırlısı olsun diyorum. Hepiniz ile tanışıp konuşmayı isterdim. :( Bir daha ki sefere kalacak gibi. Gidecekler de baya bir şanslı. Hepinize iyi eğlenceler. Sevgiler. :)

Ben büyük ihtimal geleceğim bi engel yok gibi gözüküyor önümüzdeki hafta için çok büyük bi sorun çıkmazsa geleceğim :)

Origanum sponsor olursa, Urum ve Yule havaalanından beni alırsa, Mefetseger bana kahve yaparsa, Embriyo bana sünger pasta alırsa, Joys da ardından çay yaparsa geleceğim ben de. :biggrinjester:

Ben gelmeyi isterdim ama Ankara bana çooookkkk uzak.
Günü birlik gidiş geliş yapabilirdim belki ancak biraz zor gözüküyor...

Belki de ilk kez bu kadar yönetici bir araya geliyor, bence bu fırsatı kaçırmayın sevgili üyeler. Gelenleri bekliyor olacağız. :)

Ya ama şimdi ben İstanbul da kıskançlıktan çatlarım. Daha buluşmaya gelen en genç üye olucaktım ben.Ve embriyo da geliyormuş.Lütfen biri yoldan geçerken beni de alsın.

Ya ama şimdi ben İstanbul da kıskançlıktan çatlarım. Daha buluşmaya gelen en genç üye olucaktım ben.Ve embriyo da geliyormuş.Lütfen biri yoldan geçerken beni de alsın.

Sevgili Hazar alin ve Lavander İstanbul'dan gelecekler. Sizi valize koyup getirsinler :))) Biz de en genç üyemizi görmekten mutluluk duyardık.. :)

Umarım imkanınız olur ve gelirsiniz. Çünkü gelecek üyeler pişman olmayacak garanti veriyorum. :)

Biz Alin ile İstanbuldan çoluğu çocuğu,işi gücü iki güncük dondurup Ankara'ya gidiyoruz.İstanbul'dan gelecekler çekinmesinler lütfen,bizlerin de bir kısmı ilk kez bir araya gelecek.İmkanı ve durumu uygun olanları aramızda görmek isteriz:)

Biz Alin ile İstanbuldan çoluğu çocuğu,işi gücü iki güncük dondurup Ankara'ya gidiyoruz.İstanbul'dan gelecekler çekinmesinler lütfen,bizlerin de bir kısmı ilk kez bir araya gelecek.İmkanı ve durumu uygun olanları aramızda görmek isteriz:)

Her şeyi boşverin benim irmikli tatlım için bile gelinir yani. :P

Merhaba;
Ben de ankarada yaşıyorum, gelmeyi çok istiyorum , yeni üye olduğum için gelecek site yöneticilerini bile daha tanımıyorum gelmemin bir sakıncası var mı acaba?

Evet tabi yöneticilerin el emekleri ve yemekleri de cabası olacak gibi görünüyor:D Biz de İstanbuldan hazırlayıp götüreceğiz süpriz ama ne çıkarsa şansınıza :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri